6 Oktober

Grattis lill syster Jennifer på namnsdagen ;D hehe kollade nyss i almenackan och såg att det var hennes namnsdag =P annars har jag aldrig namnsdagar på minnet. I dag har det varit full fart, 9 lämning på dagis, 10 föräldragrupp med Novelia och träffa massa mammor och barn =) hemma igen kl 12 svina om för den dagliga promenaden för Novis var ju jätte trött. Nu varva ner ta någon smörgås. kl 2 hämta hem hjärtegull. Sen när Per kommer hem blir det att handla sedan ska vi sätta igång igen med hallen =) Igår sågade vi ut för fönstret så i dag kan vi sätta i det ;D Mycket innan man kan sätta igång och poa.

Tog en springtur igår kväll ska försöka springa den vändan så ofta som möjligt nu för den var bra lite lera men får hoppa och skutta brevid =P Samtidigt kolla runt omkring efter älg och andra varelser som går i skogen =/.

Måste komma ihåg att beställa hem massa bilder OM datorn skulle gå sönder och det finns en hel del kort på den =) Börjar skriva lite listor nu så jag kommer ihåg vad jag vill ha och ska köpa. Bland annat tavel ramar och barn stolar plus bord till Tindras rum. Tur att det finns papper och penna så jag kan anteckna mina önskningar ;D
minnet är kort men varken bra eller jätte dåligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0