8 Oktober

Freeeedag!

Denna dag började ju inte så jätte bra då jag och Novelia har vart vaken tidigt, började i natt vid 2 hon vela bara snutta på mig och var allmänt krånglig, låg och vred på sig hela tiden. KL 04 då vela hon ligga och prata och vara vaken så vi kila ner så hon inte väckte dom andra i huset. Försökte få henne att sova nere hon gäspa och mös med mig. Testa gå upp igen vid 05 la henne brevid mig och hon börja snutta och sen grina jaha ner igen då satt henne i en bilbarnstol som jag satt och vagga då somnade hon strax efter 5. rusa upp och slängde mig i sängen, hon vaknade vid 06 la henne brevid mig klappa på rumpan så somnade hon om.. Jag somande också skönt så vaknade Tindra strax efter 7 yipppiiii kul. =) Per gick ner och hade tjejerna nere jag steg upp strax innan 09 ;D
Hon har ju svamp i rumpan lilla vännen men vi behandlar och det ska väl gå över på en vecka det kommer och går lite de där för hon fick ju det i somras när det var så varmt ute. stackars snutt.

Per får göra lite mer roligt i dag han och sitt jobb är och åker folkrace och sedan frimafest på det med mat ;D Hoppas dom får skojj. Han var ju så nervös här hemma innan han skulle åka han vill ju så gärna vinna. Jag har nyss gått en promenad med tjejerna som nu har sovit i 1,5 timmar ute jag kikar ut med jämna mellanrum. Bra att dom sover så kanske dom orkar vara vaken längre än till 8 i kväll. Vi ska ner till mamma och pappa och käka mat och titta idol ;D självklart gunga i lekparken.

Innan det ska vi roa oss med att städa övervåningen som vi inte hann igår. Föräldramötet var jätte bra igår och intressant. Kul att det går så bra för Tindra och det var skojj att titta på alla kort och få se vad dom håller på med om dagarna. Vi tittade i hennes perm från inskolningen och så liten och knubbig hon var inge hår heller nästan. Blev aldeles rörd. Hon har ju snart gått 1 år på dagis. Nu har hon ljust lockigt hår haha gofis ;D
Syster hade dock en ganska stressad kväll då Novelia inte vela sova utan bara gapa i 40 min. Tindra trivdes bra att leka med sina kusiner som vanligt helt uppe i varv när vi hämta dom. Stackarna fick äta halv 8 i går kväll, tyckte synd om dom.. hehe . Men det gjorde inget sa hon iallafall hon blev ju snäll sen så Novelia altså.

Så här såg hon ut i mars då hon skolades in.


lite vmer hår med kammat


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0