sista mars

Och nu är vi lång ledig hela familjen Forsberg/Hedlund ända tills tisdag nästa vecka ;D

Och kvällen började ju bra vi skulle precis sätta oss ner och äta potatisbullar och lingonsylt då jag sträckte mig efter lingonsylten i kylen och så fick jag tag på locket och all sylt for ner på golvet och stänkte ner typ allt =/, min vita tröjja, vita stol tyget, golvet, kylen, fryser, braskamin, skåpluckor och ja det var en hel del. usch klant man är. 

Nu ska jag nog städa lite så får pappa per och Tindra roa sig med något annat. I morgon blir det nog valbo för hela slanten =)

hmf påskgodis har man så de räcker men jag är bra sugen på det nu ;D men jag ska inte!




busfrö, river i allt.

30 mars

Tjohej!

Vi har nyss duschat och plockat fram kläder tills i morgon, nu ska vi titta på tv och mysa lite innan gull hjärtat mitt somnar, hon är rätt trött nu. I dag efter jobbet så åkte vi ner till muntebo för att hälsa på mormor/morfar mamma/pappa och så fick vi ju mat där också så det var skönt att slippa laga något i dag, så jag lär väl gå och köpa någon matlåda i morgon då till lunch. =)

I år blir det ju ingen orken för mig =/ jag får sitta och hejja på mitt lag istället.  Jag tittade på förra årets foton haha vilket kort =P

Deltagare (4).jpg

Är för övrigt i vecka 30 guuud bara 10 veckor kvar.

Ditt barn väger ca 1,6 kg och är ungefär 27 cm långt från huvud till stjärt. Den tidiga kroppsbehåringen - lanugohår - börjar försvinna. Ibland kan fjuniga strån finnas kvar vid födseln, men de faller av under de första veckorna. Håret på huvudet blir tjockare och barnet öppnar och sluter sina ögonlock. Benmärgen har till uppgift att producera röda blodkroppar och tar nu över detta från levern. Skelettet hårdnar och lungorna, hjärna och muskler mognar ytterligare. En del barn börjar redan nu att lägga sig med huvudet i bäckeningången. Det är den vanligaste och enklaste födelsepositionen. Hårda sparkar upp mot bröstkorgen och ett ökat tryck mot bäckenbotten, där barnets huvud pressar på, kan bli kännbart. Barnet är mycket medvetet om förvärkarna även om du inte märker dem


29 mars

Ny vecka och måndagen redan avklarad, bara 2 dagar kvar =) förhoppningsvis. 
Har satt upp lite påsk här hemma och utanför dörren så har jag satt i påskfjädrar i björkriset. Första gången som jag sätter upp något som har med påsk att göra har alltid skitit i det förr.

I kvällst blir det bara mys jag och Tindra.

Bjuder på lite bilder.


28 mars

och sommartid, konstigt med klockan nu men man vänjer sig!

Vi har kalasat hela helgen nyss har de sista åkt och jag passar på att blogga lite, man blir så trött av kalas. Jag är jätte nöjd med allt jag fick så i veckan här blir det valbo här och överst på listan står det ett par nya joggingskor. ;D

Fredags så var vi bara trötta hela familjen efter veckans jobb och dagis för Tindra, hon somna före 7 och vi strax efter 9 så vi var utvildade i går. Och i går mådde jag lite risigt, dålig i kistan och det ända jag fick i mig i går var en piggilin glass och lite blåbärsoppa. Under kalaset i går höll jag låda och det var jobbigt. I dag mår jag kanoners helt omvänd, vi har hunnit ut i skogen och plockat björkris så ska jag köpa lite färgade fjädrar i veckan här och det är kort vecka nu i veckan jobbar bara mån-ons sen ledig tills tisdag nästa vecka =P fint de vi har massa planer för påsk helgen.

Nu ska vi ta vara på söndagen.'

hej

25 Mars

Löningsdag då. Jag får vänta på min lön tills april så i dag får jag mina sista mamma dagar =P Annars är jag och Tindra ny duschade och snart ska hon göra kväller då ska jag passa på att locka håret =) det tar sin tid de. Ändå inget bra på tv i dag. Gud jag blir aldeless nervös när hon springer runt i soffan här, för hon kommer ju upp själv nuför tiden. Kan inte konsentrera mig riktigt på skrivandet,

Mamma och pappa var här på lite eftermiddags fika så dom fick krama om sitt barn barn ;D På jobbet i dag blev det inte så mycket promenader då det är plask slask ute så man blir blöt om fötterna,. får ta igen det i morgon då
om det är bättre.

Fredag i mån gillas.



24 Mars

Gud i skruven vad blöt om fötterna jag blev nu i dag. Hämtade tjejen min på dagis och där var det jätte plaskigt så när man kom hem fick man börja med att byta om och göra eld både uppe och nere för man blev sådär lagomt fryssen och kulen =P Blir en riktig mys kväll i dag känner ja, på rasten på jobbet gick vi till sparköp och handlade smågodis för 2:90 hg tror jag de var så nu finns det godis hemma iallafall en halv påse. Fast mycket ska sparas till påsk.

Händer inte så mycket annat i dag ska kolla igenom frysen nere så man har allt tills kalaset i helgen =P

V29+3






23 mars

God dagens!

Åter hemma från en arbetsdag =) Snart ska vi börja med kvälls maten som ska bestå av kycklinggryta och ris, det tar ju ett tag att göra så jag lär väl sätta igång snart så inte Tindra hungrar ihjäl. Tindra börja få mycket hår nu, ni som bryr er ;D hehe. Min hårlösavän har fått långa toffsar, ser ut som om hon blir ganska ljus och lockig ;D än så länge, Hoppas hon slipper mitt självfall och varje gång jag går ur duschen ser jag ut som en pudel =P Nog om hår.

Bara 11 veckor kvar nu till BF ;D Det går fort nu. 

magbild kommer väl någondag. 

22 mars

Grattis till mig ;D på 24 års dagen.  =P

Den firas av mig och Tindra, vi lagade lassange som blev jätte god. Men ett paket har jag fått iallafall det vart ett par jeans från min kära då jag var med och bestämde =P

I dag har det jobbats och gått promenader på rasterna. Hämtat Tindra sedan var vi ute en stund innan vi gick in då kom syster och jonna förbi och sen också johan. Tindra busar verkligen jätte mycket med sin kusin så hon är jätte trött nu snart blir det kväller för henne. Då ska jag passa på att ta up all tvätt ur källarn och kanske unna mig någon godis bit som blev kvar sen helgen ;D det är trots allt min födelsedag.=P

dålig på kort fronten åh men de kommer man har mindre tid nu.


21 Mars

Söndag förmiddag ;D

Frukost avklarad, hängt tvätt avklarat, tagit undan från i går avklarat , och nu då passa på att blogga lite innan man slänger ner sig i soffan och kanske kikar på någon bra film ;D

Har inte bloggat så mycket, det går perioder de där.

Igår så hade vi trevligt med grannarna, spelade lite skippbo och satt och tjattra =) Jag kastade in handuken strax före 24:00 då jag var jätte trött och höll på att somna i soffan. Det var inte sällskapet det var fel på utan det var jag som hade sovit dåligt natten före =P. I morse fick vi sova till kvart över 7 men vi drog oss till halv 9. Perfekt när Tindra kan gå och leka fritt uppe.

Tråkigt väder föreseten.

I mån är det ingen vanlig dag för det är ........................................... födelsedag ;D

Blir till att grilla korv nu till lunch ;D gött ska bara sparka igång karln min för han lär åka ner på affären =P Jág orkar inte.





18 mars

Arbetsdag i dag med och det har gått jätte bra på jobbet =) Tindra har vart feberfri hela dagen i dag och hon har vart hos sin mormor och morfar så hennes mamma fick jobba ;D I morgon är det dagis som gäller då kan pappa per lämna och hämta henne. Hämtade ut min nya telefon och ett par jeansleggings från nelly i dag också ;D dom passade bra och det är ju skönt att det inte sitter åt i midjan och att det ser ut som ett par vanliga jeans =)

Kul nu när man kan umgås med sina arbetskamrater lite mer, blir ju så dåligt med det när man är mamma ledig det blir mest att umgås med mamma, syster carro i bland då hon inte är i skolan. (Vissa) kanske tror att jag var med min mamma hela dagarna då jag var mammaledig men så var icke fallet vi gick många promenader och själklart vill ju hon träffa sin dotter och barn barn också. Man passar på att umgås så mycket man kan med sina nära och kära innan man börja jobba och så gjorde jag ;D Älskar mina föräldrar otroligt mycket ska jag tillägga för den delen.

Nu ska vi ner och kika på tv. Först leta på lite nappar som försvinner hela tiden.

I mån fredag också lite kortare arbetsdag.



17 mars

Jag har världens bästa  föräldrar som ställer upp på allt =) Idag har Tindra vart där från 9-17 så jag fick jobba =) Lika i morgon ska hon få vara där. Hon har fortfarande lite feber eller haft under dagen så pappa har mest burit runt på henne.men nu tror jag det har gått över febern, busar på som bara den här.

Tycker man inte hinner med så mycket när man kommer hem efter 5, middag har vi precis ätit, gjort eld, plockat undan och nu lite blogg innan tv tittning =) Tur att man ska sluta 4 om dagarna då när hon får gå full tid på dagis =) skillnad på 4 och 5.

min nya mobil


hejdå

16 mars

men vad gör du hemma nu?

Ja i dag lämnade jag Tindra på dagis vid 9 och åkte ner på jobbet, strax efter halv 10 ringde de från dagis och tala om att Tindra har 39,1 i feber. Lill hjärtat då nu är vi hemma och bara myser, hon sover i sin säng nu sen 1 timme tillbaka så hoppas hon piggnar på sig. Har handlat hem massa gott åt henne nu, banan, äpple, danonino yougurt och äppel juice =) Har precis gjort anmälan på försäkringskassans hemsida av vård av sjukt barn.

Har för den delen kommit in i jobbet väldigt bra och i går bjöds det till och med på lunch ;D super trevligt.. Jag kände mig så välkommen när jag kom dit i går och jag har saknat mina arbets kamrater.

Ska passa på och göra lite nytta då medans hon sover, plocka lite och dona. Styra upp någon lunch.

Vill ju att mammas tjej ska vara så här pigg

 

14 Mars

Härliga söndag och den dagen ska njutas för i morgon ska jag börja jobba ;D spännande

Igår var vi på min morfars födelsedags fest och fick väldigt god mat och träffa all släkt och sen bestämde vi med mina sykon att vi skulle titta på melodifestivalen hos oss så det blev en riktig rolig lördag och melodifestivalen har aldrig vart så bra någongång ;D hehe

Funderade först på valbo i dag men vi ångrade oss så istället ska vi vara hemma och Tindras farmor och farfar ska komma förbi på eftermiddagen här. Blev lite nätshopping från nelly.com istället jeansleggings har jag fastnat för och jag hitta ett par ur snygga ;D

S knappen på datorn är jätte seg så fundera inte om det fattas något s här och där men jag tror jag lyckats få med alla.

Blir lunch snart sen en promenad i soliga vädret.


12 Mars

Freeeeedaaaag!!! ;D

Verkligen har den här veckan gått super fort och det har säkert med att göra att jag skolar in lill tjejen. Nu är hon på dagis och jag har gått i från ska hämta henne halv 12 ;D Har hunnit med att hänga tvätt, dammsugit och torka golven =) Ska väl locka lite på övervåningen också så är det snyggt sen. Ska väläta nån lunch i min ensamhet också så är det bara att hämta Tindra och gå ut på en promenad. Hon får ju mat på dagis hon.

Till kvällst tror jag det skulle bli nintendo wii hos grannarna, få se då ;D'

Innan dess kanske det blir att kika på sposor hockey eller åka ner och kolla vad mamma gör. I morgon är det fest för min morfar fyller år så mamma skulle baka en del.

Nu ska jag ringa jobbet och fixa lite.

ha en bra fredag ;D

Beställde hem massa bilder i går över 200 kort.
Bjuder på lite gamla bilder. 8 mån gammal




Nu är hon ju snart 14 mån



Våran älskade dotter som betyder allt för oss puss puss puss puss puss.
Mamma och pappas go hjärta.

11 mars

Får inte nån riktig ordning på bredbandet här hemma, syster var upp i förrgår och fixa och det fungerade en stund. I dag kom pappa upp med deras mobila bb som jag lånat för deras dator har nyss pajjat. tajming? I morgon kan Per hämta ut vårat nya trådlösa modem när han kommer hem. Jag får ju inte hämta ut paketet för det står i hans namn. Nog om detta internet tjat.

Här hemma luktar det skoffe kaka som jag nyss bakat ;D jag har inte vågar skurit i det och provsmakat men snart, det luktar gudomligt gott här nu. Den innehåller bland annat 375g margarin och kanel och socker ;D haha

Fick mitt paket från h&m i dag också ;D nöjd med allt. Treggins 2 par, 1 kort kofta och med nästa leverans kommer 1 par skor och ett linne ;D Detta är mitt, hitta ingen bild på koftan.



Inskolningen gick bra i dag med och fick gå i från 1 timme och komma tillbaka och det hade gått jätte bra. I morgon ska jag gå i väg 2 tim ;D Inte ett ord sa hon när jag hade gått.

Just ja massa tvätt att ta tag i å.

10 mars

Andra inskolningsdagen ;D Gick jätte bra i dag med, fick också fylla i massa papper och fick hem läxa att göra ett litet fotoalbum om Tindra =) Sitter vid datorn nu och beställer hem massa kort för alla ligger här i datorn, eller alla och alla från 8 månader och uppåt tror ja. Fick hem massa rosa pappersblad som man ska klistra och klippa på. Pyssel är kul.

Vi har också hunnit med en lunch hos mamma och pappa sedan begav sig mamma, jag och Tindra till sandviken öb för att köpa en pressent till min morfar som fyller år nu till helgen så då blir det fest. Vi var också in på ica maxi för att handla hem lite varor. Kom också hem med ett till par mockaziner åt Tindra och ett flece ställ som är bra att ha.

Ne ska fortsätta med alla korten

gull rumpan här då 5 månader, tjockisen.


9 Mars

Ursäkta den dåliga uppdateringen =( Min kära sambo har lekt datatekniker i helgen och det hela slutade med att trådlösamodemet brann upp ;D hmmmf men ett nytt är på väg, sitter vid min lillassysters dator nu är här nu i muntebo och hälsar på. Mamma ska färga min utväxt också ;D

I dag var det första inskolningsdagen för Tindra och det gick kanon bra, alla var så gulliga där. Samma tid samma kanal i morgon med. Har också hämtat ut paket från ellos, bland annat ett fodrat regnställ/galonställ åt stumpan och en ryamatta åt hemmet. Tungt paket tur att Tindra kan gå själv så man slapp bära runt på henne.

Per jobbar i stockholm från och med i dag annars har han jobbat i närheten men nu får man sova själv igen ett par veckor. Snart påsk långledig.

ne nu ska jag vara lite trevlig.

6 mars

Lördag wej!

Härlig dag altså, vi fick besök på förmiddagen en sväng, sedan for vi in till ica maxi för lite handling och kika lite efter ryggsäck till Tindra men det är tydligen inte säsong så det finns inga. Träffa på en gammal vän också som det var nästan 5 år sen man såg henne. Trevligt att prata lite, när vi umgicks var det fest varje dag nästan ;D

I dag har vi också tagit en promenad i solen härligt. Nu ska jag Packa Tindras saker för hon ska sova hos sin mormor och morfar för de vela låna henne =) Visst får dom de, Jag och Per ska bara ta det lugnt i kväll som  vanligt. Äta tacos och kika på melodifestivalen och sova till man vaknar. ;D Säkert kan man inte sova för de.

Ne sätta fart så hon får träffa sin morbror också en sväng dom var där nere på besök.

Man boy är bäst hitils.

hej


5 mars

Fredaaag!

Solen skiner i dag också men jag tror inte snön har minskat för de. =P
I dag ska vi ut på promenad efter lunch så tösa får sova lite, sedan ska vi bege oss till hoforshallen för lite bad ;D usch ska man ut på valsafari igen då, de vill säga att jag ska tränga på mig en bikini och låta hofors folket se. haha. Syster och barnen ska också vara med och bada så då blir det extra kul för Tindra när hennes kusiner kommer busa med henne.

Hjärtat kommer hem tidigt i dag också, trevligt de., Blir väl att laga någon god middag och slå sig ner i soffan för att kika på lets dance.

Har klickat hem massa fint från hm också då mina kära föräldrar ska betala det när de kommer så får jag det som födelsedagspressent. =P smart pressent. Behöver ju en massa nytt nu när jag ska börja jobba snart.


 

4 mars

Tjopp tjopp!

Nystädat, började direkt i morse när vi klev upp och det var närmare bestämt strax efter 8 så gjorde vi en frukost paus och sen fortsatte =) härligt kan man njuta hela helgen!

Redan Torsdag =P fint de, funderar på om jag och Tindra ska åka in till valbo eller sandviken för att hitta en skolväska åt henne nån söt en. Hon börjar inskolningen på tisdag =) Det innebär att jag kan gå och jobba i slutet av mars här beroende på hur länge inskolningen tar. Mammas lilla hjärta. Bullar och kakor finns det gott om här uppe på sandgatan, ska väl baka nå mer nästa vecka är det tänkt.

Vi ska också hinna med en promenad nu efter lunch sen senare i eftermiddag ska vi ner till muntebo för en liten promenad där också, Tror vi skiter i att åka till valbo det kan vi ju ta i morgon eller i helgen någongång. Åker ju jämt tycker ja iallafall 1 gång i veckan är vi i valbo eller någon annan köpstad.

Paket från ellos ska hämtas ut också. härligt

ha en kanon fin dag nu i solen ;D


3 mars

Solen lyste upp kvart i 7 i morse =) och Lika så Tindra men vi låg och drog oss så somna hon om i 10 min haha. Men jag känner mig utvilad. Hoppas på en kanon fin dag i dag och att dom har Plogat här uppe. Blev så sur i går när vi skulle gå att dom inte ens hade plogat, så blev en halv kort promenad, skottade också som jag inte fick göra för Per men det gjorde jag ändå ;D

Denna vecka är ju jätte bra då min käre sambo inte jobbat borta då han har vart på jobb i närheten och har kommit hem 4 om dagarna =) Får se om det blir så resten av veckan också. Kanoners.

Blev inga bullar i går men i dag ska det bli. Och lika så ska vi baka dubblekakor =) Vi tog en kvälls handling i går så nu har vi allt för bakningen. Har ju en jätte bra kakor och muffins bok som det finns marsmellows muffins, får se om jag orkar göra dom också.

Bjuder på nå gamla bilder. vill vi inte ha lite gröna gräsmattor nu så säg!




2 mars

Shit altså kag tittar på nyhetsmorgon och på Torsdag ska det tydligen bli 4+ grader och sol i hela landet =) värme weej hoppas solen bränner på bra så all snö bara swissss försvinner. Desperat på snön nu, som många andra också är.

I dag är det ju tisdag då och sportlov för alla barn, Per jobbar och vi har inget särskilt planerat i dag. Blir väl till att laga lunch, ut på promenad, kanske baka bullar, tvätta, städa lite, det gamla vanliga. Öppna förskolan är ju stängt denna vecka så vi får väl passa på att träffa lite andra barn. Om inte alla är på mini semester nu.

Knäppa lite nya bilder kanske vore idée.




1 Mars

Känns ju skönt att kliva in i mars här och hoppas på att snön försvinner snart =P Mars betyder att jag blir 1 år äldre och fler i min närhet fyller år. Brukar inte vara snö när jag fyller bara massa slask och blött och lortigt ute. Jag har beställt ett regnskydd åt Tindra tills hon börjar på dagis så ska vi köpa en skolväska åt henne också ;D gäller att vara förberedd. Mycket att tänka på ju. Har fyllt i papper i dag så snart börjar hon.

Åh jag är 4 kilo tyngre =/ fast det känns inte i kroppen med det är ju inte roligt. V.26 och 4 kilo nu så vi får se hur det slutar =) Hoppas att man kommer ut på regelbundna promenader igen utan att vädret ska stoppe en. I dag blev det en kortis för det var ju oplogat (otippat) man kan ju undra vart alla plogisar är.

Per är hemma i dag också så vi har en riktig lång helg tillsamman och det är ju kanon ;D Men i morgon ska han jobba igen. I dag har också tessa vart här på besök så vi satt och prata en massa sen åkte vi ner på hansons och fika lite =) Trevligt. Snart ska vi åka ner till muntebo och där bakas det bullar så vi ska dit och prova dom ;D


RSS 2.0