30 september

I morgon är september ett minne blott! fort de går.....

Här hemma är det stor städning, älsklingen drog i gång en riktig stor städning, skönt. Jag har hållt mig till övervåningen där jag fixade i min gaderob och Tindra sov. Vi har vart på öppna förskolan i dag och jag tror det var rekord många barn där, kul. Tindra busade på och blev aldeles trött när vi kom hem.

Nu sitter jag och varvar ner i soffan och ska väl sätta i gång med maten, köttfärssås och spagetti får det bli i dag ;D sen funderar jag på att åka och ta en solning som var 1000 år sedan. Och hämta ut ett paket från HM ;D

Har väl inte så där jätte mycket att komma med i dag bjusssaar på en bild som vanligt

29 september

Och Tindra är 8 månader oj oj... Vi var på bvc vit 10 i dag och hade 8 månaderskontroll, gick super bra Tindra är så duktig. Väger nu mer 10,3 kilo ;D och 72 lång. Stadig bit. Sedan åkte vi vidare ner till Muntebo för att hämta upp mamma/mormor och fara vidare in till Falun. Vi har haft en toppen dag verkligen. Hitta ju kläder igen då, t-shirt, finare blus, trosor och en foundation Tindra fick ju också något så klart fast bara ett bar tight hon har ju nästan allt annat. Per fick kallingar av mig.. Faktiskt så kom vi hem för ett tag sen så det blev en lång dag. Avslutade på maxi ica. Blir vitlökskyskling och ris till kvällen...

JUst ja måste berätta nå roligt som hände mig i dag hahah jag skrattar redan nu även fast jag inte skrivit ner det än. Jo jag gick på toa där i nån galleria satt på toan och kikade ut i ett fönster som var där och fick syn på massa folk som flina och titta emot mig åååååååå herregud sa jag och drog på mig brallerna igen och han inte kissa klart började asgarva och ropa på mamma men hon sa att det måste vara tonade rutor så att ingen ser in pjuuu hoppas det. men så gick vi och skulle kolla då om det var tonat men nääää man såg hela toalättstolen genom fönstret åååå vad pinsamt blev aldeles hög röd i ansiktet men vi skratta bra också.. De där måste dom fixa.

Ja nog om detta så blir det träning om några timmar nu ska jag pyssla lite här hemma..

Sladden uppfunnen här kommer en daglig bild

Tindra och våran katt selma

Hollänsk chokladkaka

Till er som bara älskar choklad!

Du behöver
200 g blockchoklad
200 gram margarin
3 ägg
2,5 dl socker
3 dl vetemjöl

Chokladglasyr
25g margarin
1 dl vispgrädde
150 g blockchoklad

Låt choklad och matfett smälta över vattenbad. Rör om då och då.
Vispa ägg och socker vitt och luftigt. Blanda i mjölet.
Tilsätt smält choklad och matfett, rör till en jämn smet.
Häll i smord form med löstagbar kant
Grädda 175 grader i ca 30 min OBS kakan ska absolut inte vara genon gräddad utan halvrå inuti.
Låt svalna något innan du stjälper upp den. Låt gräna svalna under press så den blir platt.

Glasysen

Hetta upp matfett, ovispad grädde och choklad på svag värme. Rör till en jämn smet och låt den bli rumsvarm.
Men inte så sval så chokladen stelnar igen.
Bred glasyren över och runt kakan.

Hoppas att ni lyckas det är inte alls svårt, men sååååå gott


28 september

Sikken bra dag det är ;D

Nyss kommit hem från en shopping tur i Gävle jag, Per och Tindra. Vi köpte ett par rosa uggs till Tindra och lite bodys, ett par jeans och 3 fina örhängen till mig. Sen svängde vi in på ikea för att äta kotlettrad som är så gott. Vi handlade också där en barnlampa till Tindras rum och doftljus. Och vet ni jag har åkt hiss flera gånger i dag ;D duktiga jag.. Jag hade inget val om jag vela åka ner på nedervåningen på nian =)

Nu är det ju eftermiddag och vi ska pallra oss ut så Tindra får gunga och få friskluft sen blir det en lååång promenad =) Träningen i går gick super bra mitt bakis gick över som tur var och kunde ge allt.

Har inga bilder att lägga upp i dag för jag hittar inte på sladden hmmmm Tindra kan väl inte ha ätit upp den?

Ha en bra dag


27 september

Bläääää länge sen jag kände mig så här dålig efter lite festande =/ haha snart druckit 1,5 l vatten är så himla törstig hela tiden. Vi valde att gå till grannarna i går de bjöd oss på flygande jacob och till efterrätt hollänsk chokladkaka ni ska få receptet för det är så gooood kladd kaka fast mer chokladig och mer onyttigheter i den. =P Dom tacka oss för att vi var kattvakt när dom var på kreta så det var kul. Blandade faktiskt rose vin och vitt vin usch man ska hålla sig till en sort hela kvällen. Inte kunde jag somna om heller i morse även fast per gick upp med Tindra vid 8.

I dag är det ju träning också kl 14 så jag hoppas jag mår bättre då för jag vill ju träna,. Men innan dess ska jag nog bara ligga här och slöa =) Medans Per och sina bröder tapetserar och grejjar. härligt

Vet inte om det syns på bilden men jag har gjort kransar och lagt i gran och rönnbär i blommlådor. =)


26 september

Sitter här och väntar på att lill skruttan ska vakna, så vi kan åka ner på marknaden och kika lite och mötta upp Tindras morfar =) Meeen hon sover så skönt nu så vi får ta och åka när hon är klar helt enkelt.
Lördag i dag och det är många bud i dag, fest i torsåker eller äta middag hos grannarna, men Per jobbar till kl 18 så vi får se vad som hinns med.

Aj aj jag har ont i magen i dag =/ kan bero på att jag bara har käkat godis i dag som frukost och lunch haha knäpp stare man är. Tråkigt att laga mat när man är själv. Tindra har iallafall fått slottsgryta.

Kul att Tindras farmor och frafar kom på besök i går kväll dom har vart i spanien på semester så hade de köpt en fin klänning åt sitt barn barn =)

Tindra älskar verkligen att gunga men jag lyckades aldrig få någon bra bild när gungan far fram och tillbaka


25 september

Häääärliga fredag ;D har längtat till denna dag och nu är den här!

Nästan nyss kommit hem från valbo. Det blev en lång dag där men gud så roligt det var. Har nu hittat en vinteroverall, vantar, vintermössa, fuskpolo och tights till Tindrus ;D Till mig nya träningsbyxor och en tröjja från gina. Vi åt också bufé väldans gott... Det var jag, Tessa och Tindra så klart som åkte ;D just ja jag köpte hello kitty solskydd till bilen också haha Per skäms han men då slipper hon få sol på sig.. Nya bilbarnstolen är kanon hon somna på finnåsrakan och det är ganska på engång från att man lämna huset. Efter valbo hämtta vi upp pappa per och åkte ner på ica och jag hade glömt bort att det var marknad så det var svårt att hitta parkering. Vi ska gå på marknaden i morgon iallafall och kika lite sen kanske in till s-viken och kika på mässan, carro jobbar ju där så man måste ju kika till henne.

i kväll?? Fredagsmys mat och idol före de, klippa gräs och måla lite...

Trevlig fredag




24 september

Tjoflöjt!

Nyss kommit innanför dörren och kall och blöt efter promenaden, tjejen sover så skönt i vagnen med filtar och regnskydd. Har fått för mig att det blir en tråkig dag i dag inne. Synd att det inte Fredag i dag för då hade vi åkt in till valbo för shopping men det får vänta tills i morgon, så ska jag hämta ut nya bilbarnstolen. ;D

Gjorde jätte fint ute i går, kranasar och fint i krukor. kanske visar bild sen, skulle satt upp gungställningen också så Tindra kan gunga, vi lånade grannens gunga i går och hon tycker det är så kul.

Får hjälpa till med övervåningen i dag och sen får vi se vad som händer.

Ja nog om detta lunch???


23 september

Vilken dag super härligt väder.

Låg uppe i sängen och titta runt på golv, vi ska i vilket fall ha vitt golv uppe det blir bäst =) så höll jag på att somna så jag lära gå ner och nu sitter jag här och Tindra sover på soffan för hon vägra sova i vagnen när vi var ut på promenad hon hade full koll på hunden hon. Bra att hon sover nu så hon orkar leka med barnen på öppna förskolan i dag ;D snart så ska vi dit eller först ska vi väl äta lunch. stuvade makaroner och korv får det bli till oss. I kväll blir det kyckling.

Känner av halsen igen också =( jag som nyss var sjuk, efter träningen i går var jag så tjock i halsen och när jag sov drömde jag hela tiden att jag inte fick luft =( otäckt värre. men nu så här på dagen känns det inte så mkt.

Taket uppe målat en gång, bara en gång kvar, sen blir det tapetsering eller först slipning. vill ha det klart nu. Jag förstår inte varför man inte gör riktigt från början när vi flytta in för 3 år sen så måla vi bara på väggarna och trappen (provisoriskt) eller hur de stavas. Men nu ska det blir riktigt gjort.

Gladaste tjejen gud så hon skratta



22 september

Hejj hopp gummi s.... =)

Tösen bara sover i ute i vagnen 2 timmar nu hon sover väl i kapp allt hon har missat. I morse sov hon iallafall till halv 8 så det var okej men jag längtar ju tillbaka till månarna som varade till 9-halv 10 ;D Men nu vill hon ju lägga sig tidigare på kvällarna så då blir det att gå upp tidigare också. Bra att öva inför arbetslivet.

I dag trök regning dag som tur var blev det uppehåll när vi gick på promenad. Nu ska det väl göras lite mat. potatis och köttbullar till tjejen och till oss??? mjaaa få se. Annars i dag ska det målas tak uppe 2 gånger och grundmåla lite plankor usch så tråkigt att måla men det måstes ju. Jag var sugen på ikea i dag men det får bli på fredag. :D

Ja dags att ta tag i dagen weeeeeeeee


21 september

Hej på er!

I dag har det vart fullt upp =)

Promenad, vila, shoppa, fixa, promenad och snart blir det att laga middag, tror det får bli potatis och egna köttfärsbiffar ;D Jo jag har vilat i dag för i natt var Tindra jätte jobbig hon vaknade några gånger och bara grina så in med napp och klapp på rumpen sen sov hon, vakna 5 prova ge vällling somna om till 7 vela inte sova längre=( trött mamma och pappa i dag för vi kollade på män som hatar kvinnor i går så hon blev närmare halv 1 så inte så många timmars sömn. Angående filmen så vågade jag inte gå ner själv på toa så Per fick hänga med mig... (fegis) jag tyckte filmen var otäck jag måste ha legat och bitit i hop tänderna hela filmen för när den var slut så pulsera det i tänderna.. hmmm.

Hon är nog i seperationsfasen som vi tror när man läser om det, gumman lilla då. Hoppas på en bättre natt.

Jo jag fixade lite ute med blommlådorna la i grankvistar och rönnbär och det vart jätte höstigt och fint.

Denna bil barnstol blev det akta graco (bild lånad)



OOOOOOOooch så hjärtat med mammas lortiga joggingskor =P


20 september

Hej å hå!

Sitter och kikar på bilbarnstolar vi behöver verkligen nu för Tindra växer så det knakar. Men min sambo är så petig med valet vi får se hur de blir. Vill ha en akta graco. Annars blev det en promenad på förmiddan med tessa som kom på besök ;D trevligt sen blev det poa ute ska snart ut i skogen och plocka lite granris eller tall vi får se ska göra lite fint i blommlådorna med rönnbär också.

Sen till kvällen blir det kina mat och se på filmen män som hatar kvinnor =)


19 september

God eftermiddag!

Fullt upp på sandgatan eller mest fullt upp för Per som är på taket och fixar, jag och tindra låg ute på en filt och vi hade picknick ,majkrokar och smörgåsrån ;D Nu gick vi in en stund.

Promenad i morse och det var väldigt varmt, så jäkla skönt väder i dag nästan så det känns som sommar igen. ;D Så vi har inget planerat i dag, vi blir hemma kolla på nån bra film till kvällen och käka lövbiff och klyftpotatis och bea. Gårdagens mat var också jätte god dock smaka det lite för mycket citron men det gick. Blev också lite vin i går och jag känner det i huvudet =P fick sova till halv 10 i dag så det var skönt.

äh vi tar nog en till promenad senare skönt att vara ute.


Lägg märke till listen som blev skadad när jag hade ett ljus tända åvanför så rann det bara stearin ner =/ shit happens

18 september

Snacka om överaskning i går eftermiddag =) hörde en bil som körde så in åt helv##te och däck som skrek så jag tänkte va f#n är det för idiot som kör så kika jag ut och såg att det var MIN idiot ;D haha han kom hem en dag tidigare det var slut på jobb tydligen... skönt att han är hemma,. i dag blir det söka jobb dag någon som har något förslag kanske??

Ja i dag skriver jag blogg tidigt för jag hade tid nu, ska ge tösen lite gröt snart sen ska vi ge oss ut på promenad. Senare blir det in till sandviken för lite shopping av mat, kanske kika en sväng på stan får se om vi orkar. sen i kväll blir det grilla med grannarna sista grillningen är det sagt men de får vi allt se ;D länge sen vi grilla nu så det sla bli götta ;D funderar på lax paket.. en laxfile, några potatisskrivor, citron, fetaost, tomat och dill ;D lägg det i folie och lägg på grillen..

Ja så blir det ha en bra fredag hönni

rolig krypstil va? ;D


17 september

Torsdag förmiddag ;D Lika kallt i dag också men visst är det lite skönt när solen lyser de äre allt. Vart på promenad som vanligt blev lite tidigare än vanligt men det är gjort iallafall.

Lyssnar på spotify nu har hittat massa älsklingslåtar och som många kanske vet så gillar jag ju trance å dance så nu ska jag försöka bränna ut en ny skiva som man kan ha i bilen. Topmodelz ligger just nu högst på listan mycket bra musik. Den tiden man hade baslåda och bra högtalare i bilen är ju förbi det går ju inte att ha nu inte men kul då ;D hemma har vi ju bra ljud iallafall (viktigt) ;D jaja nog om detta dö snack.

I dag så blir det klippa gräs och fixa och dona., kanske hinner med något besök också vi får se, i kväll är träning vet jag iallafall. sen idol ;D Många sjunger sjukt bra sen försvinner dom när dom kommer till sthlm oftast.

Åh i mån kommer älsklingen =) längta..

kram å hej


16 september

Hallåjj!!

Känns som vinter ute tycker ja blåste så kallt, nästan så jag fick ont i öronen när vi gick , vissa gånger önska jag att jag var Tindra som får ligga och sussa i vagnen sånna stunder. Nu är vi iallafall inne och det är skönt att ha promenaden avklarad... Jo visst ja i går var vi på plast party eller tupperweare som de annars heter, jag beställde en sån där grejj man hackar lök i. Man lägger ner en lök och vrider några gånger på locket så får man fina hackade bitar, utan några tårar i ögonen. Visst kan man använda den till annat också =) bra köp. meeeeeeeen så dyrt.

Här kan vi kalla kiss blöja, Tindra ligger brevid mig och stinker pink och det är nästan så det svämmar över. ha.

I dag så är det öppnaförskolan som står på spel, först ska vi äta lite mat sen är vi redo,sen måste jag köpa välling och tandkräm till tösa, så fort dom får tänder ska det borstas men jag visste inte att man skulle ha tandkräm det fick jag reda på några dagar sen bara. med dock lite tandkräm som deras nagel är ungefär. mmm sen ska jag fortsätta putsa alla fönster jag gjorde några i går men gör resten i dag =/ trööök göra

Träningen i går gick kanon till och med så jag orkade mer vikt. ;D

hej så länge

15 september

Ganska skönt ute, man kunde ju gå i t-shirt i dag. Är som vanligt hemma nu efter den dagliga promenaden och som vanligt dags för lunch strax.

I dag har vi faktiskt inte något planerat på dagen så vi får se vad vi hittar på, förutom det ständiga plocket hemma. Jo frosta av frysen skulle vara bra att göra i dag. haha en sak iallafall. I källs så blir det plast party hos grannen så syster kommer hit före så kilar vi över sen... Inte förns 8 är det träning i kväll.

Bjuder på bilder istället..

Mamma tokar =)

Faffa tokar =)


14 september

Ja då var man änka igen då =/ men veckan går ju så fort så snart är våran pappa hemma igen ;D Hejdå så han halv 5 i morse och jag orkade inte ens slå upp ögonen haha...

Kom nyss hem från mamma och pappa, jag och tindra åkte ner vid 11 i morse och sen gick vi upp till hansons och åt bakad potatis mummsss, sen kika vi runt lite, hitta en fin tröjja på kiwans och så handla vi lite på ica, jag bakade kladdmuffins där hemma och dom blev goda med smält vitchoklad på.. =) Nu är vi hemma iallafall och det är bara att sätta igång och plocka, har en maskin tvätt i källarn så den ska jag väl börja med, sen göra kvälls mat. Sen blir det nog bara soffa;D

Gud jag blev full av skratt nyss, Tindra satt i gåstolen lite längre bort och så kikade jag på lite kort som jag skulle lägga upp och då spelade jag upp en film så var det nå ljud, hon trodde de kom någon så hon sprang till mig och bara grina, hon blev rädd tufflan ;D haha men de såg bra kul ut.. Panik spring



Måste också berätta att hon har lärt sig att vinka, fast med hela armen, veva på som bara den :D
Går så fort nu, ingen bebis längre

13 september

God kvälls!

Kom nyss hem från träningingen och sofie var också med, trevligt med sällskap. Snart dusch och så blir det en kycklingsallad från depå ;D mums.. just ja nu är vi volvo ägare också, trodde aldrig att jag skulle skaffa en volvo men så blev det...

Har även hunnit med 2 st promenmader i dag och oljat klart för i år ;D yippiiiii. Ååååå i kväll är också mitt favvo program "ensam mamma söker" jag älskar bara det programet och musiken som är med det får en att längta till sommaren igen och minnas sommaren som var... nu är det ju höst.

Imån bitte drar gubben min igen å så får man sakna han ett par dagar till. men jag och mamma har redan planera veckan ;D som i mån tex blir det promenad till hansons för en bit mat..

Lill fröken har börjat ställa sig mot saker, och i dag gjorde hon en miss hon tappade taget och föll ner med ansiktet i golvet och grinade så svårt gumman min, men de gick bra... massa pussar så

Vart är lampan frågar jag??? så ser det ut då (duktig tjej)


12 september

Tjo!

I dag är det en lugn dag vi gick en promenad och carro är här på besök så även hon följde med ;D Lite halvtråkigt väder ute skulle ha oljat soldäcket senare får se om vädret tillåter.. VI har inte planerat så mycket i dag, kanske nåbilköp får se ;D

Nu ska jag göra en inbakad fläta på carro

hörs

11 september

Och det verkar rätt lugnt på terrorist fronten, inga kapade plan ännu =)Kommer alltid minnas detta datum på någotvis som säkert fler än jag gör.

I dag är det FREDAG härligt för om 3 timmar kommer min käresta hem och jag har verkligen saknat honom, Lika så hans dotter som bara säger paaaaaaa pa jätte gulligt, mamma vill hon inte säga än. =P I dag ska vi käka tacos och bara mysa alla 3 ;D Ska städa upp här hemma och komma i håg att vattna det nysodda gräset så det växer snabbare.

Konsigt att jag jämt skriver blogg vid den här tiden på dygnet, tror det är mest för att när vi vart ute och gått blöir man så trött och slänger sig på soffan och grubblar på vilken mat man ska tillaga.. Blir yougurt för min del och skinka och pasta för tösen. Blir stor handling i dag när Per kommer hem..

Ha en härlig fredag ni


Tindra hon Tindrar med ögonen hon ;D sötast

10 september

LÄNGTAR verkligen tills i morgon då min älskling kommer hem. ;D Jag har verkligen fullt upp här hemma utan hjälp. Sköter om 9 katter, springer in med post, klipper gräs, ut och vandrar, går på öppnaförskolan, tränar, eldar och ja jag vet inte vad.  Iallafall så ska vi fortsätta gå på öppnaförskolan, verkligen kul för Tindra att träffa massa barn och jag massa mammor ;D kul och så får man köpa fika för en 10:a. Tycker ni ska pallra er dit till kyrkansbarntimme huset onsdagar 13:00 till 15:00..

Sötnosen min ligger på soffan och trynar och jag ska plocka upp lite här, gåner i källaren med massa grejjer tindra inte använder, som baby gym och babysitter. Ska leta på en korg som ja lan lägga i hennes leksaker i så kan hon sitta på golvet med den..

I dag kommer också mamma och pappa hit med ett nytt bateri till bilen så jag kan åka någonstans i dag för den var död i går. Sen ska dom också vara barnvakt i kväll så jag kan träna... ;D

Just ja när vi var ute och gick i dag kom en shäfer springande emot oss och jag blev livrädd och jag tog tag i hunden så han inte skulle hoppa på Tindra, men sen kom hundens matte och styrde upp allt. huva fick man känna på att man levde..

I mån är det fredagsmys



Visa gaddarna

9 september

ojoj vad det blåser ute, trodde vi skulle blåsa bort när vi gick, men vi stod kvar.  Klockan är nu så där lagot lunch tid ska väl gå och koka i hop något om ett tag ;D.. Sedan ska vi till öppna förskolan och se vad det kan vara för någonting... spännande emil och carro skulle också dit så då får vi träffas....

Senare i kväll ska vi ner på stålis och kika på fotboll, men samtidigt är det sverige på tv hmmm men jag åker nog ner och kikar på mitt moderslag ;D Snart slut med alla matcher och säsongen är över och jag har bara vart på 4-5 träningar i år, blev så lite pga av att tösen hemma vela inte ta flaskan och jag sluta amma henne i juni så blev det sommar och jag hade ingen lust med fotbollen då, jag har ju aldrig haft ett uppehåll förs nu och det kan vara bra att ladda om batterierna för tillbaka det ska jag men när??? vi får se ;D



8 september

varför känner jag igen det datumet? är det någon jag glömt och gratta eller är det bara något jag har fått för mig? ska flundra lite på det i dag ;D...

Ja då blev man änka då, Min älskade sambo är i sthlm och jobbar mån-fre i 5 veckor så vi kommer bara ses på helgena =/ men jag säger det, tur att han har ett jobb och får jobba med det han tycker om. SEn får man hoppas på att det vänder här hemma snart...

Dagarna kommer gå fort ändå, för vi har aldrig tråkigt alltid finns det något att göra, som nu ska vi styra upp lunch efter den här promenaden som vi nyss kom hem från, sen åka ner och handla, vika i hop tvätt, slänga gamla kläder i våran gaderob, mina och Pers kommer bli svårt för mkt vill jag ha kvar, meeen jag tror jag aldrig kommer i dom igem som srlk 170 ;D eller xs hahah..

I kväll är det träning och syster får vara barnvakt ;D

måste bara visa korten som vi har på väggen


7 september

Det var härligt att gå den vanliga promenaden igen =) har inte kunna gjort det på en HEL vecka. Så nu är vi igång igen, och i morgon ska jag träna och det ska också bli skojj.

Ja i dag ska vi på föräldragrupp och det brukar ju ta en stund, sen måste vi åka ner till ica och handla hem lite mat, potatis ska jag köpa iallafall så blir det isterband och stuvad potatis gott gott ;D Senare ska jag klippa gräs och vem vet kanske ger mig på en till oljning.

NU ska vi styra upp lite lunch sen ska nog tösa sova en stund.


6 september

Men god dag då ;D
Skäms lite att berätta att jag sov till kl 11:00 i dag =S Per gick upp med Tindra vid 8 sen hade dom somnat på soffan och sen inte kommit upp och väckt mig. jaja det är ju som det är och jag stressade upp för jag vet att katterna vela ha mat så jag drog på mig kläderna och sprang över och gav katterna mat och rensa kattlådor =)

I dag ska vi ut och plocka svamp, jag tycker inte om svamp men jag gör det för att få komma ut och promenera lite, Per gillar ju kantareller så jag ska väl försöka hitta några sånna då och överraska han, Gud jag kan bara föreställa mig syrran och jag i skogen vi kommer ju skrämma upp varandra som bara den,,, ååå en björn,,, vad är det här för spår? vad var de där för ljud?? herregud men ut ska vi..

Å jag måste bara säga att vi åt nog den godaste taco pizzan i går hos tommy och sofie mm så god, den ska jag göra framöver här när vi gör hemgjord pizza....

Ja och vi har en riktig sabotör här TINDRA har rivit ur alla filmer och rivit ner ps och dragit ur kablar... Jaja bara att städa upp de..

Trevlig söndag



Våran (lilla) 9,7 kilos underabaste dotter



5 september

Gud i skruven i dag mår jag helt OK =) det vill säga att jag är inte direkt 100 men kanske 75 någonstans så det blir bara bättre och bättre.. Har nyss vart hos grannarna och gått introduktion och lärt mig deras katters behov, dom ska åka till kreta i natt lyllosar vi skulle egentligen vart med men vi tyckte att Tindra är lite för liten att resa än.  Istället ska jag ta in post, vattna blommor, mysa med kattungarna och göra ren lådor ;D mysigt de å.

Lördag i dag och jag ska mest pyssla här inne med massa ting, Per bor ute i garaget i dag han ska renovera hela bilen tydligen =)... jaja bjuder på nån bild i stället


 


4 september

Det är dags för fredagsmys lalallalalllalla... Min käre sambo har en tendens till att sjunga den varje fredag och då är det lätt för en annan att fastna på denna låt =P.. Visst blir det fredags mys med hemgjord pizza och förhoppningsvis nå bra på tv. Vi hade annars tänkt att gå på bio med tommy och sofie men jag har ingen lust att sitta där och snora och hosta så alla blir störd.. så vi får ta det en annan dag =)

Mår bättre än i går i allafall men det är fortfarande inte bra, jag och Tindra har sovit 2 tim nu och det var väldigt skönt. Nu ska vi väl styra upp dagen och försöka hitta på något. Per var in till öb och köpte barnmat för 6 kr styck men dom hade inte så stort utbud.


Vår lilla tjej har både smittat sin mamma, sin mormor och sin moster, taskigt värre.
=P


Världens busigaste unge


3 september

Kan man må sämre?
Näsan helt täppt, låter som en karl när jag pratar, hostar så gör det ont i hela kroppen, ont i huvudet och feber på det =( Svin influensan är här (tror jag) nä man ska inte gå på massa saker. är ipren eller alvedon bäst?

Till något annat så fick vi inte sova längre än till 8 heller =/ då vela hon upp och så nu sitter vi här i soffan, orkar inte ens gå och bre en macka. Per är och hjälper grannen och jag önska att han hellre var här hemma så jag fick gå och lägga mig igen och sova bort förskylningen.

Torsdag i dag och det hade innebärt träning för mig och massa jobb ute, meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen jäkla förskylningen är här.

2 september

Och i dag mår jag sämre =/ sitter här med feber och absolut ingen ork. jätte tråkigt att vara sjuk och så hade jag lite lätt panik när vi skulle sova och nässprayen hjälpte inte, ska köpa en annan i dag. Den enda fördelen med att vara förskyld är när jag ska byta Tindras bajsblöjor för då känner jag ingen lukt =)

Blir nog bara inne i dag så får älsklingen ta hand om mig och Tindra. Man brukar alltid få lite godis när man är sjuk har jag hört ;D

Inte kunde jag träna i går heller och säkert inte i morgon heller =/ på söndag hoppas jag på att jag är frisk och kry. Nu blev det massa prat om det här tröket...

Nu fick tjejen tag på en penna som jag måste ta bort
¨hej hej

1 september

Då har man vänt blad på almenackan då.

Här hemma snoras det på både från mig och Tindra, så har jag också ont i halsen plus jordens träningsvärk på det. Skulle gå på promenad i morse kanske bara orka 2 km =/ Nu har tösen nyss vaknat en kort lur blev det så vi ska väl åka ner på ica och handla hem lite.. glass ska jag köpa för det är skönt åt halsen..

Ska väl försöka hinna med så mycket som möjligt i dag olja sol däcket för nu måste den ha torkat upp. Klöpp gräset i går så då slipper jag det i dag =)

ska läsa annonsbladet först sen ner och handla..

adjö


RSS 2.0