26 oktober

jajamen då är det en vanlig vardag igen då, Tindra är på dagis, novelia sover, tvättmaskinen går för fullt. Övervåningen väntar på att få bli städad och dammad. Vi har hunnit med bvc så här på morgon kulan med Novelia hon var nästan uppe på 8 kilo och var 65 lång ;D men hon är väl mående och är hur fin som hellst lilla kubiken som hennes farmor säger =P.

Sitter och suktar efter att bli klar här hemma någon gång men som vanligt är det massa annat som kommer i vägen. Vi har sagt att göra ett rum i taget och göra klart. Jo bara massa lister kvar i hallen och lite målning. Köket sätta tillbaka köksinredning och sätta panel på köksön istället för kaklet. Panel på väggarna i köket och färg och list. Så vardagsrummet fixa fönstren, måla och alla lister. Vill ha ny soffa men kanaske kostar på nytt överdrag till den soffan vi har. Nytt eget byggt rumsbord vill jag ha och göra om tv bänken lite.  Uppe i hallen ska det ju tapetseras klart, listas måla trapp... ÅÅÅÅ kan någon komma hit och hjlälpa oss när Per jobbar på dagarna??

Kom på att vi måste fixa pass till tjejerna snart för vi åker ju i Januari vi får väl inte vänta till längre än i början av december iallafall. Jag ska också skicka efter massa kort som finns på datorn utifall om datorn väljer att ge upp någon dag så sitter man här utan kort. =( det får inte hända, eller att man bränner in dom på en cd skiva.

Häcken är full med saker att göra

Så svårt att få dom sitta still


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0