30 Juni

Då var det sista Juni och måndag.
 
I morgin är det ju juli månad och hoppas på bättre väder. iallafall lite varmare och solen får gärna visa sig.
 
Helgen i bilder
 
Gjorde en spraytan i fredags efter jobbet och jag blev nöjd. Färgen sistter i än =) Sedan lekte barnen med Anton och Ida så blev de tjatter med Malin =) Blev tacos sen å mys hemma.
 
Lördag
 
Började morgonen med en löprunda och frukost, sedan åkte vi in tll kupolen =)
Två klänningar å bikini åt mig. Skor å klänningar åt Barnen =) Nya cykeldäck ocksåför hon sladda sönder de gamla däcken =)
 

Sedan kom farmor och farfar för att fira Novelia som fyllt år =) Hon fick fina paket och bänken skulle användas direkt. Vi åt franskgratäng. Det vill säga en potatisgratäng med köttfärs i. Barnen fick potatis och köttbullar med gräddsås.
 
 

Söndagen började den morgon också med en löptur och frukost, sedan åkte vi till Ockelbo marknad med mormor =) Det regna å blåste men vi skulle gå igenom marknaden =) barnen åkte karusell å fick en klubba, jag hitta en mobilplånbok. spela choklad hjul å kolla runt, det var trevligt men kallt å blött. Väl hemma sen så städa vi å Per börja rensa i källaren å fixa i ordning.
 
 
 

27 Juni

Fredag!!! =)
 
Här jobbas de på, efter jobbet så ska jag till nians naglar och fixa en solbränna =) hoppas på bra resultat. Övrigt i dag så få vi se vad som sker, vädret är ju inte tipp topp. Sugen på grillat och rose vin
 
I morgon så är borlänge inplanerat ;D kupolen å biltema, ska ju ändå regna så.
 
snart semester <3
 
Något som är så gott att grilla är ju halomi muuuums och grillspätt på rostbiff.
 
Lite sommartips på grillen
 
grilla feta ost sedan en melonsallad till de ;D
 
 
Till majskolvarna
 
Vitlökssmör. jag tar 1 dl bregott ungefär, 3 vitlöksklyftor, salt och peppar
 
 
Laxpaket
 
4 personer, 4 laxfiler, lite färskpotatis som man hackar, rödlök, fetaost, olovolja, citron, dill och tomater.
 
 
Köttfärsh spätt
 
500 g köttfärs, salt, peppar, cayenne peppar, 1 ägg, en skvätt grädde lite ströbröd. Mosa i hop allt och trä på spätten.
 
 
Godaste hallumi
 

26 Juni

Torsdag!
 
Måste nog vara den segaste veckan hitils, gud bara torsdag. Men en bra torsdag mina älskade barn kommer hem från stugan =) Per blir ledig och vi har hela helgen tillsammans <3
 
Vet ej vad vi ska hitta på i eftermiddag men något skojjigt blir de.
 
Igår var det verkligen en motionerande dag, började med att gå till jobbet 4 km har den räknat ut. Gick hem 4 km. åt lite mellis. Gick med syster 7 km. Åt kvällsmat och cyklade ner till träningen 5 km och 5 km hem. träingen 1,5 timme men var rätt lung träning, men ändå mycket spring. =) total sträcka utöver fotbollsträningen  2,5 mil. Körde lite mag övningar hemma. Jag somnade som en stock. hade köpt hem lite godis som jag tänkte unna mig men jag var för trött. då har jag det i helgen istället. =)
 
Mina hjärtegull
 
 

25 Juni

Onsdag =)
 
Blandat regn och sol men värmen saknas. Kan väl inte få allt? Tur det är uppehåll när man går till jobbet och hem.
 
Pratade med tjejerna på telefon i morse, de är väl inte så pratglad, de har de så mysigt uppe i stugan med mormor, morfar och kusinerna Jonna å jacob. =) I går var Bianca å deras morbror upp å. En annan tränar så myckt som möjligt, passar på. Gör sånt som jag aldrig hinner annars. rensar och rensar. Plockar i och ur skåp och försöker få ordning på de mesta =)
 
I dag står en promenad på tur med syster och avlslutar kvällen med en cykeltur och fotbollsträning.
 
Matchen i går, det blev förlust mot Skutskär med 4-2. surt så klart inte roligt att förlora, vill ju vinna jämt. Det var så att de hade turen med sig, vi spela väl inte så snällt och hade vi vela vunnit så hade vi gjort de när det stod 2-1. det var kul att göra mål men en vinst är vad det ska bli inget annat.
 
saknar mina tjejer =) <3
 
 
 
 

24 Juni

Tisdag!
 
Det innebär match dag, skutskär hemma =) Planer innan dess, gå hem från jobbet då jag gick hit i morse och pappa har lånat våran bil. Inte mig emot att gå det är mycket skönt och perfekt uppvärmining inför jobbet och matchen. Hemma ska jag rensa lite i gaderober och äta mat i min ensamhet, det är riktigt tråkigt de. Sitta själv och äta =/. barnen är som sagt i stugan och per jobbar =P. tur tiden går fort och att jag har massa saker att göra.
 
Det här med sommaren! kan värmen komma snart tack? jag kikar runt på lite sommarkläder till mig å prinsessorna å bikinis
 
 
 
 
 
 
Barnen
 
Klänning - 100% BomullKlänning - 100% BomullKlänning - 100% Polyester
Kjol - 100% BomullTunika - 100% BomullTröja - 100% BomullBlus - 100% BomullLinne - 100% Bomull
 
Playsuit - 100% BomullBikini - 80% Polyamid,20% Elastan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

23 Juni

Åh vilken härlig helg =) <3
Vi har nu mer en 4 åring som är så nöjd så. Vi har haft en fantastisk midsommar.
 
Midsommarafton. Började morgonen med frukost hemma lite hastigt innan vi begav oss ner till muntebo för att fira midsommar med mamma och pappa. mina syskon och barn och mormor Gun var där med. Fullt hus. Plockade blommor, gjorde kransar, fixade midsommarstången, åt god lunch, tipspromenad, fika, grillat och den årliga fotbolls matchen =)  Vi hade super roligt.

Hade bara ett kort från midsommardagen, här står alla grabbar och grillar medans vi brudar stod inne och grejja. varför alltid så? =) Roligt hade vi tills 02 då vart vi trötta. Lekar mest hela kvällen. Det var uppskattat och roligt.  Haha synd att jag inte fick mer kort för gud så vi skratta. Tänk synen när jag skulle hämta en penna och kommer in i rummet så står alla 3 lagen med byxrna nerdragna för att fuska när tråden skulle igenom kläderna. haha. dog lite. Guran kom fram på midnatten vi sjöng så hela robertsholm gunga =)
 

Men min prinsessa fyllde 4 år i går =) älskade unge. Så nöjd med alla fina pressenter. och monster hight tårtan =) rekomenderar veronica på golfresturangen =) jag gjorde Jordgubbs tårtan längre ned med kondenserad mjölk mums..
 
 

I dag måndag så är allt som vanligt i gen nästa, förutom att barnen följde med mormor upp till stugan =) de kommer hem på torsdag igem. <3 gud saknar de redan =) Lämna de i morse hos mamma och de var super taggade. Morfar ska jobba så åker han upp dit till dem i morgon. jag har träning i kväll så ska jag in till sandviken en sväng innan =)
 
 

19 Juni

Torsdag =)
 
Altså dagen före midsommarafton =) Som banligt mycket att göra, Fixa pressenter åt Novis och fylla på fransar ska jag göra. jag å per delar upp oss han hämtar barn på dagis så åker de å fixar nya foppatofflor å går på systemet och fixar lite annat. Lång kväll blir det och det är inget jag är sur över =) Ska baka dumle kakorna och försöka städa lite.
 
För i morgon när vi vaknar åker vi ner till muntebo och plockar blommor =) Klär midsommar stången och sedan dags för lunch. Mamma gör buffé och det är ju så gott =) mamma o pappas mat är bäst alltid alla dagar om året. Bortskämd med god mat när man var liten och bodde hemma. <3
Den dagen fortsätter sedan med tipspromenad och resning av midsommarståden, dans å stojj å fika.
Förbederelse för grillningen på kvällen med lekar å umgås med alla. så roligt att umgås med mina barndomsvänner med familj =)
 
Ha en bra dag
Novelia förstod inte varför hon lära duscha i går efter fotbollsträningen de var med på i går =)
 

Midsommar
 

18 Juni

 Börjar med att säga grattis till min syster som fyller 25 år =) hipp hurra. Henne firar vi på midsommarafton när alla samlas =)
 

Onsdag!!
 
Det börjar närma sig lunch.=) dagens planer är att vara hemma och dona, tejerna kommer nog vara trötta i dag när de klev upp 06 i morse och jag lämnade på dagis. I dag ska de leka med Nathalie en dagis kompis som också bo i robertsholm. Jag har träning till kvällen.
 
Match spelades i går Hofors 1 mot 2 och vi vann med 4-0 till slut. Hofors 2 stod emot bra. Får vara nöjd med min insats men inte helt nöjd, men det blir man ju aldrig. 
 
Ha en bra onsdag =)

17 Juni

Försöker hitta på nån fin klänning =)
 
Mina favoriter
 
LACED SUMMER MINI DRESS, Snow White, listLACED SUMMER MINI DRESS, Snow White, listSLEEVELESS SUMMER SHORT DRESS, Snow White, list
SUMMER SHORT DRESS, Calypso Coral, list STRAPLESS FLOWER SHORT DRESS, Spiced Coral, listSLEEVELESS SUMMER SHORT DRESS, Moon Rock, list
SLEEVELESS MAXI DRESS, Black, listPRINTED MAXI DRESS, Oatmeal, listSTRAPPED MAXI DRESS, Spiced Coral, list
 
Vill ni baka godaste enklaste kakorna enligt min mening så kommer dom här =)
 
Dumlekakor

200 g mjukt smör

1 dl socker

3-3,5 dl mjöl

1 tsk bakpulver

30 dumlekolor (köp i lösvikt, oftast billigare)

1 ask noblesse

 

Blanda i hop smör, socker, mjöl och bakpulver till en deg. Rulla 30 små bollar och lägg i aluminiumformar. Jag har använt den mindre modellen. Tryck i en dumle i varje degboll. Grädda i 175 gr i runt 15 min. När kakan fortfarande är varm, toppa den med en noblesse. Låt kallna.

_______________________________________________________

I dag tisdag så är det match dag =) Hofors mot Hofors det ska bli roligt. Hinner med å göra pannkaka till tjejerna efter jobbet för de önska dom i dag =) Har presis betsällt en monster high tårta åt Novelia =) I dag är de med pappa och som klipper sig och ger Falun ett besök =)

Håller på med lekarna till midsommar snart klar =) Försöker få ihop det på torsdag å handla pressenter och nya klänningar och göra fransar. Det återstår att se, kanske vinner bocka av lite på onsdag också. hoppas ja.

 


16 Juni

Måndag!!
Midsommar veckan är här =) så underbart. Jag älskar midsommar, man träffas och umgås och gör roliga saker. Jag håller på och planera lekar till midsommardagen hemma ho oss =). Midsommarafton är vi alltid i muntebo, så mysigt med ett schemna från 10 på morgon tills sent på kvällen tills man inte orkar nå mer =) eller när barnen vill göar kväller. God tårtor, mat och dansa runt midsommarstången och hade bra.
 
Som sagt måndag, tjejerna har fotbollsträning och jag har det även med efter dem. Lite körigt på måndagar men vi fixar de. =)
 
I går kväll tog vi tag i allt hemma som vi låg efter med efter att inte vart hemma typ på hela helgen. Städa, hänga tvätt, plocka undan tvätt, plocka ur/i diskmaskin med mera klippa gräs fick Per ta tag i. Tur vi åt pizza till middag så vi orka med. trött som bara den alla i familjen, somnade tidigt.
 
Fredags startade fotbollsskolan
 

Jag var ledare i 8-9 års gruppen men några till från laget, i andra gruppen 5-6 åringar var det fler från laget som var ledare, så hade vi någr apå sidan av och några i cafeterian. Vi lyckades bra och många var nöjda och glada som också gav beröm =) kul det var en bra helg, vi hade tur med vädret, inge regn. I går var det varmt men då hade vi tur att brandbilen kom och vattnade alla barnen (som vela bli) vattnad =) Glass, diplom och godiebag fick de med sig. Jag själv måste säga att det var svårt vissa stunder att vara alla till hands, få med alla att vara med, trösta och samtidigt hitta på lockande aktiviteter, barnen var super duktiga och vi såg en utveckling i helgen =)
 

Novelia som inte har vart med att spela var med Per, de var hemma hos Pers bror och gjorde mycket på huset så hon har haft trevligt =) Hon var med mormor en stund också =) Hon har hafr de bra hon med. Tindras egna ord från helgen. mamma jag kan leka svarte man och jag skuter bollen jätte hårt =) Jag gör också mål.. Bra ord. =)
 

13 Juni

Freeeedag =)
Skönt. men solen hade kunna visat sig. kan inte begära allt? =)
 
I dag börjar fotbollsskolan, ska först hem efter jobbet och byta om och ta med Tindra ner till stålringen då hon själv ska medverka i fotbollsskolan. Novelia får vara med pappa Per =) 
 
lär berätta om i går när tjejerna skulle ta hål i öronen, väldigt trevlig kvinna som jobba där, De satt brevid varandra och tindra vela börja, de valde örhänge och så börja hon pricka ut vart hon skulle ta hål. Novelia blev skräckt av pistolerna för den sa ju pang så hon vägra när det var hennes tur. Vet inte om det var så smart att hon var med i rummet och såg allt. Novelia får säga till när hon känner sig redo för att ta hål =)
 
Tindra
 
 
Om jag får bestämma så vill jag ha tacos i kväll ;D låter som en plan tror ingen av de andra i familjen säger i från.
 
som sagt fotboll först
 
 

12 Juni

Torsdag =)
 
Hade en hostig Tindra i natt som sov brevid mig, Per jobba natt så hon hade gott om plats, men en då låg hon tvärs över hela sängen jag vet inte hur många gånger jag flyttade på henne. Innan hon somna så var hon lite nervig inför denna dag de ska ta hål i öronen i dag <3 älskade söt hjärtan.
 
I dag ska det vara barnens dag =) ta hål i öronen, äta glass och sedan vara hemma och göra det som dom vill göra =) Torsdagar är lite så.
 
Bakade en rabarberpaj i går, barnen plockade och skar rabarber bitarna å jag gjorde degen, gick på max  15 min och då har den gräddats färdig också.
 

Du behöver ungefär 4 stjälkar rabarber som du skär i småbitar och lägger dem i en form med socker över. Jag hällde lite sirap över också  Gör sedan degen. 150 g smör och 2 dl mjöl 0,5 dl socker, dega i hop det.och smula över rabarberna. In i ugnen på 180 grader tills den gått fin färg =)
 
 
 

11 Juni

Onsdag!
 
Innebär skolavslutning för många =) Mina barn ska få följa med mormor och gammel mormor rill kyrkan och titta på kusin jonnas avslutning =) sen skulle dom fika. mysigt
 
En annan jobbar. tiden rusar i väg det är för att jag har fullt upp =)
 
Mer saker är fixat till fotbollsskolan nu jeej. återstår det sista i kväll. och eventuellt träning
Vinst i går 3-1 mot huge säger inget mer än så.
 
Baka det sista ska jag göra =) Bullar, kärleksmums, mariannekakor, saltlaktistskakor, silviakaka är klara. Ska lägga till detta
 
Kladd kakor!

 
 
 

2 äggvitor

2,5 dl florsocker

1 dl kakao

1 tsk vaniljsocker

50 g mörk choklad

2 dl mini marshmallows

 

Vispa ihop äggvitor och florsocker. Rör ner kakao, vaniljsocker och smält choklad. Rör till sist ner marshmallows. Klicka ut 12 st kakor på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i 175 gr i 10 min. Låt svalna innan de lossas ifrån bakpappret.

Mina polly muffins

 
 12 portioner Normalstora formar, 12 st/plåt

 

2 ägg 2 dl socker 3 1/2 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1 tsk vaniljsocker              75 g smält smör 1 dl mjölk En påse Polly

nobless ask. jag gör dubbelsats så gångra på altl med 2 =)

Vispa ägg och socker pösigt, rör i de torra ingredienserna följt av smör och mjölk. Klicka ut hälften av smeten i formarna. Lägg 3-4 Polly i varje form och täck sedan med resten av smeten. Grädda i mitten av ugnen på 200°C i 12 min. Gräddar man för länge finns risken att Polly-pralinerna smälter för mycket.
 
Ta ut och lägg på en nobless på, dekorera med en polly eller varför inte jordgubbe.

Novelia vill ju ha mo0nster high tårta men, inget jag sätter händerna i så den beställer jag =)

Tänker göra denna i gen som förra året =)

Passar bra till midsommar

 

 
1 burk sötad kondenserad mjölk 150 g smör 300 g digestivekex 1 liter jordgubbar 1½ dubbeldajm ( 3 dl vispgrädde
1. Koka burken med konderserad mjölk i en kastrull med mycket vatten, det ska täcka burken hela tiden. Koka i 2½ timma utan lock. Fyll på vatten emellanåt om det behövs.(finns nu mer färdiga) 2. Skölj burken i kallt vatten och låt svalna helt. 3. Ta fram en form med löstagbarkant, ca 24 cm i diameter, och klä den med plastfolie. 4. Smält smöret. Mixa digestivekexen till smulor och blanda med smöret, mixa lite till. 5. Tryck ut digestivekexen i formen och stoppa in i kylen i 1 timme. 6. Rensa, skölj och dela jordgubbarna. 7. Finhacka dajmen. 8. Vispa grädden, häll i ca 2/3 av dajmkrosset. 9. Ta ut formen ur kylen, lossa botten och dra försiktigt loss plasten. Lägg upp på fat. 10. Bred ut kondenserade mjölken, spritsa eller bred ut dajmgrädden, lägg på jordgubbarna och strössla över resten av dajmen! Låt stå kallt tills servering :)

 


10 Juni

Tisdag!
 
En tanke
är väl ingen rolig tisdag i mitt tyckte då jag vakna i natt av en ångest som flög över mig, blev nervös samtidigt ledsen. var väl en dröm i samband med det. Nu funderar väl ni men vad är det? Det är mycket fotboll i mitt huvud. Först mina egna träningar och matcher, funderingar där, vad gör man fel vad gör man rätt? varför, hur osv. Är inte så taggad till match i kväll. men de kan ändras för jag älskar verkligen att spela fotboll det är så roligt. Sen andra tanken, men är det värt de? borta mycke från familjen får jag ut något av de? All barnvakt man fixar och pysslar ihop de när Per jobbar. mycket funderingar nu. Samtidgt är jag inte borta mycket då vi har sena träningar och barnen sover så sött. men just de där att umgås med min andra hälft att titta på tv bara en sak. Familjen är bäst <3 Även fotbollsskolan har varit krävande för mitt psyke. men snart är vi i hamn på onsdag ska vi lösa allt. =) nog om detta
 
Dagis avslutning i går mys pys. fixade kransar åt tjejerna så cykla vi bort till dagis med fullproppad picknick korg =) där lekte de emd alla barnen och dansa runt midsommarstång.
 
 
som sagt till kvällen blir det match hemma, barnen ska sova hos mormor å morfar. =) Innan dess ska vi ta ett dopp i de blå och svalka av oss. käka pankaka =p

9 Juni

Måndag!!
 
Fylld med massa ny energi efter en kanon helg.
 
Sammanfattar i bilder
 
Här på väg på tjejkvälls hos elin =) före de ebsökte vi bessemerfesten, barnen fick åka karusell åsså strosa vi runt. Mycket trevligt hos Elin med god mat och får prata av sig =)

 Lördag
Per åkte med pappa upp till stugan, de ska göra klar poolen.Jag å barnen åkte till flaun för att besöka falu kalaser =) vilken marknad å hur mkt karuseller som hellst. Vi åkte också upp till stugan efter de, va där å sola å fick pizza =)  Sedan styrde vi hemmåt grilla och sen cykla jag ner till sassi och hade väldigt trevligt,Jag banga öltältet och cykla hem sen men hade gärna stannat kvar och spela mera spel det var så kul =)
 
Söndag.. chill chill. sugen på allt som man kan äta =) Carrå å jennie kom så vi tog en promenad till time för att käka glass i stora lass =) Avsluta kvällen med grillat å mer glass =)
 
Novelia nu duschad och tokig
I dag väntas det dagis avslutning med dagis =) pickninck. såå mysigt,. Hoppas regnet inte kommer. Sedan avslutas kvällen med fotbollsträning. Barnen får vara hos moster å kusiner. Per jobbar ju 2 tråkiga eftermiddagar nu..
 
 

6 juni

Fredag!! National dagen :) den firar vi väl inte direkt. Vi ska väl fika lite i eftermiddag. Recept kommer under bilderna.
 
idag ska vi på tjejkväll i storvik hos Elin :) ska bli trevligt som alltid. Barnen älskar våra tjejkvällar. Innan dess har vi inget planerat. Få se vad vi hittar på. 
 
 
Kärleksmums
150g smör, 1 1/2 dl mjölk, 3 ägg, 3 dl socker, 1 msk vaniljsocker, 5 msk kakao, 2tsk bakpulver, 4 dl vetemjöl.
 
sätt ugnen på 175 grader smörj och bröa en form. Jag har 30x40 cm. Smält smöret och tillsätt mjölk, låt svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Sikta ner vaniljsocker, kakao, bakpulver, mjöl och smör/mjölken. Grädda tills den fått lite färg jag hade 15 min. 
 
Glasyr
200 g 70% choklad, 1 dl grädde och vi hade jordgubbströssel.
 
mariannekakor
100g mjukt smör, 1dl socker, 2 msk sirap, 2dl mjöl, 2 msk kakao, 1/2 tsk bakpulver, 1tsk vaniljsocker, 20 st Marianne godisar. 
 
Vispa smör, socker och sirap krämigt. Blanda mjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker och vänd ner i smeten. Hacka Marianne i småbitar och tryck in dem i degen. Rulla i två längder och platta till dem med fingrarna på en bakplåtspapper grädda 175 grader i ca 15 min. Skär kakorna i bitar, låt svalna. 
 
Marabou saltlakrits
220 g smör, 4 msk sirap, 5 dl vetemjöl, 2 dl socker, 1 1/2 tsk bakpulver, 1 msk vaniljsocker, 200 g marabou saltlakrits.
 
ställ ugnen på 200 grader. Rör ihop socker och rumstempererat smör Och sirap. Blanda de torra och tillsätt dem i smeten. Arbeta ihop degen och ha i chokladen. Dela på två och rulla ut dem på plåt och tryck till med fingrarna. Grädda ca 8-11 min på en klädd plåt.
 
dumle muffins 
 
100 g smör, 1 dl socker, 1 msk vaniljsocker, 2 ägg,1 dl mjölk, 2,5 dl mjöl, 2 tsk bakpulver
 
rör ihop smör, socker och vaniljsocker. Rör ner ett ägg i taget. Rör ner mjölk,  blanda de torra och rör ner. häll i formar och tryck ner en dumle i varje. Grädda 175 grader ca 15 min. Kolla så de inte blir för torr. 
 
 

5 Juni

Torsdag men den är ju som fredag =) jeees.
 
I dag får vi mat på jobbet =) sedan ska jag handla hem lite bakgrejjor så ska vi baka hela eftermiddagen och kvällen =) Bullar till fotbollen och Novelias kalas. Det ska bakas kärleksmums, saltlaktitskaka, marianne kakor, dumle muffins och en till silvia kaka om jag hinner =) Barnen älskar att baka lika så jag. en perfekt början på ledigehet att umgås å baka.. Sen ska det mysas i soffan till en ny film. <3
 
 
 
 

4 Juni

Onsdag!!!
det går frammåt bara morgon dagen kvar att jobba sen så är det ledigt =) gillas
 
Spelades som sagt match i går, blev väldigt trött på bilfärden och tyvärr hll den sig kvar under matchen. Jag var inte fokuserad  tyckte det var tråkigt, fick massa smällar låg mer än vad jag stod tyckte ja, halt, utspelad och blää kändes det för min del. Tyckre några kriga på bra och hade viljan och det var tur. Hoppas det känns bättre till nästa match.
 
Kikar på lite pressenter till Novelia som fyller år snart =) så sött till lekstugan som hon vill ha
 
Idag så ska jag försöka hnna med lite hemma =) Fotbollsträning till kvällen. 
 
Mina nya air max super sköna =)
 
 

3 Juni

Tisdag!
Lite grått men vad gör de i kväll är det dags för fotbolls match borta i Norrham.
Först jobba på, sedan vara med familjen <3
 
Har så mycket i mitt huvud nu, med fotbollsskolan så mycket som ska fixas hade önskat att jag hade mer hjälp men jag har inte bett om något heller så då får jag skuylle mig själv. =) idag ska jag till ica och höra lite. Annars börjar de bli klart, tänkte vi kanske kunde träffas hos mig på söndag och baka lite som vi kan sälja i cafeterian.
 
nog om de stress strss i går men fick i hop de =) utvecklingsamtal gick bra, Novis är så snäll och omtänksam. en bra kompis som gärna bjuder på sig själv. Barnens fotbolls träning gick så där, de var trötta och hungriga. Min träning gick väl bra tycker ja =)
 
som sagt i kväll är det match
 
 
 
 

2 Juni

men tjena Juni månad =) sommaren har börjat härligt härligt
 
Måndag då, har jätte mycket att göra i dag så tiden springe ri väg så det är bra. Efter jobb ska vi förbereda mat hemma sedan ne rpå tjejernas fotbollsträning, sedan har vi möte om fotbollsskolan, sedan har jag träning själv.
 
ledigheten i bilder
 
Baka mera receppt under bilen.
Rabarber muffins
150 g rabarber 2,5 msk strösocker 100 g rumsvarmt smör 1 dl strösocker 0,5 msk vaniljsocker 2 st ägg 1 dl mjölk 2,5 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 100 g vit choklad
  • Hacka rabarber smått och blanda med 2,5 msk strösocker.
  • Rör smör, socker och vaniljsocker mjukt.
  • Rör ner äggen, ett åt gången. Rör ner mjölk.
  • Blanda vetemjöl och bakpulver och vänd ner i smeten.
  • Hacka chokladen och blanda ner i smeten.
  • Klicka ut i muffinsforma i en muffinsplåt.
  • Grädda på 175 grader i ca 25 minuter. Känn med en sticka så de är klara. Stickan ska vara torr.
 
Har hunnit med massa träning med, löpning och promenader =)
 
Umgicks med fina carro och madde på crusing i sandviken på lördags kvällen =)
 
Gårdagen söndag bestod av sol, trädgårdsfix och bara vara lat =)
 
 
 
 

RSS 2.0