29 Oktober

Fredag!!
 
Denna vecka har ju sprungit på som bara den bara för att jag har varit ledig 3 dagar. =) Idag är det en riktig kort dag, det är dag före röd dag och då jobbar vi halva dagen och sen jag som jobbar 85% så drar man av procenten och då slutar jag kl 10 =) så snart går jag hem.
 
Passar bra att komma hem tidigt, vi ska byta fönster i dag och grejja hemma =) Till kvällen ska tindra iväg till en kompis på häxkväll =) De ska få mat,, gå bus och godis och kolla på film. Jag och Novelia ska gå till Hanssons och så ska hon gå bus eller godis hos mormor och morfar och några grannar till dom =)
 
I morgon lördag så är det förberedelser inför halloween fest vi ska ha med grannarna och vi så kallad "båt folken" Vi ska vara i Hofors backen och alla barn är med. Det blir spökpromenad och så ska vi grilla och göra aktiviteter, Det kommer bli skojj. =)
 
Söndagen är det påfyllning av fransar, barnen ska på badkalas =)
 
Spökfesten på bruket var super bra i går =) barnen var överlyckliga
 
 
 

29 Oktober

Torsdag!
 
Och jag är tillbaka till jobbet igen efter några dagar höstledigt ´med barnen.
 
Bilder sen sist
 
Fasters lilla sötnos Bella har vi hälsat på =) Och så har jag äntligen hälsat på Carro som flyttat till Skutskär.

Mamma och pappas (lilla) hund Lova <3 sötast

Tjejerna var på välgörenhetsdisco =)
 
Vi har bakat en del också =) Desa ska ni få recept på i morgon =)
 
Vi gjorde besök i Valbo i måndags, här är Tant Tindra =)
 
 
Vi har börjat uppe nu med rust av vårat sovrum. badhallen fick besök i går också så vi flydde rusten ett tag.
Som sagt ett par mysiga dagar med familjen =)
Idag så är det lite spökigt på centrum så barnen ska klä ut sig lite och så åker vi ner på bruket =)

23 Oktober

Nu är det fredag och solen lyser =)
 
Underbart, inte långt kvar att jobba nu, hämta barn på dagis och skolan så åker vi direkt in till Valbo.
Vi behöver lite kläder till halloween, bebis kläder till lilla Bella som vi ska åka och hälsa på idag <3 så spännande och äntligen få träffa henne, min bror och marias nyfödda tjej. Får se hur mycket klockan blir om vi hinner med ett besök i Skutskär och hälsa på Carro som flyttat in i hus med sin kille =) Länge sedan vi sågs nu <3
 
Mer som händer i helgen är att tjejerna ska på mini disco på Aerostep, de fick bjuda med sig en varsin kompis så ska det vara ett välgörenhets disco där alla pengar går till cancerfonden. De kommer säljas godis och festis där och jag tror de kommer få en toppen kväll.  Övrigt blir att hålla på hemma, promenader och så har de sin vanliga dans på söndagarna. 
 
snart är det höstlov med efter i dag så ska jag inte tillbaka till jobbet förens på torsdag. det ska bli skönt att vara ledig med barnen. vi har mycket som vi vill göra under höstlovet <3
 
 
Disco kläderna barnen ska ha
 
Paljettkjol - 100% ViskosTyllkjol - 100% PolyesterMönstrad topp - 100% BomullTopp med tryck - 100% BomullLeggings i velour - 95% POLYESTER 5% ELASTAN
 
 
 
 

22 Oktober

Torsdag!
 
Denna vecka har vekligen sprungit fram, redan fredag och helg i morgon =)
 
Förkylningen har typ gett med sig, lite hostig bara men jag har inte börjar träna än bara tagit några kortare promenader, jag vill verkligen inte bli så där sjuk igen sen jag hade luft och lunginflammation.. Så nu har jag lärt mig något förhoppningsvis =) 
 
Vi har planerat inför halloween klar nu så det känns bra, nu ska vi bara hitta kläderna.
 
Bildresultat för halloweenkläder för barnBildresultat för halloweenkläder för barnBildresultat för halloweenkläder för barn
 
Idag är det också städ torsdag =)
 
 

20 Oktober

Tisdag!
 
ja vilken grå dag vi har, regn i luften och bara grått.
 
Jag kikar lite på julklappar åt barnen nu, de har ju inte sagt så jätte mycket om vad de vill ha så det är svårt.
Vi funderar på om vi skulle ge dem Disney on ICE biljetter =) vi får se
 
Övrigt i dag har det önskats våfflor till middag så jag lär väl kila till affären för inhandling av det.
 
Vill så gärna börja träna igen men väntar tills allt har försvinnit så det inte blir värre.
 
Bildresultat för disney on iceBildresultat för disney on ice

19 Oktober

Måndag!
 
Tillbaka på jobbet igen, efter att ha vart hemma med snoriga/hostiga barn. De är på dagis/skola igen och vi mår mycket bättre =)
 
Uppdatering från de senaste dagarna
Vi har myst hemma, pysslat och bakat en del =)
 
 

14 Oktober

Onsdag!
 
Ja men vi snorar väl på, jag tog nässpray i går och det blir ju så mycket bättre så det blev en bra natt ändå, Novelia hostade mindre också så vi kände oss utvilade i morse.
 
I dag så händer det väl inte så mycket heller, det blir ju det vanliga när man kommer hem, barnen är trött efter dagis/fritids och så brukar de kolla lite tv om de inte leker med någon kompis. Fixa mat och göra i ordning ör kvällen. Tråkigt att inte kunna träna bara, =/
 
Mina bästaste
 
 
Maten jag gjorde i förrgår.
Schnitzel, kokt potatis, gräddsås och ärtor. Mycket gott
 
 

13 Oktober

Tisdag!
 
Ja en förskyld Tisdag har jag framför mig. I natt sov jag dåligt, var så täppt i näsan och jag vill inte använda nässpray så jag får skylla mig själv. Snyter mig hela tiden känns det som. Novelia sov oroligt i natt med hon hostade mycket till och från.
Hoppas detta går över snabbt nu.
 
Kanske man ska baka i dag när man går på halvfart =) Vi har i alla fall inget planerat idag, Per jobbar eftermiddag.
 
Enkla Jrdnötskakor
 

IMG_3291

1 dl jordnötssmör med crunch

2 msk ljus sirap

1 msk socker

1 ägg

1 dl mjöl

9 dumlekolor

 

 

.Dubbla chokladsnittar

Vispa ihop jordnötssmör, sirap och socker. Vispa ner ägget. Rör ner mjöl till en deg. Rulla nio kakor och lägg dem på en plåt med bakpapper. Platta dem en aning. Tryck i en dumle i varje kaka. Grädda i 200 gr i ca 10 minuter.

 

 

100 g mjukt smör

1 dl  socker 2 msk ljus sirap 2,5  msk kakao 2 dl  mjöl 1/2 tsk  bikarbonat 1 tsk  vaniljsocker 50 g finhackad mörk choklad Vispa smör, socker och sirap  krämigt. Rör ner kakao, mjöl, bikabonat och vaniljsocker. Tryck i hop degen med  handen. Tryck in den hackade chokladen i degen. Dela i två bitar. Rulla ut till 2 lika långa rullar som plåten är. Lägg  på bakplåtspapper och platta till. Grädda i ca 15 minuter i 175 gr varmluft.  Dela kakorna när de kommer ut ifrån ugnen. Låt svalna.

 

 

 

 

12 Oktober

Måndag!!
 
Dagarna går och vi är nu i mitten av oktober. börjar bli kallare ute och mörkare så det är bara inse att vi kommer ha en lååång vinter. jag gillar ju inte högst och vinter, jag är mer än vår och sommar människa. Sommaren är det bästa jag vet.
 
I helgen var vi uppe i stugan.
 
Åkte upp i fredags efter jobb, dagis och skola.. Väl där uppe så packade vi upp, eldade så det blev varmt och skönt, var ute med hundarna och åt tacos på kvällen =) Badade i poolen en sista gång gjorde vi och tror ni inte jag fick hals ont sent på kvällen, Typiskt, de har hållt i sig tyvärr och i dag har jag mer hosta och är lite snorig. hoppas detta går över fort. Novelia har ju hosta hon med.  För övrigt har vi haft det bra =)
 
Och mitt uppe i allt så blev jag faster i lördags =)
Till en liten Bella =) Mamma fick åka 30 mil tur och retur till Gävle för att hämta Bianca så de kom upp till stugan där på kvällningen. Hon hade ju lovat att ha Bianca när bebisen skulle komma.
 

Idag är det ju måndag och då är det väl vanliga rutiner igen.
 
 
 

9 Oktober

Det är freeeedag =) härligt.
 
Slutar för dagen om ett tag så ska jag bara hämta barn och karl så åker vi upp till stugan över helgen. Vi har packat klart i går redan så det är bara att åka, stanna och handla lite bara innan.  Det blir att bada i poolen en sista gång och sedan är det städning där uppe och plocka undan för vintern.
 
Vi åker hem på söndag efter frukost för barnen har dans vid kl 12 och sen kommer Elin hem och fyller på fransar =)
 
Ha en trevlig helg
 
 

5 Oktober

Måndag!!
 
Blivit lite kyligare ute nu, i morse frös vi som bara den när vi gick in på skolgården vid värna. har sådan huvudvärk i dag, berättar mer om de längre ner.
 
Helgen gick ju fort.
 
Fredagen efter jobb så blev det bullbak hemma och sedan blev det lek med kompisar för barnen. Tog min en löptur runt hammardammen, sedan började vi med kvälls maten och Per gick ut och jobbade natt helg. Vi myste i soffan och jag försökte hålla barn vakne till idol började men Novelia lyckades men somna efter 2 låtar Tindra somna 5 min in i programmet.. de är så kvällströtta mina barn =)
 
 
 
Lördagen började morgonen men en härlig promenad, poade lite hemma sedan åkte vi och kikade på kusin Julia som spelade innebandy match, väldigt spännande =) sedan fix hemma innan jag åkte på lagfest med fotbollslaget och barnen lämnades hos syster med familj så de skulle sova där =)
 
Middagen, ett lång bord med spelare och tränare dock syns inte alla på bild. Min mat jag valde var ingen höjdare, fetaost crèmen var super god men inte kycklingen.
 
Vi körde lekar på lokalen och till slut vann lag 2 mitt lag dock saknade vi 2 stycken på kortet då de åkt hem, detta var runt halv 2 på natten =) vi höll på ett tag. men roligt var de.
 
Söndagen, vakna rätt tidigt, kan inte sova länge =P hämta hem barnen och vi gjorde oss i ordning för Mini disco och jag tog en promenad medans
 

I går kväll innan Per skulle ut och jobba sin sista natt för helgen så stod jag och ropade in Leo så han skulle komma in för han brukar alltid vara ute en stund på kvällen. Han kom inte och jag tänkte prova lite senare då. Per åkte i väg till jobbet backade ut och så kom han in springandes med gråten i halsen och sa att han kört över Leo =/ tragisk olycka vi var chokade och försökte samla oss ur vi skulle göra.  Vi grät och samlade oss för att begrava honom. Per fick fixa det jag klarade inte av det. Det var en jobbig natt och barnen vet inget än vi tänkte prata med dem efter dagis och skola, uscha jag vill inte!!!
Vi ska inte ha katter vi har sån otur <3 sov gott Leo och hälsa Elsa som också försvann för tidigt.
 
 
 
 

2 Oktober

Fredag!! =) och fin väder.
 
Idag slutar jag tidigt som jag alltid gör på fredagarna, blir en dag hemma med familjen innan per ska ut och jobba natt, vi ska börja med väggen uppe till vårat nya sovrum. Ska också baka en massa bullar då det är kanelbullensdag på söndag =)
 
Igår hade vi som sagt träff med några tjejer från laget så vi fixade allting inför lördagen, det var trötta barn jag hämta hos mamma och pappa. Väl hemma gjorde de i ordning sig för kvällen och jag bäddade rent i deras sängar. När jag gick ner för att säga åt Tindra att det var klart så såg hon ut så här.
 
 
Trevlig helg

1 Oktober

Torsdag och oktober!!
 
Idag efter jobbet så är det möte med tjejerna från laget så ska vi planera lekar och sånt inför lördag. Mormor och morfar åker och hämtar på dagis och fritids så får de vara hemma hos dem =)
 
Ikväll blir det inte så mycket, plock städ och byta sängkläder.
 
Våran katt Leo är så snäll och mysig, vi gjorde rätt med att placera om den andra katten.
 
 

RSS 2.0