Sista November

Onsdag!!!

Mitt i veckan =) Ska hämta barnen efter jobbet så ska vi hem och baka pepparkakshus, som jag tror de kommer gilla skarpt. ska bara kila till affären och köpa lite bomull.. Senare ska jag ta mig en löptur ner till solariumerna, provade i går och det var häligt vilken skön värme, tog 13 min för jag är ju nästan likblek i hyn men det gick bra ökar upp lite mer minutrar i dag. joggar man hem sen bara =)

Ikväll är det mitt favorit program





29 november

Tisdag kväll!!

Sitter i soffan och väntar på ett body pump pass som börjar kl 20 =) tänkte sola först i de nya solariumerna på bruket, länge sen jag sola nu vart emot de så mycket men va fan.  Är propp mätt efter middagen som bestod av stuvad potatis och isterband ;D Bland den godaste mat vi vet i våran familj. Har också haft syster och barn och mamma på besök i dag. vi färgade utväxt på varandra och prata lite och fika lite =P... mina hjärtegull var bra trött i dag Per gick upp och natta som för ett tag sen tror de somna på en gång =)...  

Ge oss mer snö tack!!



Bilderna

lussebak





Tomtesmyg








28 November

Måndag!!

Helgen var underbar och nu tillbaka till verkligheten igen.

Fredagen så var jag och Per i Gävle, Valbo och sandviken. Vi handlade julklappar och mat bland annat =) Rosa hjälmar till barnen som de kan ha på dagis. Hemma var barnen med sin moster och Amanda och sen komma även mamma dit. Stressa hem igen och gjorde mat sen bakade vi lussebullar och pepparkakor. super mys. Pyntade upp allt också så det blev jul i huset.. Satt mig första gången i soffan vid 23. Bjuder på lite bilder ikväll från våran dator.

Lördag så fick vi sovmorgon i vanlig ordning =) bästaste barnen. Vi åt en mysfrukost sedan klädde vi på oss och gick ut i skogen och hämtade en liten gran och massa granris jätte fint hemma nu.. Sedan var det dags för en lätt lunch sen tog vi långpromenad med vagnen så töserna fick sova. Tog en dusch efteråt och vela blåsa håret men de kunde jag glömma. Per och min bror höll på med elen då =) Maria kom upp sen åkte vi på tomtesmyg som är så mysigt. Korv och pappakaka och hälsa å tomten ;D Stod i kö för att komma hem i säket 20 min med jätte mkt folk. Gjorde tacos hemma och åt gott hela kvälle, el grabbarna blev klar vid 23 tiden då de sprang emmelan mat bord och källaren typ hela kvällen ;D trevligt hade vi massa skratt.

Söndag även en härlig sovmorgon, lite stress då man ska hinna med första advents frukost, blev allt som kan stå på ett frukostbord, Per åkte ner och köpte färdig grilljerad skinka. =) gott blev de och sen frukost. Blev ingen lunch då vi var mätta. Tog en långpromenad i vagnen och tjejern somnade en stund som jag inte trodde de skulle göra. Duscha och börja göra i ordning sig lite smått. Vi åkte på Fabians dop som var jätte vackert fin sång och musik. God sörgåståra och kaka =).. barnen levde om i kyrkan i vanlig ordning jag och Per höll på att dö några gånger, vi skratta jätte mycket när vi skulle sjunga då vi såg att vi hade fått en psalm bok på finska ;D novela välte också en stol och oj oj men det gick bra dom som jobba där sa låt dom springa ;D  Sedan pricken på i:et var att det börja snöa , Tindra blev helt överlycklig. Vi fortsatte kvällen hemma med tv mys.

I morse var barnen trötta vid väckning, Hade problem att få upp dörrarna till bilen så jag fick stoppa in hjärtegullen från framsätet. Hade mycket kläder med mig som skulle till dagis. ringde Per sen och sa att nu måste garaget städas ur så bilen kan stå där aj aj kapten. =)

Efter jobb tror jag säkert barnen vill leka ute, sen blir det body pump för min del. Kanske hinna med att färga utväxten. =)


25 November

Det är Fredag, det är bra stämmning, det är lön och det är underbart :D

Vaknade före klockan i dag hade gott om tid att fixa i ordning mig, Cyklade till jobbet och jädrans vilken motvind blev helt svettig innan jag kom fram. =P..  Fixa lite små ärenden på rasten, sen så är det hemgång. Blir peda hem i full fart. Moster Jennifer och Amanda kommer upp och leker med barnen så ska jag och Per åka och köpa julklappar =) kanske ett litet julbord på ikea med visar sig..  Handla mat måste vi göra med. Sedan hem och baka pepparkakor och lussebullar med våra hjärtan ;D  Full fart hela dagen lång. Satt upp alla julgardiner igår kväll så i kväll ska alla stjärnor och sån upp.. Somnar nog gott i kväll.

Lördag kommer bror och Maria till oss, bror ska hjälpa oss med elen, jag, barnen och maria åker på tomtesmyg det är ju sååå mysigt.. Vi avsultar dagen med tacos hos oss sen ;D Kul att träffas blir så sällan..

Söndag första advent, blir mysfrukost med det första tända ljuset och fika pepparkakor och lussebullar och julmust så klart ;D Baka lite marsepan grisar.. Långpromenad inplanerad..Sen är det dop för lilla Fabian på em =) Dop pressent är fixad hoppas han blir nöjd ;D


Ha en underbarg helg alla och trevlig första advent ;D



24 November

Torsdag!!

innbär 1 dag kvar till helg =)

I dag jobba på, sen hem ska kolla i källaren och ta upp lite julgrejjer och se vad man har för något och vad som behövs köpas =) Ska inte sätta upp något nu det gör jag på fredag kväll, hinner inte lördag eller söndag. Tycker många satt upp väldigt tidigt i år redan flera veckor tillbaka som får mig att blir lite sur då jag tycker man ska sätta upp då det är nära. men men alla är olika tur är väl de.. =) Tindra och Novelia vela leka i sandlådan i dag när jag fråga dom i morse så det får bli en sväng ute då.  I dag är dom ledig och i morgon med så de är hemma och myser med pappsen, dom kanske skulle leka med Filippa sen...Kvällen kommer bestå av body pump sen parkera sig i soffan till böda camping.. ;D

Gårdagens löptur gick super bra, det började mörkna på och jag som är så rädd för allt intalade mig själv att det är inte farligt, djuren i skogen sover nu. =P.  

Tindra i går!!
Tindra- Mamma kolla vad mycket hår jag har
jag- Ja det har du gumman
Tindra- Jag har lägre än dig kolla så böjde hon ner huvudet och håret nådde längre ner på ryggen
jag- Haha ja det har du om du böjer dig, men kolla när jag gör så då har jag håret ner på rumpan
Tindra- men mamma inte kan man ha hår på rumpan inte <3

Blir mycket stjärnor i år






23 November

Onsdag!

Lunch i vanlig ordning. Rätt trött i dag då jag vakna i natt av en Hysterisk skrikande Novelia, som hade mardrömm. Jag kunde inte trösta henne hon var helt galen bara vred och vände på sig försökte trösta henne men det blev bara värre. tände lammpan för att se om hon höll på att dö då blev hon tyst och sa maaaaammmaa sorligt. Tänk om hon blev mörkrädd? Hon somnade iallafall om och så skulle jag bära in henne i sin säng i gen men då vakna hon och grina så det var lika bra att hon fick sova kvar brevid mig. Per jobba natt han så jag var på väg att ringa han och fråga vad det var med henne. men det gick ju ver och glad var hon i morse när jag lämnade på dagis. =)

I dag får jag hämtning, Per åker först och hämtar barnen på dagis sen mig, så ska jag bara byta om lite snabbt och dra ut på en löptur innan han ska åka och svulla ett jolbord med jobbet =)

jag bakade 2 grejjer i går till Pers kalas =) hallongrottor och kärleksmums. Beta av lite då och då så tar man och gör bullarna samma dag. Vi ska baka på fredag fast lussebak till första advent pepparkakor och saffrans kaka och lussebullar. Händer så skojj i helgen..  Igår med så knäppte jag kort på hjärtegullen blev bra bilder. momor och morfar kom upp på go fika. Städa av lite hemma, vek tvätt och gjorde kyckling i stekpåse med ädelost inuti =P

2 av dom som är avklarade



resten kvar

Snickerskakor som jag gör lite eget recept med kokos och smälter maraboue choklad och har över.
 

Polly muffins. en jättegod deg med pollys i =) Chesecake istället för tårtor önskar Per =)


 Tror det får duga!! =) är ju ett tag kvar.

Som sagt längtar till helgen.

Ha en bra dag!!

22 November

Tisdag!!

Uppdaterar alltid på lunch nu för tiden. Ska väl blogg lite också någondag tänkte jag men när jag slutar jobbet vill jag ju umgås med min familj så mycket som möjligt. Länge sen jag la upp en bild på barnen också såg ja fy skäms på mig..  Ska knäppa lite nya kort.

Är så mycket vi ska hinna med i helgen!

Barnen fick vara hos sin moster och kusiner i går så jag fick åka och träna body pump =) härligt de fick med sig 2 bakrockar hem med julmotiv som deras kusiner hade när dom var små, perfekt till julbaket vi ska ha på fredag. Pepparkakor och lussebullar. Måste få tag på små kavlar som barnen kan ha. nån som vet vart sånna finns?

I dag blir det vila från träning men en lättare promenad och ut i skogen för att knäooa lite nya kort till almenackan med.

Tindra och Novelia med sin kusin jonna en bit in på sensommaren i år.


Novelia i sommras



Tindra i sommras



21 November

Måndag!!

Har haft en lugnt härlig helg =) Helt glömt bort att blogga.

Fredag- Slutade vid lunch =) Hämtade barnen vid 13. tindra var lite trött så vi tog en tur i vagnen men hon somnade inte men fick vila lite. Vi tog oss ner till bruket senare köpte hem lite gott bland annat pepparkakor med ädelost =P. Vi Fick besök sen på eftermiddagen av Malin, anton och Ida så barnen busade och lekte. Alltid trevligt att träffas. Vi hade mys sen på kvällen kika på tv barnen var uppe med mig till halv 9. fick sovmorgon till halv 9 dagen efter =) Per hade em helg.

Lördagen- dejt med Malin och barnen i lekparken på förmiddagen, blev lite stress med frukost och hinna klä på oss men vi hann =) Sedan gjorde vi lunch, tog en promenad. Åkte ner till muntebo sen när de vakna. Barnen fick leka med morfar medans jag och mamma/mormor åkte på body pump ;D Avslutade kvällen hemma med flygande mattan och godis =)

Söndag- Sovmorgon till 9 ;D jag vaknade före hela familjen, mys frukost, promenad i regnet, Tindra har sluta sova middag då sa hon, var vaken i dag med så hon har bestämt sig för att inte sova mer =)  Var ut och cyklade lite på eftermiddagen plocka undan hinkar och spadar. Myste i soffan typ hela söndagen ;D

När Tindra sjunger  flygande mattan brukar jag också sjunga med henne men hon gapar rakt ut men neeej mamma jag sjunger du kan inte hahah =P Kul att retas med. Novelia har lärt sig fler ord i helgen hon säger dansa, hunga (sjunga) titta mig =) sötnöt..

i dag kommer morfar upp och busar lite innan jag kommer hem från jobbet. Får se om det blir pump till kvällen men då måste jag firra barnvakt får se. Per jobbar em natt han.  =P

Vi har för den delan bakat i helgen, sockerkaka och kladdkaka ;D

tänkte dela med mig av ett lite tips

när ni smörjer och bröar en form ta istället krossad pepparkaka, gud så gott och lätt att diska bort sen också.
Ha i också lite sirap i kladdkakan blir lite mer smak ;D

snart dags för all saffran att komma fram finns ju så mkt gott att baka till de. Tur att vi har ett kalas hemma hos oss snart när pappa Per fyller ;D Så ni vet


17 November

Torsdag =)

Novelia blev ledsen i dag med när jag lämnade henne på dagis, ont i mamma hjärtat. Hon som jämt sprungit in och knappt sagt hejdå men nu har hon fått för sig att inte gå i från mamma.. Ganska trött i morse var jag men nu är man som vanligt igen efter nån skogaholmis och coca creme varm (oboy);D  ska dra ut på en kort pw snart.

I går vela töserna cykla lite efter vi kom hem, var ganska rått ute blåste kallt. Sen gick vi in och städa på  Tindras rum och städa i gaderoberna. Lagade pannkaka, sen tog jag en löptur fy vad tunga ben jag hade, kommer från pumpen. Blir pump pass i kväll. vila fredag och ett till pump på lördag.

I dag hämtar pappa på dagis, sen får de komma och hämta mig på jobbet så får vi se vad som händer har inga planer förutom träningen då.

Snart dags för första advent..


16 November

Onsdag!!

Det tar sig sa mordbrännarn ;D

Lämnade barnen på dagis i morse och tindra var super glad för att gå till dagis, väckte henne 7 och hon ropa jaa dagis god morgon mamma så hoppa hon ur sängen alldeles yr haha en annan ligger ju och sträcker på sig och snurrar runt innan man reser sig upp, Novelia var också glad när jag väckte henne men blev ledssen när jag lämnade henne dom fick dra bort henne från mig =( usch känns så hemskt men det gick över på en gång inge grin, skönt. Var läge sen de var på dagis nu så har hon vart sjuk så därför vela väl hon inte släppa mig. Nu är det lunch här på jobbet ska äta min matlåda som består av pasta och skinksås min ost krydda kom till användning.

Hade trevligt i går när jag kom hem, fika med familjen, sedan drog vi till lekparken och sen träffa vi på barnens moster och kusiner och lekte lite, så vela jonna hänga med hem och leka. Sedan kom Jennie och Alva på besök, väldigt revligt att ses blir allt för sällan. De stannade på mat och vi prata massa gamla minnen =) Sen drog jag och tränade pump.

I dag tar vi nog en promenad i vagnen ska hämta tjejerna på dagis då Per har utfyllnad på jobbet. Ska bege mig ut på en löptur med så kondisen bättras på.

Kollar runt efter fina julklappar. Det är mest ponnys och little pet shop som går hem nu, lika så dockor.
Vi funderar på en tv med inbyggd dvd till deras blivande sovrum. 22 tum borde räcka,


Ska planera in en tjej middag med bästaste Elin och Jessica med fast inte julbord =). Julbord med jobbet blir 3 december, sedan ett litet förjulbord hos svärföräldrana 4 december. Sedan dyker det upp fler julbord den månaden med som inte är spikat än men gott är det. Många som fyller då också så massa kalasande på det 5-10 kilo upp då =P nerå de hoppas vi inte.

Nu mat haha

15 November

Tisdag!

Drygaste dagen i veckan är är gud så roligt!

Tiden har gått rätt fort i dag, vaknade före klockan ringde i morse kände mig utvilad, men rätt avis på resten i familjen som låg och sov så sött. Dom är så duktig att sova våra tjejer vi har haft sån tur att dom sover så bra och inte vaknar för tidigt. Jobbar nu för fulla muggar tycker solen kan kika fram lite faktiskt. Ska strax gå ut på en pw så jag får i mig lite frisk luft. Har sån träningsvärk i min rumpa i dag aj aj hoppas det släpper i kväll då det är dax för body pump igen.

I morgon får se se om det är dagis för Novelia beror på hur hon mår i dag men det ser lovande ut. Tindra längtar efter dagis hon är leksugen sa hon i går ;D men hostar fortfarande lite.  Hon vill också leka med Thilla (matilda) och filippa tjatar hon om och jonna å. go fian. Novelia är bok fantast nu hon läser för sig själv och när hn stänger boken säger hon sluuut... meee mee det byter mer =) Älskade små hjärtat gud så jag älskar dom obeskrivlig.
Pappa Per är bra han med ;D

Men som jag skriev ut på en PW ;D

 

14 November

Måndag!!

igen =)

Då är man på jobbet igen, efter en trevlig helg hemma med familjen.
Fredags så jobbade jag fram till 09 då ringde de från dagis och tala om att Tindra inte var nå pigg. Hämta henne och satt oss i soffan hemma framför tv:n pappan sov för han hade jobbat natt. Novelia fick vara kvar på dagis så hennes syster fick lite lugn och ro hemma. Hon var mest trött efter all hostande och hes var hon. På kvällen blev hon pigg =) Per kom ner vid 10 för han kunde inte sova längre så jag åkte och jobba igen när han ändå var hemma =). Eftermiddagen kom mormor och morfar på besök. Sedan tog jag en löptur blev visst lite för mörkt mitt under löpturen så jag sprang fort.  På kvällen sen åt vi tacos och hade mys. Per och jag åt ost och kex på kvällen när fröknarna hade somnat höll oss vaken till 23 iallafall. pensionär som man är. (jag är)

Lördag, då började jag morgonen med en löptur i dimman, fortsatt sen inne med mys frukost och lek uppe på deras rum. Luncha lite, drog ut på en lång promenad barnen sov som stockar syster yster hängde med på promenad.  Fortsatte ute med att plocka på baskidan städa undan lite. Barnen var hjälpsamma tills Tindra kissa på sig =) Städa inne typ hela eftermiddagen. Grannarna kom över på ett glas på kvällen och lite snacks. Blev ingen kvällsmat för vår del då vi inte orka men barnen åt mat =) soffhäng hela kvällen, kollade på en film när barnen hade somnat och Per drog över till grannen för grabbsnack.

Söndag Fars dag. Pappan fick sovmorgon av oss =)  Novelia lite hänging sådär gnällig och lite varm vi gick ner strax efter 8 åt lite frukost men hon hade ingen särskild apptit.  Tindra hom blev aldrig riktigt sjuk hon var bara lite seg i fredags men som bortblåst sen, skönt. Vi tog oss en promenad efter lunch. Tvättade soff klädseln och sedan åkte vi till muntebo för att lämna pressent åt min kära far =) bjöds på gofika med tårta. Tårtan gillade Novelia då åt hon som bara den men fortfarande hänging. Hemma igen då kom broder på besök han hjälper oss med elen =) blev pizza på kvällen och Novelia åt ingen men sov lite till och från på soffan flera gånger under kvällen. kl 8 gick jag upp för att natta dom fick ipren och nässpray. tindra somna på en gång. Novela började piggna på sig och skulle läsa puuuu flera gånger hon skratta och vägra somna. Vi gick ner och kolla på tv med pappa och hon skutta i soffan vela inte sitta still, lekte och busade gick upp och försökta få henne sova efter 21 igen. Då somnade hon efter man skulle sjunga pippi om och om igen. Heej pippi heej pippi sjunger hon =)  Blev ju jätte trött jag med så jag gick bara ner och borsta tänderna så gick jag upp och la mig igen ;D skönt men var trött iallafall i morse när klockan ringde strax innan 07.

I dag var Novelia lite febrig, men med Ipren blir hon pigg =) Per är hemma med barnen för han är ledig tills onsdag. Efter jobb hem och mysa med mina tjejer innan Body pump 16:30. 

ha en bra dag

11-11-11

Fredag =) hur många gifter sig i dag??? Inte jag inte för ingen har ju firat till mig vad jag vet än =P haha...

Härligt med fredag, sitter på jobbet och insåg precis hur många mail jag har att ta reda på. =P grym träningsvärk har jag i ben då jag la på lite mer vikt i går på pumpen ;D Blir att gå baklänges ner för trappab känns bättre då. I dag så jobbas det fram till 2 hämta hem tjejerna. Mys fredag i dag Per har ledig helg. blir tacos i kväll med eller utan gäster visar sig. =) Övrigt ska jag hinna med en löptur tänkte jag.  Har inte så mycket planer för helgen än så länge skönt att bara vara ockå. Fars dag på söndag iallafall.  Blir nog en till uppdatering i helgen.


Ha en bra fredag!!!

Men ta aldrig något som inte är ert!
Varför vill man förstöra något
Frågor som man aldrig förstår sig på.



9 November

Onsdag!

Mitt i veckan då.. Jobbar i vanlig ordning i dag har jag mycket att göra känner jag så dagen kommer gå snabbt. Efter jobb hem till mina hjärtan, Tindra är lite sjukling hon är hes och hostar lite men inge feber eller så.  Per har 2 nätter nu så om hon blir sämre så blir jag hemma i morgon. Det visar sig. Syster skulle komma förbi en sväng sen också. Blir en löptur till kvällen får se hur lånt jag orkar =)

Igår så cyklade vi runt och runt hemma, Tindra vela cykla lite innan snön kommer sa hon ;D Novelia satt bakom mig på cykelsittsen det gillar hon.

Novelia hon säger pippi hela tiden tjatar om stackars pippi dom fick titta pippi i går kväll medans jag gjorde maten och hon är ju så rädd för thuvarna och poliserna och inte på tal om prusiluskan. =P Tindra säger men Novelia det är inte farligt och lägger armen om henne gofisar.

Ut på en pw nu tänkte jag då blir man pigg

någongång ska jag ha ett litet sy rum


8 November

Tisdag!! =)

Trodde det var onsdag ett tag men det är ju bara tråkiga tisdag.
Barnen ska hämtas på dagis när ag slutar vi brukar leka lite ute innan vi går in. Igår orka vi bara vara ute i 20 min för det blåste så kallt ju... Skönare att vara inne vi lekte med dockorna och la pussel =) Ingen träning måndag och inte heller i dag då Per har em. Men i morgon får jag träna... =) får och får kan heter det för jag har ju kört lite nere i vardagsrummet när barnen somnat i går lite plankan och armhävningar till ensam mamma söker.

Klä på sig lite mer i dag när vi kommer hem så kan vi gå upp till lekparken en sväng. =)

Nu ska jag värma lite mat kokt torsk och äggsås ;D




6 November

Helgen!!

Helt jätte bra helg ;D

Fredags- Så pysslade vi en hel del här hemma måla bland annat. Sedan åkte vi till mormor och morfar för att fira mamma. Hon blev super glad över pressenten. Vi fick jätte god mat och kul att träffa släkten ;D barnen kasta in handuken vid halv 11 det var bra jobbat för de brukar oftast sova före 7.




Jag har gjort några slingor i håret.


Lördagen-  Jag var hemma själv med barnen, pappan var på båtresa med jobbet och åt viltbord. Vi var faktiskt inne hela dagen eller inte när dom skulle sova vagnen då men för övrigt. Lämnade dom i muntebo vid 4 sen vart det hem och fixa sig för fest ;D Väldigt trevligt hos emilie före och kul på folkan med. Var helt svettig efteråt för vi dansa hela tiden.




Söndag- vakna halv 9 kunde inte somna om. =P typiskt. Mamma kom och hämtade mig för jag var inte kör belåten då. Tog med vagnen så vi kunde gå hem från muntebo till Robertsholm sen. Är hemma nu barnen sover än tröttisar.. I muntebo bjöds det på fiskgratäng väldigt gott barndoms mat.

Soffhäng resten av dagen och svulla. Nya tag i morgon =P

4 November

Freeeeeeeeeeeeeeeedaaaaaaaaaaag =) Fint de du!!

Är på jobbet nu har nyss tryckt i mig fukost. Barnen är på dagis och älsklingen på sitt jobbb. Barnen hade saknat dagis nu så de bara sprang in och vinka hejdå knappt de.. Älsklingarna. Dom var trött i morse när jag väckte dem 7 ingen vela gärna vakna. I dag slutar jag som vanligt vid 14, hämta barn, leka lite och göra i ordning. Blir fest hos mamma och pappa i kväll då mamma fyller år fast hon fyller på tisdag men ska ha fest i kväll. Blir god mat i vanlig ordning, kanske nått glas vin eller om jag spar dom krafterna till i morgon då det blir Folkan och halloween utklädnad gud i skruven. Ska bli skojj var länge sen man var ut i Hofors nu.

Har nog jordens träningsvärk i mina axlar ladda på för mycket vikt tror jag. Men det var ett bra pass väldigt nöjd. Kollade på böda camping sen och jag tror jag inte såg skymten av oss men det blir ju fler program, spännande. Är rätt säker på att Tindra och pappa är med ;D

Ne jobba på nu så det blir helg.

Trevlig helg på er ;D


3 November

Torsdag =)

är väl inte en helt okej morgon, tänker bara massa men det löser sig nog.. Allt går om man vill och mer tänker vi inte på det.

Gårdagem så jobb fram till 14 sen åkte jag och emilie till falun för spary tanning, måste säga att jag blev besviken på resultatet. Blev inte alls så brun som jag trodde och efter duschen igår kväll så tvätta man bort yttligare lite. men men nu har vi provar det 190 kr kosta det och det var en dusch man gick in i. Tror Sandviken är bättre dels för att det är dyrare och där fick man välja nyans. Vi hade tid där först men hon ringde och avnokade våran tid för hon hade bryit foten =( typsikt. därför fick vi söka upp ett nytt ställe. men nu har vi provat det också.

Barnen var i muntebo med mormor =) dom som tjatat hela tisdagen att dom vela dit. Mommo säger Novelia. Per fick mycket gjort i garaget tur de.

I dag ska jag och syster fixa pressent till mamma som ska ha fest i morgon för hon fyller år =) kuuuul... mammsen min..  Blir också att leka och pussa ihjäl mina barn sedan avslutar vi kvällen på aero step för body pump pass.. Bäst av allt i kväll så är det böda sand camping kl 20 ;D jeeeej

äta klart min macka sen kör vi


1 November

Då kliver vi in i November då =) kul att kolla igenom förgående år då det var ruskigt mycket kallare ute, Tycker det är helt ok nu med denna värme som är ute =) det kan börja snöa nån vecka innan jul tycker jag..

Tisdag i dag. Dagen går ruskigt snabbt. Vi har ändrat lite på jobbet flyttat till en annan sal osv så dagen har gått grymt snabbt. Efter jobb ska jag hem till min familj som för övrigt ät i Falun och shoppar lite nu utan mig =P haha lika bäst... Body pump till kvällen.  Gårdagen så gjorde man vanliga sysslor, barnen ritade och pyssla medans jag tvätta och städade och drog på pump pass. Går riktigt bra nu lär ja säga med träningen, börjar synas nån liten muskel =)

Längtar bara till helgen då det händer massa skojj ;D

ännu närmare julen


har 183290147 ideer nu till julpyntet men får gott vänta 4 veckor till =P


RSS 2.0