10 oktober

Tindra bus bara ramlar och slår sig hela tiden för hon tror hon kan mer än vad hon kan =) som här om dagen jag var i duschen och hon utanför så ställde hon sig upp mot dusch väggen och halkade omkull på kaklet =/ men det gick bra. Hon tappar balansen men nu har hon lärt sig att sätta sig ner på rumpan paaaduummms låter de tur att blöjan dämpar. Så nu ¨går hon runt hela soffbordet varv efter varv kul nu när allt händer och synd för Per som är borta och jobbar missar det =( men så är det pengar är viktigt för att överleva. Mamma dags pengarna blir man ju inte fet på direkt. ;D

Ja promenad avklarad och det var riktigt skönt ute. Tindra kommer nog sova efter maten för hon sov inte ute nu. Sen ska vi åka och stor handla mat ;D tycker jag är kul,. sen måste det tvättas här hemma och får se om jag hinner med tupper wear party innan träning.

I går hade vi en trevlig eftermiddag hos mamma och pappa skönt att dom jobbar skift så dom är ledig i bland ;D

Har kommit på att Tindra är en liten napp fia hon ska jämt ha napp och hon har några stycken. Hon ska ha några i handen och en i mun hela tiden specielt när hon är trött. Men det tog ju ett tag innan hon börja med napp 6 månader var hon.

ha en bra tisdag


Kommentarer
Postat av: Katrin

Har du bara 10 oktober? Backar du i din kalender? :P hehe

2009-10-21 @ 10:12:38
URL: http://katrinkjellsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0