30 november

Ja då var det äntligen sista november så får vi kliva in i december i morgon och då börjar julen på allvar ;D kul. Tindra ska få öppna nummer 1 på sin hello kitty kalender =)

Trök väder i dag som vanligt, det blev ingen morgon promenad så istället fick hon sova på soffan och hon snarkar som en riktig karl. I dag ska det bakas på sandgatan ;D Bullar och snickerskakor ska jag slå till med i dag och senare i vecan blir det lite kladd muffiins och kärleksmums. Har att göra som sagt.

Några julklappar är fixade och resten får tas dagen före julaton

Helgen har vart riktigt bra mys på hög nivå.

Får se om det hinns med en promenad i etermiddag då


29 november

ÅÅÅÅ i dag bli vårat hjärta 10 månader, helt sjukt altså vad tiden har gått fort och dom är ju bara små en gång i livet och det är viktigt att ta vara på tiden tillsammans och umgås så mycket som möjligt ;D

Tindra kan

* Gå med hjälp av möbler, gå vagn och hålla i en hand =)
* säga mamma, pappa, titta, lampa,
* Dansa, pussas, hoppa, vinka, klappa händer

Ja hon kan en del vår duktiga tjej det är fler saker också men jag skriver bara ner vissa saker.

I går var på på tomstesmyg i Torsåker och det var jätte mysigt mitt i skogen och Tindra fick träffa tomten och hon sa bara oooooohhhh =) haha

Nu är det första advent här hemma mys massa julgrejjer är uppe





27 november

God dag!

I dag är det fredags mys ;D haha. skönt med fredag och i dag är det fullt upp i vanlig ordning =)

Det ska ner och handlas lite födelsedags pressent åt minälskling som fyller år snart. Så ska jag handla hem massa till kvällen då min mamma och pappa kommer på middag, jag tänker inte tala om vad det blir för dom läser ju min blogg. Liye överaskning vill dom väl ha ;D Ska också göra lite andra ärenden.

Visst så eldar jag massa varmvatten så vi kan duscha sen, ska också gå upp på vinden och hämta fram julgrejjer och kolla vad man har för något. Det får bli att sätta upp allt i morgon och stryka gardiner.

bus unge


26 november

Jajamensan då var det Torsdag igen då helt sjukt med andra ord. I morgon är det helg och då är det fullt upp hela helgen så den kommer gå super snabbt tyvärr.

Promenad avklarad och solen visade sig en liten stund, helt otroligt meeen det kom även lite dugg regn typiskt. Snart ska det göras tunbrörulle här hemma ;D gott de. Sen ska vi spela lite wii och sen ska vi hämta mamma/mormor på jobbet och åka hem till dom =P Blir den vanliga promenaden med hundarna och Tindra =) Så ser det ut och i dag blir det ingen bild heller måste knäppa lite nytt.


25 november

Som sagt så är jag väldigt trött på detta väder =( Vi gick en promenad i vilket fall och jag hade paraply men fan vad drygt det var att dra vagnen med en hand åt gången. Är jätte varm nu.

Ska betala räkningar strax och laga lite lunch, sen ska vi på öppna förskolan och leka =) Sen ska det hämtas ut paket på posten äntligen har min glas skål kommit som ska stå i köket med te påsar i eller polkagrisar nu när det är juletider ;D Sen ska ska det handlas hem lite mat. Dagarna går ju så fort och det är ju kanon. =) LÄngtar som sagt till julen då Per kommer vara ledig i många dagar ;D härligt

Nintendo wii ja det kännsi armen, tror bowling är jobbigast för det känns även i benen =) men bra roligt är det, får se om det blir i morgon också jag måste ju slå agneta hon kan ju inte vinna över mig heller.

Nu börjar en viss dam att skruva på sig ute i vagnen. ja hon vakna bäst att gå ut och hämta in henne.

KOlla go magen;D


24 november

Börjar bli less på detta skit väder nu =/ herregud ska det vara så svårt att bli minus grader och lite snö? ja tydligen,.

Nog om vädret så är vi inne nu och försöker bli torr, iallafall jag Tindra är ju torr som har det så bra i vagnen men en annan är dyng sur nää det var att ta i men det har stänkt upp från hälarna och upp på vaderna, håret är blött =P Dax för lunch snart sen ska jag och Tindra gå över till grannen och spela nintendo wii =)

Kvällen i går var super trevlig ;D god mat och trevligt sällskap, fick väldigt mycket i väninnagåva och det var skojj. Och kärleksmumsen blev kanon bra.




23 november

Ingen promenad i dag blev det =/ det regnade så förbaskat den tiden vi brukar gå men runt halv 12 sluta det men då hann vi ju inte ut. jaja vi ska iallafall ner på avslutning med föräldra gruppen så man får pratas lite =) sen är det 200 hem och sätta igång med bakningen och jag har sån tur att Jonna kommer förbi och leker med Tindra ;D
I kväll ska jag ha kryddparty här hemma och det ska bli trevligt så jag tänkte bjuda på kärleksmums om någon orkar med det för det bjuds ju även på jultallrik med dipper ;D

Jag är glad att vi städade i går så det är gjort =)
Det är måndagen de fullspäckad med andra ord.

Tindrabus ska klättra på allt tammetusan.


22 november

Vila upp sig lite mellan varven här, håller på med en stooor städning hemma här och snart ska det bakas kladd kaka =) vi är grymt sugen på det och så ska Tindras farmor och farfar komma på besök. Nu är det bara kök och övervåning kvar att städa =/ gud det tar sån tid.

Sista dagen på helgen och det ska utnyttjas till max =P vi har haft en ganska lugn och skön helg. I går var vi bara hemma och lagade god mat och kolla på tv =)

jaa nää jag ska väl gå upp på övervåningen så får Per ta köket.

Ha en bra söndag

goooooo biiiiiiiit


20 november

Har nästan nyss kommit hem från en heldag i valbo med tessa o wille vire ;D Ikea tog nog längst tid när det vankades mat osv. Köpte en gosig nalle till Tindra och refleker med gulliga motiv på =) De var ikea de. Vidare i köp centrum leta lite fina julklänningar men det fanns dock inte så fina som fall en smaken. Det blev en fin tröjja från cubus till Tindra. Jag fick nöjja mig med hårfärg och en ögonskugga ;D Får åka in och jul handla sen dagen före julafton skojjj ;D lååånga köer.

Vilken sekund som hellst kommer Älsklingen hem då blir det väl att åka ner på ica och inhandla inför kvällens arrangemang tacos står på spel och jocke skulle komma hit som gäst =)

Toppen dag i dag

Just ja i går fick jag tacos hemma hos mamma och pappa sån tur jag har ;D




19 november

Gud i skuven redan Tosdag ;D

Promenad avklarad, nu återstår det bara att laga i hop någon form av lunch, sen torka golv, busa massa med Tindra och sedan bege sig ner mot muntebo för att umgås med mamma/mormor och ta en promenad med hundarna och Tindra så klart =) Så ser dagen ut i dag.

För övrigt så hade nån hund bajat mitt på vägen som jag råka köra över med barnvagnen och det var en fruktansvärd lukt gick i gräset och i vattenpölar för att få bort det och när vi var hemma så var det borta.
PLOCKA UPP EFTER ER!!! GRRRRRRRRRRRR

Ja mat var det ja hörs hej


18 november

Så där ja en lite vilo stund innan vi beger oss ner till öppna förskolan om ett litet tag. Nu har vi nyss ätit mat och plockat undan så nu blir det en stund här.

Promenaden blev regning men inte dör man för att bli lite blöt iallafall inte jag men nu ser det ut att regna mer ute. Annars efter öppna förskolan ska vi hemmåt igen Tindra ska väl sova middag och då ska jag passa på att städa min gaderob eller Per delar ju den med mig fast han har bara 2 hyllor och jag har resten så man kan säga att det är min =) Kanske man hittar något gamalt plagg som man glömt bort.

jaja ha en bra dag


Trött tjej

17 november

Tjolahopp i dag mår jag topp =) inget illamående och inget yrsel, kanon =)

Fröken Forsberg ligger ute i vagnen i dugg regnet, tur att det finns regn skydd iallafall.

Dagen i går blev lite annat än vad vi hade tänkt oss, hann med 2 maskiner tvätt på hela dagen. Vi åkte ner till mamma och pappa i vanlig ordning och umgicks, pappa fick vara barnvakt mednans jag och mamma åkte och handla mat =) Men Tindra ska ju bara somna hela tiden så det var väl inte att vara så mycket barnvakt =)

I dag iallafall ska vi ner till Torsåker och hälsa på tessa o wille och dom håller på att rusta för fullt så det ska bli spännande och se hur långt dom har kommit ;D så får det bli så får det va. I kväll är det tränings dax och Tindra får vara hos sin moster i några hus upp på gatan ;D

Men jag tycker att det är lite tidigt att börja sätta upp julstjärnor och stakar nu och ute belysning men vissa har ju bråttomt.



Tindra och Emil leker i trappen dom lite farligt sådär men Grindar ska upp snart.

16 november

Men vilket tråkigt väder det är då man kan inte tro att det är i mitten av november. Jag vill ha snö nu och lite kallare luft =) Vi tog en kortis promenad i dag på 30 minuter för jag råkade klä på Tindra lite för mycket för jag visste inte att det var så varmt ute. Hon trivdes iallafall inte i vagnen och jag var väldigt yrslig är det nu också drygt =( Illamåendet kommer lite då och då men det är betydligt mindre än vad det var för nån vecka sen =) Blir avensjuk på dom som inte mått illa en ända gång. =P

I dag äre ju månadag igen då och på schemat står det inte så mycket, ner och handla hem mat till frysen, tvätta en massa för jag ska tvätta soff överdraget och det är väldigt mycket tyg så jag antar att jag bara kan ta två överdrag åt gången så jag ska väl tvätta en 6 maskiner i dag =P

Kamerabiten är fixad ;D vi hitta på våran gamla kamera som får duga så länge tills vi har råd att skaffa en sån där proffs kamera ;D 7-8 tusen lappar eller mer.

Tindra älskar att bli ompysslad av sina kusiner ;D


HA EN BRA DAG ;D


15 november

Nu är helgen i stort sett över eller ja hela söndagen är ju kvar och vi ska försöka göra något vettigt =) Försöka bli klar någon gång på övervåningen meeen det är så himla mycket som ska göras oj oj vill ha det klart till nästa helg ;D får se då men de tror jag ej, trappen ska målas flera gånger, golv ska läggas, tapetseras klart, upp med lister, upp med en font vägg med pärlspont ja det är väl i stort sett allt.

Helgen då har gått aldeles för snabbt, i går gick hela dagen åt att hjälpa svärmor och hämta en soffa och kika på vinterskor åt Tindra och äta på mc. Väl hemma hanns det inte med så mycket vi spelade ett spel men Per ska bara fuska så då var det inge kul. =P

Kameran är helt svart så den är död hjälper inte med nya batterin och kameran är bara 1 år gammal men men vi måste ju ha en kamera va tusan.

Trevlig söndag

13 november

Fredag den 13 och ingen otur än =) brukar aldrig bry mig heller om just fredag den 13, =) 13 har alltid vart ett bra nummer för det har jag haft på fotbolls tröjjan i alla år =)

Nyss ätit mat och före det var vi på besök på bvc och Tindra fick träffa en tandläkare =) kolla igenom ett papper och svara på frågor, det har ju börjat§ dyka upp lite tänder längre bak större tänder som kan göra ont. Vägde och mätte gjorde vi också tjejen är 75 lång och väger 10,4 så det hade inte hänt så mycket med vikten för hon rör ju sig så mycket nu när hon går. =) Går gör hon ju inte själv men mellan möbler och så.

Nu ska det damsugas och torka golv så man har helg fint här sen en tripp till sandviken och kika runt lite och möta upp älsklingen ;D

 Måttstock Hjärta
Gullig måttstock

12 november

Ja nu fick jag känna på ensamheten inte ens en katt inne =( hehe. Har vart hos mamma och pappa en sväng och kom nyss hem. Mamma skulle gå med Tindra hem hit och det är ju en bra bit tar nog lite mer än 1 timme att gå till Robertswill. Har förberett maten med att mäta upp vatten och lagt fram allt så är det bara att börja laga om 1,5 tim så där haha tycker om att vara förberedd, ska ju i väg och träna sen så då vill jag inte stressa över maten. =)

Annars i dag promenad i kylan plockat och städat hemma eldat varm vatten =) Har också skrivit upp vilka som ska få julklappar och till vissa har jag skrivit ner vad vi ska köpa ;D

nu får det bli jul, längtar

leker med sin egna telefon och tandborste ungefär 1 månad gammal bild eller mer gud dålig koll.





11 november

Pust pust, sitter och vilar lite nu i soffan medans lill fröken forsberg sover =) Vi har vart på öppna förskolan och där lektes det för fullt så jämt när vi kommer hem somnar hon direkt ;D Jag har passat på och vikt tvätt också men nu ska jag slöa lite.

Annars i dag blev det en promenad med anna och molly vi tog vändan uppmot hyn och det var väldigt halt på vägen men mysigt väder =)

Dagen har gått så fort i dag klockan är snart 4 och syster och jonna skulle komma förbi en sväng =) sen äre ju dax för kvällsmat, bada , leka och göra kväller..

Lite fina grejjer från h&m som ska införskaffas ;D



10 november

Ampa säger Tindra och pekar på lampan =) hur gulligt som hellst.. Hon ska ju peka på allt och som dom säger på reklamen är det fint att peka =) Titta säger hon också. Kul nu händer det lite grejjer på språk formen också inte bara på kroppens rörelser och hon stod faktiskt själv i dag i några sekunder sen lära jag fånga henne =) Synd att Per missar dom här tillfällena men så är det.

I dag har vi vart på promenad med anna och molly och så fort vi kom innanför dörren så ringer mamma och frågar om jag vill hänga med henne och vacinera sig och självklart gjorde jag det sen blev man bjuden på kalops och det var inte i går man åt det =) Sen tog vi en lång promanad med Tindra och hundarna sen fika på det =) Till kvällst blir det träning. Nu elda varmvatten läääääääängtar till den dagen vi har bergvärme ;D

Oj jag fastna i hm katalogen tror nog att jag ska beställa lite ;D

hej hej

9 november

Måndag igen då =) ny vecka, nya utmaningar

Ska snart göra en god frukost som vi gjorde i går, lite rostat bröd och kokta ägg men i dag är det ju bara jag och Tindra som får mysa över frukost ;D Per har en ny jobb vecka men han får ju hotell frukost han =)

Blir en promenad om 1,5 tim ungefär och vädret ser lovande ut inget regn iallafall. Senare i dag kommer Jonna och leker lite med Tindra bus.

I går firades det fars dag och vi var i p-hyttan hela dagen och åt älg gryta och det är hur gott som hellst och Tårta på det. Min pappa firades i lördag i samband med mammas födelsedags fest och vi åt lika god mat där. Så i helgen har vi blivit bortskämd på mat och massa annat gott. =)

Åh jag har börjat fått det här Ishias eller hur det stavas det värker på rumpan och ner i låret i bland, så var det när jag väntade Tindra också. 



Vårt hemska vardagsrum.

 

7 november

God eftermiddag/kväll =)

Vi har nyss gjort oss i ordning här, satt på oss fin kläder för vi ska snart bege oss ner till muntebo för lite fest =) mamma fyller år så god mat står på spel och ett par öl för sambons del då =) ska bli roligt.

Annars i dag har vi haft det lugnt var ute en sväng och sedan kom en av Tindras farbröder på besök =) Tråkigt väder ute är det också bara regnar och regnar.

Och jag är nog inte ensam om att gilla erik grönwLL I IDOL queen låten var ju hur bra som hellst =)

Och visst finns det människor som man blir riktigt mörkrädd för? det vet carro
usch




6 november

Äntligen Fredag ;D men veckan har gått rätt fort altså.

I går blev det ju en tripp till valbo efter påhälsning på mammas jobb, hitta allt jag skulle ha och det var ju bra och inne på gina tricot blev man ju helt sjuk av alla snygga klänningar, ska köpa mig en till jul när vi ska in och jul handla=) Blev lite besviken på owe jansons dom hade inte nå grejjer alls eller jo det hade dom men inget man fastnade för, blev en ny tandborste rosa med fjärilar på haha. Hemresan var katastrofal altså fan vad det snöade och mörkt blev det och en trött/hungrig tjej fram och en orolig mamma/mormor i baksätet. Man såg ingenting och självklart hamna vi bakom en långtradare som stänkte upp en massa skit på rutan och det gick inte att köra om, hade snabbaste på vindrutetorkaren men hjälpte inte meen vi kom hem ;D

I dag ska vi ta en promenad ner till anna och molly så våra kära barn får leka ;D Senare kommer carro på besök och hon ska även få färga min utväxt =)

Trevlig fredag

Den här tatueringen blir det sen =) Men först en till fjäril med nästa barns namn och födelse nummer på andra handleden =) man får aldrig nog av tatueringar.

Bild lånad från google

5 november

Guuuud i skruven vad arg jag blev nu , hela mitt långa inlägg försvann ååååååå får börja om nu då suck.

Go tjejen sover nu och jag passar på att skriva blogg innan vi ska dra i väg här efter lunch =) I dag ska vi hälsa på mamma/mormor på hennes jobb sen far vi in till valbo för shopping ;D höjdpunkten på veckan eller näää så kan jag ju inte säga höjdpunkten är ju när Per kommer hem på fredagarna och fredag är det i morgon.. ;D I valbo iallafall ska jag försöka hitta allt jag söker som farsdagspressenter och födelsedagspressent till mamma ;D vet precis vad hon ska få. Hårfärg till mig ska det bli som suster får färga på mig i kväll ;D

Vit jul är vad jag önskar mig hoppas hoppas.. så här ska det se ut en rktig jul.


4 november

usch va kallt det var i dag, inte skönt ute =( blåser is vindar verkligen. Fick gå ganska snabbt på promenaden så jag skulle bli varm fort och det blev jag som tur var ;D Tindra har det så bra i vagnen så i bland önska man att få ligga där själv men så har ju jag haft det en gång i tiden =)... Nu är vi propp mätta iallafall jag Tindra är nog nöjd hon å vi åt chili corn carne. Vi ska snart bege oss ner till öppnaförskolan och efter det blir det en sväng på affärn.

I kväll ska jag och syster på heminredningsparty det ska bli skojj, Tindra ska ju också vara med så klart. Får se vad dom har för fina grejjer.

Har också massa tvätt att vika och hänga in i gaderober =/ mindre kul


3 november

Ny promenerad sitter jag här i soffan och tar igen mig lite =) Tindra hjärtat sover ute i vagnen, har också nyss satt på potatis så den hinner bli lagomt klar till lunch ;D

I går kväll när jag hade gett Tindra mat och bara vände bort blicken i en sekund så slog hon frivolt ner från matstolen sin och jag plocka upp henne på ett ögonblick hon slog sig så hårt lill gumman så hon inte fick nån luft jag gick runt och bar henne och trösta henne ett tag så gick det över. Det gjorde så ont i mammas hjärta och sånna gånger önska jag att Per var hemma så han kunde lugna mig, Ringde syrran som bara bor nå hus upp så kom hon ner och kika till henne. När det är blod i leken så blir jag aldeles svimm färdig, hon blödde från en framtand och fick en fläskläpp och ett blåmärke i pannan. Guuud vilken dålig mamma jag är. Stackars liten men hon mår ju hur bra som helst och skratta så fort syster kom så =) allvarligt var det ju inte. Hemskt när barn slår sig, uuuvvaaa och fler gånger blir det nog

I dag ska vi hämta Tindras kusin jacob vid hoforshallen så ska han hänga med hem och umgås med oss får se vad vi hittar på då =) Senare i kväll träning.


2 november

Vi är nyss hemkommen från hansons =) Vi tog en promenad ner vid 11 sen fick vi gå runt på lite affärer innan klockan slog 12 för vi hade beställt till dess. Det blev en bakad potatis med räkröra och det var inte fy skamm så var det jätte trevligt att träffa elin och jessica också men tiden gick så snabbt tyvärr =( Nu är vi iallafall hemma Tindra leker lite nu men det är väl dags för en eftermiddagslur snart och då ska jag passa på att tvätta massa kläder och plocka. Sen när hon vaknar sådär efter en 2 tim så ska vi gå ut och fortsätta kratta bort alla löv. =P

Det är väl i stort sett så dagen ser ut

åå i kväll börjar ullared kl 20 inte missa ;D

Har ju inte fått in några nya bilder så det får bli lite andra bilder

drömmar på hur det nya vardagsrummet/matsalsrum ska se ut





1 november

Och ett steg till närmare jul =)

Vi har haft en mysig helg/haloween, i går var vi först och hälsa på Tindras farmor i p-hyttan och fikade lite =) Farfar han jobbade han. Sen hem och vi beställde black & white och det var ju super gott =) sen gick vi över till grannarna och spela nintendo wii hela kvällen =)

I dag är det sköööna söndag, fick sova till 10 sen så kollade vi på sf kanalen emil i lönneberga haha. Nu kom vi nyss in har vart ute och kratta löv och Tindra fick sitta i löv högen det tyckte hon var skojj. Nu ska vi bara vara inne och tat de lugnt, per ska lacka en bil sen måste vi ner och handla hem lite mat och grejjer.

Veckan som kommer blir kanon



Tråkigt att sitta där =P

RSS 2.0