Semesterfirare

Snart är jag en semesterfirare ;D Jobb i mån väntas och efter det en hel del packande för vi åker på natten tänkte vi medans flickorna sover forhoppningsvis. Därför skriver jag ett inlägg nu för det hinns inte med i morgon.

Lite kort på den dagen Novelia började gå, dagis avslutning, Novelias 1 år kalas och midsommar

5 Juni den dagen glönmmer vi inte i första hand =)






Dagis avslutning på Tindras dagis


Själklart hänger Tindra med hela huvudet ner i Picknickkorgen =P på en gång när vi kom dit!


Novelia väntar på paket och fika ;D


Tindra och kusin william vela också hjälpa ;D



Farmor leker med prinsessorna


Plocka blommor till midsommarstången molly hjälpte också till










Jag vann mot Per och det var det viktigaste =)







30 Juni

Sista dagen på månaden men jag jobbar 1 dag till sen så!!

Lyssnar på lite musik samtidigt som jag besvarar massa mail på jobbet. Skriver upp här så jag vet vilka låtar jag ska ladda ner i spoty när jag kommer hem som vi ska lyssna på i bilen ner till öland i morgon natt ;D

hjalle och heavy folkrace
Dökött - Tuttar överallt
Radioaktiva Räker - Bakom Spegeln
Girlicious- Like Me
Techno 2011 Hands Up n Dance Mix 11►Hands Up Tribute ►Brian Sid Megamix 1(Virtual Dj)

Ja får fortsätta hemma sen ;D

tvätta och små packa lite i dag efter tolbven, Bilen är packad och klar så det är bara att hämta barn och åka upp sen i eftermiddag.

 ;D

29 juni

Onsdag morgon!!

Trött och har väldigt mycket att göra på jobbet nu innan semestern stress stress stress.

Kanon väder ute ska försöka att komma ut så mycket som möjligt i dag och känna på hettan. efter jobbet ska jag och barnen åka upp till tolven och bada hinner ju sola mellan 15-17 sen är det ju hem och laga middag som ska bastå av kyckling och ris med kall curry sås.

Har inte mycket att komma med förutom att jag är avis på alla som har semster nu ;D


27 Juni

Måndag!!


Kollade igenom statestik på bloggen om hur många som läser hallå 83 stycken en dag =P oj oj. Vilka är det funderar man direkt på. Många vet jag men det är inte alls i närheten av 83.

Har tagit mig en springtur runt hammarn på tid för att kolla om jag tappat nån kondis och nja ytterst lite 1 minut ungefär men jag har ju sprungit regelbundet minst 3 gånger i veckan efter fotbolls avslutningen. klapp på axeln..

I dag efter jobbet så har vi varit ute flickorna har badat i poolen och lekt hela eftermiddagen och jag har skottat lite grus och njutit av solen. I morgon kan det bli en liknande dag om vi inte drar i väg till tolven för bad och lek där. Flickorna somnade tidigt i kväll då det blev tidig morgon för dom skulle lämnas hos mamma och pappa för både jag och per jobbar denna vecka ;D kvart i 7 gick jag upp och försökte få liv i dem men det var trögt ingen vela vakna.

Nu ska jag ut och hänga tvätt ;D

26 Juni

Midsommar helgen!

Har varit kanon må säga ;D

Midsommarafton- Firades i Muntebo som alla år då vi började kl 10 med att plcoka blommor och klä midsommarstången, sedan midsommar lunch som är så gott färsk potatis och gräslök i gräddfil mums, sill är jag inte mycket för men allt annat. barnen fick sova middag, sedan ut igen till grannskapet för att fika eftermiddagsfika och resa midsommarstång och dansa runt den ;D Sedan tipspromenad, fotbollsmatch för barnen. Sen in i husen och förbereda för grillningen och sedan vuxen fotbollsmatchen vi gjorde kväller vid 22 =) Mycket trevligt

Midsommardagen- Firades här hemma på sandgatan med grannarna och  syster & johan. Vi började med att göra klart inför grillningen för att sedan köra 5 kampen blev sen grillning men det gick ändå allt har väl sin förklaring =P aja..  kampen bestod av hoppa säck, spotta längst med polkagris, kasta stövel, gå med potatis på sked och irrlänsk julafton. Vi körde herrarna mot damerna och det blev oavgjort så vi kastade in en final gren som var staffet runt huset och där föll vi på mållinjen =P.. Sedan körde vi en enskild tävling om ett pris den bestod av att den som hamnade närmaste tiden på 2,45 min runt huset vann och vinnaren fick 2,44,9 min. Kul kväll vi satt ute till kl 02 och spelade gittar och vi sjöng så fint så ;D Barnen sov mos mormor och morfar.

I dag söndag har vi sovit väldigt länge, hämtat barn då jag gick hem med dem så de fick sova, sedan gick vi upp till syster & familj och lekte lite, vi var i lekparken i fina vädret och hade det bra. Per och Rickard håller på att bygga ett garage alldeles vid lekparken så vi umgicks alla fast ändå inte =P Middagen serverades på max i falun.

Nu ska det krypas ner i säng och kolla på nån bra film att somna till för att ladda inför en jobbvecka sedan är det semster!!! Öland på lördag =) weeooo

Vi fick beställa en ny usb kabel till våran kamera då den gett upp.

Mobil bilder från i dag istället!










Grattis!!!!

I dag är det ingen vanlig dag för det är Novelias födelse dag hurra hurra hurra!!! ;D

Vårat gohjärta fyller 1 år i dag och snacka om att tiden gått snabbt, jag får inte gratta henne nu på morgonen för hon sover så gott så jag var in på hennes rum och viskade grattis i hennes öra och strök henne på kinden och vet ni hon flinade åt mig med stängda ögon. ;D Kan inte förstår att för 1 år sen föddes
*Novelia Gabriella Tiffany Forsberg*

Har blåst upp en hel del balonger som hänger här nere så hon blir glad när hon vaknar =) Hon får sina paket när jag kommer hem från jobbet.  Blir kalas ute i trädgården i dag fin fin väder ute och allt är klart bakat in i det sista.

I dag har jag och Per också Förlovningsdag 4 år =) och vart tillsammans i 6 år...









21 Juni

Godmorgon!!

Är rätt trött i dag då jag var uppe sent i går och bakade ;D men nu har jag bara 2 saker kvar att baka och det ska göras i dag. =) Vi hade en jätte mysig avslutning i går på dagis, vi klara oss från regnet. Vi hade god pickninck och dansa runt midsommarstången, Tindra tyckte det var jätte kul, Novelia vela bara sitta på filten och äta ;D (ovanligt) hehe. efter det drog vi in till valbo i 190, hittade en hel del paket ;D Trötta barn i dag dom snarkar båda två och Per låter som ett gammalt tåg så han är säkert också trött.

I dag Tisdag ska det jobbas i vanlig ordning, sen ner till mamma ochpappa, sen vidare till rusta och dollar. Hem och baka det sista ;D

Tack mamma för att du bakade kukakaka åt mig ;D

I morgon har vi en 1 åring ;D så ska hon få spruta på sin 1 års dag stumpan.

Synd att kortet i tidningen inte kommer förns nästa vecka.



Solen är här i dag ;D

19 Juni

Igår var det kalas firande för Lilla syster som fyllde 22 =) Mamma gjorde goda smörgåstårtor och Lillsyster gjorde god jordgubbstårta mätt och belåten hela dagen. Övrigt i går sysslade vi med att sätta upp listor och målade lite.

Söndag i dag och här hemma äter vi upp lite chips rester från igår =P Ska ner i källaren och tvätta upp lite kläder inför dagis avslutningen i morgon ;D mys.... Vi ska väl ute och leka lite före lunch sen sov dax för barnen så jag hoppas det kan bli en promenad och att regnet dragit till andra sidan jordklotet. Sen ska det fortsättas här hemma med målning av listor =P Vill göra ett besök på rusta och dollar i dag får se hur det blir med det. Hinner inte i veckan då jag och barnen drar till falun på Tisdag för inköp av 1 års pressenter =P Per jobbar em så jag får försöka klara det själv =) Vi var ju in förra veckan så fick hon några paket men hon ska få mera mera. Bland annat lite mer saker till något som heter bondgården och lite dagis kläder.

I morgon hinner jag bara jobba och sen hem för att byta om och göra picknick och plocka blommor till dagis avslutningen. .. Vill att usb kabeln ska fungera så jag kan föra över alla fina bilder från kameran.

Soool kom fram för f*****n

Lägtar till Öland bara 13 dagar kvar dit och 13 dagar kvar till semstern



17 Juni

Freeeedag ;D gillas gillas!!

Kom hem vid halv 12 i dag hämtade barnen hos mamma och åkte hem och så gick vi ut och gick med klara. barnen sover och jag har städat av lite lätt här hemma och nu då?? ta det lite lugnt, Per kommer hem strax från sitt fm pass och han får cyckla i regnet =P kan ju inte hämta han då tjejerna ligger och sover, om han har tur vaknar de snart men just nu tror jag inte det då det snarkas en hel del från vagnen.

I dag ska det köpas pressent och sen till kvällen ska vi väl laga någon god mat ;D sugen på en springtur i dag om vädret varvar ner lite. Nästa veckan blir det bara sterss, kort vecka på jobbet, köpa pressenter åt Novelia, baka och ja allt som ska göras.. avslutning på dagis.

Ha en bra helg ;D


16 Juni

Torsdag kväll!!

Ny duschad, ska blåsa håret snart så det blir rakt och fint. Blev en kvälls promenad vädret är helt okej men tyvärr ska det bli regn i fler dagar =/ För övrigt i dag har vi lekt ute, klippt gräsmattan, Per har målat lekstugan. Storasyster var förbi och hälsa på. I morgon ska vi köpa pressent åt lilla syster som fyller år i morgon =)

Glömt att tala om hur bra den där så kallade klåtter svampen är, allt gick bort hur bra som hellst. Bra att ha i hemmet om man har små barn. tummen upp

I morgon ska mina kära hjärtegull ner till mormor och morfar hoppas det blir mellan 7-11 tror vi kommer hem tidigt från jobbet i morgon. Underbara föräldrar jag har och underbara morföräldrar mina barn har och underbara svärföräldrar min sambo har ;D guld värda som ställer upp när vi båda jobbar.

Nej klä på sig lite och blåsa håret.




Avslutar med en bild från balen på Jennie, mig och carro


15 Juni

Onsdag kväll!!

Kollar på livet på bb och jag gråter som vanligt glädje tårar det går inte att hålla sig och Per säger att jag är en fjant som gör det =P Tror många får tårar när ett barn föds det är ju det finaste som finns när ett barn kommer till världen ;D mys det var en som födde i ett stort badkar och det såg trevligt ut och avslappnande på nå vis så nästa gång om det blir nån ska jag efterfråga om ett bad ;D

Efter jobb i dag blev det att hälsa lite på Klara som är våran nya familje medlem tills på måndag då hennes familj är i Italien och gottar sig och har det bra ;D Blev en springtur med henne här på kvällskvisten och det gick jätte bra det kändes som om vi kunde springa hur långt som helst men mycket knott var det och nån åkte ner i halsen usch och fy.
Tindra och Novelia har busat hela dagen lång och var jätte trött på kvälls kvisten, det har blivit tidiga månar nu denna vecka då Tindra går på dagis mellan 8-11 Per hinner bara lämna så är det hämtning igen. På fredag får hon sommarlov tills augusti någong gång beror på När Novis ska skolas in.

Imorgon vänta en ny jobb dag hoppas den går lika snabbt som denna.


14 Juni

Tisdag!

Är på jobbet i vanlig ordning och fick nyss ett samtal från Per att tjejerna där hemma har målat med en Orange kritpenna på Tv:n, tv möbler och köksluckorna i köket =/ åhh hur får man bort det? En tokig pappa där hemma. Det löser sig.

I går hade vi våran sista fotbollsträning i spöregn men det var roligt och snart här ska vi ha en avslutning med massa skojj förhoppningsvis. Blir en träff i sen augusti eller september för att se om fler vill börja spela och styra upp laget igen till hösten. Hoppas på fler folk. Nu blir det att ut och springa varannan dag tänkte jag men ack så tråkigt men behövligt för att behålla kondisen. Får sällskap av Anna och Linda då blir det roligare.

I dag har vi inga planer efter jobbet =)


11 Juni

Tjo hopp!!

Satt nyss hos grannen med ett glas vitt, hann väl sitta där en 15 min innan Tindra skriker efter mig och kom ut på balkongen då blev jag lite stressad om hon hade fått för sig att hoppa ner, hade ju barnvakten med mig =) Nu sover hon igen och jag vågar inte gå över till grannarna igen det blir att lägga sig och kolla på en film. Per jobbar natt helg han..  I dag har det badats och solats uppe i tolven och gud så mina töser älskar vatten och att vara där helt underbart. I dag blev det en kortis då det började åska snabbt. Per vaknade precis så han tyckte vi skulle åka till valbo och handla lite. Hittade massa fint till hela familjen. Blev besök på rusta också för inköp av solkräm åt barnen som går åt när det är så här varma soliga dagar.

Hoppas på fint väder i morgon så vi får bada och sola, helt sjukt vad varmt det är i vattnet man vill ju aldrig gå upp. Blev cyckeln bort för ett kvälls dopp i dag också jag och flickorna, Per doppa tårna =P men i morgon skulle han bada sa han.

Snart midsommar lite ledigt, sen v 27-30 semster sen jobba igen på allvar dåligt med lediga dagar i år över jul och nyår. Men njuuut av sommaren nu kommer säkert ett bakslag med dåligt väder =P
(optimisten)

härliga bilder







Tindra gillar när mamma håller på med håret

värmeutslag

Måste få klaga lite på värmen iallafall för barnens skull, de tycker att det är jätte jobbigt i bland. Båda var jätte trött och somnade på få sekunder helt klibbiga, jag har öppnat alla fönster på övervåningen så jag hoppas det blir svalare så det går att sova. nog för att de sover bra ändå så är det drygt med värme när man ska sova tycker jag. Novis har fått en hel del röda prickar som är värmeutslag, Tindra har inga än iallafall.

Nyss hängt ut tvätt och plattat håret inför morgon dagens jobb. Redan fredag i morgon. tror det blir ett valbo besök efter jobb eller på lördagen det visar sig =) Grilla ska det göras i morgon då jag tagit upp fläskfile. Kul med skattepengar också sånt man inte räknar med. =P

dagens jobb morsa
       
Tindra i värmen


en blomma i rabatten

 Novelia (nån vecka gamal bild)

9 Juni

God morgon mina vänner =)

sitter på jobbet och har precis öppnat mailen och det finns lite att göra i dag som sagt. Hoppas på fin fin väder i dag så man kan få lite sol på sig på rasterna ;D

Igår hade vi möte och tyvärr så ska vi lägga ner damlaget och matcherna för sommaren och kanske se fram emot hösten om det är fler som vill spela. Vi har haft en sån otur flera stycken som har skador annars hade det säkert gått att ha laget kvar. Vi ska ju ha en avslutnig här framöver och ha ett snack med laget på måndag, jag är väldigt ledsen för det för jag vill ju spela för jag har kommit igång så bra. Vad ska jag göra nu då?`ut och springa tycker jag är så tråkigt och ger inte alls lika mycket som att spela 90 min. Gymm? nä tråkigt. Springa lär det väl bli då så jag inte tappar kondisen.

Efter jobb blir det hem och klippa gräset och om det är varmt kanske det blir att doppa tårna i tolven. Blev avensjuk på min familj som låg och sov så skönt när jag gick upp i morse, men snart helg då får jag sova ;D

Ha en bra dag

8 Juni

Är på jobbet nu och längtar tills vi åker till Öland =) mitt öland det kommer det alltid vara..... Blir säkert furuvik eller kolmården med. Fiska vill jag göra i sommar och vara uppe i mamma och pappas stuga med ;D Älskar sommaren det är det bästa som finns. Jordgubbar, sola, bada, grilla, campa och vara med familjen =P

 I dag ska det jobbas fram till 3 sen blir det att titta på Tindra och Novelias kusiners skolavslutning i kyrkan =) Hem göra pankaka sen vidare på kris möte med fotbollen om vi ska fortsätta eller inte. Det har att göra med att vi vart så några en lång tid och tränarna får ringa runt till folk som aldrig tränar och buda till match, det är inte kul.  Det visar sig hur det blir.

Hemma hoppas jag Per och barnen hittar på nå skojj i dag och att dom slipper regnet och åskan som kunde komma vid lunch tid. Tindra ska ju i förtjej på dagis kl 9 men hoppas på bra väder ändå. 


 

7 Juni

Fotboll på tv och jag försöker lära mig något =) haha nerå men hejja på Sverige måste man ju göra, Finland är väl inget höjdare lag så det borde Sverige ta!!

I dag har det jobbats fram till 3 sen vart ute i solen med mina älsklingar, det var nära att jag tog med dom till tolven för ett dopp för min del men det mulnade på ett tag där. Vi åkte och handlade istället. I dag bestämde vi kalas dag för Novelia det blir den dagen hon fyller den 22 =) Mammas lilla bäbis 1 år herregud. Riktigt duktig är hon på allt många tror att hon är mycket äldre för hon kan så mycket och är stor tjej. I dag klättra hon upp och satt sig i solstolen och sa hej till alla som cyckla, gick förbi och här vi bor finns det rätt mycket barn som är ute och leker. Tack säger hon också nu och kör stenhårt med att härma hundarna vov vovv. Tindra hon sjunger mest hela dagrna och i dag berättade hon att man får bara måla papper, helt rätt sa jag så visa hon sin arm full med tucsh penna överallt men det var hennes bästis Filippa som hade målat och dom hade haft riktigt roligt på dagis i dag =) Hoppas dom blir vänner för alltid go ungarna =)

nä funderar på en skål med glass?? ;D

Lite tröst av stora syster





Kusin Jonna och tindra på bessmerfesten



Hon går ;D

Lill skruttan går ju =) I dag chokerade hon oss med att bara gå haha gud så jag grät. Tänkte lägga upp bild på det men datorn säger att den inte känner igen usb kabeln men det är samma som jag jämt använder aja alltid ska det retas. Gör ett nytt försök i morgon.

I dag har vi bara vart ute hela dagen lång, haft besök mesta dels av dagen, promenerad, hängt ut tvätt, bakat, vattnat blommor, handlat ja en vanlig dag =) Hållt i lilla Arvid mys...  Nu är det bb final som ska ses. I morgon ännu n ledig dag härligt. Det ska splas fotboll i morgon mot Hille hoppas på det bästa.



4 Juni

Lördag kväll!

Den är inte roligare än att jag och Per sitter tungt i soffan och kollar tv =) Lite trötta efter gårdagens tillställning som var 10 års fest för TIM och det var faktiskt trevligt, god mat och tipspromenad. Fick vänta länge innan jag fick komma ner på öltälten och när jag väl var där vela min syster åka hem men jag stannade kvar, Per kom ju dit han med fast han fick inte cyckla (konstigt) =) hemfärden lika så 1 timme extra för att komma hem. men roligt var det.

I dag var det barnens dag då Tindra fick åka lite karusell med kusin jonna, dansade och sjöng så hon var jätte trött nu vid läggdags. Bessemerstjärnorna tittade vi på sen åkte vi hem och åt pizza. Jag vela se dragrace men vi hann tyvärr inte.

Morgondagen ska det väl försökas göra lite nytta ;D


1 Juni

Härligt att skriva 1 juni som rubrik =)

Sitter på jobbet har nyss haft lunch, i dag fick vi äta på den där resturangen mitt emot HC, det var inget vidare tyckte jag. Bättre på hansons som vi åt på i går. Man bli bortskämt när man börjar jobba igen. Sista dagen på veckan i dag och jag har massor att göra. Sen blir det att cyckla hem i full fart sen ska vi ner och handla på systemet och handla hem lite till grillningen vi ska ha i kväll. Pussa i hjäl min familj ska jag göra för det har inte vart så mycket tid för de. Fotbollsmatchen i går blev ju uppskjuten nästan 1 timme för det drog ju in jordens åskoväder =/ men tyvärr så förlorade vi matchen med 1-0 och den var inte ens inne, men men jag missade också jordens chans till mål.

Ja som sagt i kväll blir det lugnt och skönt jag sov väldigt dåligt i natt nästan inget alls för jag drack en dryck som heter celsius men den höll mig vaken hela natten men jag orkade springa hur mycket som hellst på matchen. Den ska drickas på dagen inte på kvällen. Är jätte trött i dag tack vare den =)


RSS 2.0