17 september

Torsdag förmiddag ;D Lika kallt i dag också men visst är det lite skönt när solen lyser de äre allt. Vart på promenad som vanligt blev lite tidigare än vanligt men det är gjort iallafall.

Lyssnar på spotify nu har hittat massa älsklingslåtar och som många kanske vet så gillar jag ju trance å dance så nu ska jag försöka bränna ut en ny skiva som man kan ha i bilen. Topmodelz ligger just nu högst på listan mycket bra musik. Den tiden man hade baslåda och bra högtalare i bilen är ju förbi det går ju inte att ha nu inte men kul då ;D hemma har vi ju bra ljud iallafall (viktigt) ;D jaja nog om detta dö snack.

I dag så blir det klippa gräs och fixa och dona., kanske hinner med något besök också vi får se, i kväll är träning vet jag iallafall. sen idol ;D Många sjunger sjukt bra sen försvinner dom när dom kommer till sthlm oftast.

Åh i mån kommer älsklingen =) längta..

kram å hej


Kommentarer
Postat av: Klein

Jaa det är guld med fransarna! :) Kommer inte kunna leva utan dom här =) Nu gör hon fransar till intrudtionspris.. Så gå in på www.studiodiana.se och mejla eller ring till henne så får du reda på lite mer info =) kraam!

2009-09-17 @ 19:48:38
URL: http://malinklein.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0