30 Maj

Måndag kväll!!

Har precis duschat, vart på fotbollsträning. jag ska
strax gå upp och lägga mig och kolla på tv. Kommer nog snurra på bra i huvudet innan jag somnar för i dag har jag jobbat och det är massa nytt som skall läras =) Men kul att jobba igen. Blir kort vecka då vi är ledig torsdag, fredag och måndag =)

Saknat mina älsklingar hela dagen det är tufft att göra förändringar när man är van att vara med dem om dagarna men snart är det ju ledig och semester sen inskolning i augusti och då börjas det jobba på allvar. men Per hade kul med tjejerna i dag, de matade ankorna och har hälsat på Filippa. =)

I morgon ska mamma ha tjejerna båda på dagen och kvällen, Per ska jobba em + natt sen är han ledig =) Kvällen i morgon ska det spelas match för min del hinner barar vara med hjärtegullen nån timme i morgon.

hej svejs


29 Maj

Grattis alla mammor!!

Själv fick jag blommor ;D

Söndag morgon här i huset, barnen tittar på barnprogram hellre de än Lotta eller Madicken. Tindra har ju tagit efter jätte mycket av dom filmerna som när Lotta säger dumma dej mamma och dumma dej hela tiden, tyvärr så kör Tindra med det i bland. I madicken säger dom ju snorunge men jag har fått Tindra att säga Gounge i stället låter bättre de. Men att spottas eller prutta med tungan kör hon med. Det är Lotta och Madicken förbud ett tag. Men Pippi och Emil går bra. Tror Tindra har det efter mig för när jag tittar på film eller något progam så blir jag så tagen, som i går på (kvällen är din) jag lipade ju åt de hehe. Skräkisar kan jag inte titta på då är jag rädd länge. Sorliga filmer som den där filmen med Angelina Jolie där dom har ihjäl barn, den filmen år jag dåligt av än. Därför kollar jag bara på roliga filmer.

Annars vad vi har sovit denna vecka det har ju vart 8 varje dag. Det är Tindra som vaknar då, Novis sover till 9 hon och då väcker vi henne.  Blir ändring på det snart nästa vecka om Per ska hinna med att lämna på dagis. Och jag ska orka gå upp på morgon jag börjar ju halv 8 så ska jag cyckla. =) Blir att börja med kort vecka då det är kristihimmel dagen och klämm fredagen.

Det blir att åka till P-hyttan så fort Per har vaknat han har ju jobbat natt. Sedan till Muntebo. =)

Bildregn









27 Maj

Freeedag!!

Härlig dag att hålla på och pyssla inne och plantera blommor. I morse när vi familjen vaknade drog vi in till Plantagen i falun för inköp av fina sommarblommor som vi ska ut och plantera snart i krukor.  Blev också handling på ica maxi. Tycker falun är så mycket roligare att åka till än valbo, vi var ju och handlade i Onsdags jag mamma och barnen. KOm hem med lite kläder åt mig innan jobb dax nästa vecka, smink, kläder åt barnen de hade fått in massa nytt på h&m, Tindra fick nya skor, Bikini hittade jag äntligen.

Pappa Per har em plus natt så jag och barnen ska roa oss med att vara ute som jag nämde tidigare och plantera blommor sedan ska vi laga god middag. Lite chips kommer nog fram också till något bra program.

Lördag- Det blir en jogging tur med vagnen i morgon när vi vaknat. Sedan tror jag det blir en dag i Sandviken som har marknad och crusing, åter står att se.

Söndag- Sista dagen som mamma ledig och ganska kul att det är mors dag då. Det ska iallafall åkas runt och lämna pressenter till P-hyttan och Muntebo kan inte nämna här för mamma läser ju min blogg. =P

Haha sitter och skrattar åt Tindra och Novelia,,,, Tindra tar Novelia i en hand och går i full fart och skrattar som bara den båda två, Novis är duktig att gå nu och hålla i en hand men när hon ska gå själv ja 2 steg tyg så kommer hon på sig själv att ingen håller i mig och sätter sig ner =) go stump så stor nu.... Nu har man inga bebisar nå mer när prinsessorna blivit så stor. Kanske får nosa lite på bebisar när Katrin och Elin fått sina. Det drar lite i gravidtarmen eller vad man brukar säga livmodern kanske. Men vi är rätt nöjda med 2 kanske en 3:dje om 5-10 år =) Vi ska bygga ut först

********Ha en trevlig helg***********

Just ja nya lampor till vårat sovrum



Novis rum som ska fixax i ordning ínnom sin tid


26 Maj

Torsdag!

Klippt gräset alldeles nyss och hängt ut tvätt och rensat lite i rabatterna. Novelia skulle bara ta alla klänypor och ta sig vidare bort till ett rör och släppa i dom där. Just nu är hon jätte gräsig på sina byxor och dansar till en vipp på rumpan affär. Ska ta och värma på lite lunch snart hon är ju så trött nu damen här. Blir en promenad och sen fortsätta ute tänkte sopa längst väg kanten. Hämta Tindra vid 2 och säkerligen lek ute. Barnen får följa med på fotbollsträning i kväll för den är så pass tidig så då får dom vara med så ska jag träna så gott som det går. Gårdagens fotbollsträning var skit dryg ;D

jo som sagt det finns att göra bara att sätta i gång.

hej




24 Maj

Tisdag!

Dagis tajm som vanligt för Tindra. Jag och Novelia har nyss vart ute och gått och det var riktigt tunga ben i dag efter gårdagens match. Rolig match men tyvärr förlust med 1 mål blev riktigt irriterad en gång då en tjej snacka till sig rött korti andra laget så lära hon bara avsluta med att spottta rakt upp i luften när det blåste som mest så jag fick på mig blääää... Mycket gula kort till stensätra för de spela och prata så fult hela tiden. Tur att Hofors är vänliga lag iallafall vi. Nog om det. Vi ska väl ta och cyckla bort och hämta Tindra o ett tag sen fika lite och vara ute en sväng. Måste sätta tillbaka bilbarnstolarna så jag kan åka till Falun i morgon ;D Jag och mamma och barnen ska dit och shoppa =P jag måste hitta en bikini. 

Novelia är en riktig kjel groda har jag komimit på kramas och pussas hela tiden med alla hon får komma upp till det är bara så mysigt. Och det är kul att det speglar av sig till Tindra också som vill göra samma saker. När Tindra var som Novelia vid denna ålder så är dom precis lika i sättet.











23 Maj

Måndag!!

Denna vecka ska jag ha lördag hela veckan för det är sista mama ledigheten för min del. Ska ju ha semester i Juli och börja sen igen i Augusti en liten mjukstart =) Tror Novelia åkte på magknip i går kväll stackarn precis när vi skulle gå och lägga oss började hon gnälla lite och så hade hon bajsat och efter ny blöja börja hon skrika konstant det fanns inget stopp jag fick inte kontakt med henne hon bara skruvade på sig och hade panik. Sen somnade hon på mitt bröst efter 20 min så chippade hon efter andan flera gånger stackarn. I morse var allt som bortblåst glad och pigg. Ska prova en annan välling få se.

I dag har det redan hunnits med en promenad då Per följde med (kors i taket) fast han tog cyckel och gick lite grann haha. Passar på att blogga lite medans de sover. Har också städat i dag ska väl hänga ut lite tvätt. gårdagen hängdes det väl ut en så där 3-4 maskiner. skönt. Ikväll ska det spelas fotbolls match mot stensätra

Helgen kom och gick, alldeles för fort. Fredag så var jag ju på tjejkväll väldans trevligt då också Jessica rensade ur gamla kläder som jag och Elin fick eller gammla och gammla sånt inte hon använt och lappen satt kvar på vissa plagg. =P Lördagen så var vi på storviks marknad sen grillning med grannarna. Söndagen höll vi på hemma ute med allt och en cyckeltur ner på time då Novelia fick sin först glass hon blev ju ändå 11 månader ;D mamma och pappa kom också förbi och kvällen avslutades med ett varv runt hammarn med syster och även grillning denna kväll.





20 Maj

Fredaaag weej!!

Uppstigning kl 07 tyckte Tindra men hennes syster vela sova en stund till ;D Vi gick ner så pappan fick sova i lugn och ro efter sitt natt skift. Nu är han ledig och vi ska väl passa på att göra lite roliga saker.. I kväll ska iallafall jag göra en rolig sak, ska in till Sandviken för att ha tjejkväll med mina jobbarkompisar Elin och Jessica, ska väl hämta upp Elin i Storvik först bara =). Innan kvällen ska vi ta oss en cyckeltur hela familjen kanske en glass på time =P Leka ute ja vi blir aldrig uttråkade.

Helgen för övrigt kommer bjuda på lite grillning och nån löpvända, har ju match på måndag som jag verkligen längtar till då min kära carro ska komma och spela med oss ;D kuuul. Mors dag är det också på söndag det får vi inte glömma.

resultatet efter ljusa slingorna. vet inte om jag är nöjd eller inte. Per tycker jag ska bli blond igen för det var ju så ljust innan slingorna och nu ännu ljusare.





TREVLIG HELG

19 Maj

Torsdag!

Riktigt blås oväder ute, bra motvint på vägen till dagis. I dag är det öppet hus där och jag och Per funderade på att gå dit i eftermiddag innan hämtning av Tindra. Massor av folk där redan nu. Dom höll på att duka upp massa bord vet inte vad dom ska bjuda på men såg mass feta ost och grekisk yougurt.

Jag och Novelia ska roa oss inne ett tag sen kanske vi går ut och gungar. I dag ska det lagas kokt kyckling i hönsbuljong och curry, egen curry sås och ris. Faktiskt enkelt och gott. Fotbolls träning i kväll. Tänkte jag skulle prova 5 km på tid i helgen för att se hur bra tid man hade haft om jag vart med på vårruset som var igår. Mamma sprang i går men vet inte hur de gick, jag ska hem till muntebo i dag och färga håret på mamma och hon på mig ;D slingor iallafall. Barnen följer säkert också med och pappa Per.

Hjärtegullen



18 Maj

Onsdag!

Fullt upp i dag med att rensa i mina rabatter och till och med grusgången fick sig en fin putsning. Klippt gräset och städat lite på gården. Per har lagt gov i lekstugan så nu kan vi gå där. Har nyss gått runt hammardammen med ssyster och barnen, det var skönt med tanke på hur stel jag är i dag efter gårdagens hårda match. Nu snart ska vi väl laga ihop någon middag åt mig och barnen. Per har utfyllnadsnatt så han har åkt och jobbat.

I morse ringde domn från dagis och talade om att de gått en björn utanför där på gården altså vid 7 tiden. Men jag var inte rädd så jag gick med dom till dagis och lämnade Tindra. En bil stannade och fråga om dom inte fått tag på mig och talat om björnen haha. Kollade in i skogen flera gånger men de åkte bilar hela tiden och folk cycklade så det var lugnt. Vid hämtning berätta dom att björnen hade kommit tillbaka vid 10 tiden igen. Dom hade ringt en jägare som kom och skjöt björnen för han var så smal och hade inte klarat sig länge själv i skogen. Dom sköt han altså i skogen.  Fick också höra av grannen att dom sett den björnen uppe bakom deras hus (brevid vårat) i går.. =P Skulle vilja se en björn med egna ögon. Förutom Orsa björnpark som vi var på någon sommar sen.

Novelia har fått dagis plats på smältarbo I Robertsholm härligt ;D Båda tjejerna på samma. Inskolning i slutet av Augusti tror jag.

Middag ska lagas och min högra hand Tindra hjälper gärna till ;D


17 Maj

Norges nationaldag ;D Tisdag!

Tindra hjärtat är på dagis efter en stressig morgon då vi alla sov till kl 8 och kl 9 ska hon ju vara på dagis. Upp, göra frukost, bta om på barn och tjaffsa lite. Överlycklig Tindra som inte vart på dagis på 1 vecka. Vi kom i tid men vi tog bilen så åkte jag, Per och Novelia ner på bruket och handlade lite. Jag köpte sling färg så det ska göras slingor nångondag för utväxten är inte att leka med längre. Mammas hår ska ju färgas så vi får ta en hårfärgardag någondag.

Känns bra i kroppen i dag och det är ju bra för i dag ska det spelas match mot strömsbro. Innan match ska det ju donas här hemma. promenad ska vi ju också hinna med. Ska verkligen platta håret nu efter att sovit med blött hår. Och busungen Novelia är så duktig märks att hon snart blir 1 år =P 2 egna steg men hon blir lite feg och sätter sig ner. Säger Hej åt alla hon ser, lekar och pratar med Tindra. Hoppas dom kommer få roligt i hop hela livet. Det skilljer ju bara 1 år och 5 månader.

Min kära morfar ligger på sjukhus hoppas han får komma hem snart och förhoppningsvis leva sitt sista liv hemma med mormor istället för att ligga på sjukhus och sakna mormor. Jobbigt sånt här när dom blir gamla för jag tänker bara tillbaka på tiden då vi ofta var där hemma hos dom, när vi sov över och hade det så bra. Jag och min lillasyster gick aldrig på dagis utan vi var hemma hos dem när mamma och pappa jobbade. Lika när jag gick på hagaskolan och gymnasiet så var vi ofta där. Sedan fick man egen familj och påhälsningarna har blivit färre tyvärr. Hoppas hoppas hoppas att han får vara lycklig ett tag till ;D




Tattarlasst



16 Maj

Måndag!!

Det ska tillagas köttbullar som Tindra har bestämt. Tråkigt väder ute men barnen tycker iallafall om att vara ute, Tindra var överlycklig att det var vatten i hennes hinkar i sandlådan. Tur att det finns regnkläder. Efter lunch ska vi ut på en promenad som jag har vart jätte dålig på nu den senaste tiden. I kväll ska det också tränas fotboll även fast jag känner av halsen lite grann. Ska de det lugnt. Syster ska sitta barnvakt men det blir nog lugnt då dom sover ska natta dom tidigt. Per har ju Em han.

nä nu ska det lagas mat :D


15 Maj

Söndag!!

Trevligheter i går då vi var på konfirmation då grannen Tobbe konfimerades =) Lång tid i kyrkan men det gick ganska bra vi drog lite tidigare. Sedan blev det kalasande där med massa god mat och efterrätter och lite vin =) I dag känner jag inget av det utan bara lite ont i halsen än så himmla typiskt att det aldrig ger sig.

I dag ska det bli krydd party här hemma ;D Agneta kommer och har Demo här hemma och jag har bjudit hit trevligt folk ;D ska baka om ett tag och städa av lite här hemma. Hoppas på bättre väder så Per kan hjälpa till att grilla. Hoppas på en trevlig dag.

ha en bra dag ;D



13 Maj

Fredag den 13 =P

Mår mycket bättre i dag men halsen gör ont när jag sväljer och jag hoppas verkligen att jag kan spela matchen i morgon. Men med halsont ska man vara försiktig. I dag var det tänkt tjejkväll hemma hos jessica i Sandviken men vi bestämmde igår att skjuta på den ännu en gång =/ men nästa gång gäller det då ska alla vara friska och krya. 

För övrigt i dag är det klas då Jacob fyllt år så vi ska väl gå upp och frossa oss lite sen. Hoppas vi hinner sätta fast barnsitsarna på cycklarna. Jag fick en ny cyckel i går också =) En billig en från biltema och den duger nog aldeles utmärkt. Per får ta min gamla. Så nu kan vi cykla med båda flickorna. Nu här hemma så sover Novelia lite middag hon fick ju för sig att vakna kl 6 i dag hon =P Tur att vi har tv på sovrummet så hon kan ligga och kolla tv så vi kan snoza, tror vi gick upp strax före 8. Per skulle ju på kurs han så han var nöjd att slippa gå upp vid 5 om det hade vart vanlig arbetsdag.

Snart ner på ica för lite inköp.





11 Maj

Onsdag ;D Lill lördag här hemma

Vi har en potatisgratäng i ugnen och en fläskfile på grillen, ska bli gott mrn jag är lite tveksam om jag kommer känna någon smak för jag har blivit förskyld igen =( Åh så fort barnen blir sjuk så blir jag det. Barnen har fått ögondroppar för det skulle dom ha enligt bvc och enligt alla andra också förutom den där läkaren vi hade i måndags =P.

Matchen i går är det väl inte så mycket att säga om utan det var kul med seriepremär men det kunde ju ha gått bättre. men som sagt Huge är ju rätt bra jämt.

Härligt väder är det också så tyvärr hinner man inte med inne.


10 Maj

Tidig morgon men der beror på att Per kom hem från natt jobb då tjejerna vaknade så vi flyttade oss ner hit så han får sova =) Ögonen är helt igen klibbiga på tjejerna =( dom tycker det är jätte jobbigt men vi var ju som sagt till HC igår och jag tror vi fick träffa världens sämsta docktor. Han sa att det inte var ögoninfektion utan det kan bli så i samband med förskylning men dom är ju inte ens förskyld. Men iallafall så kollade på vi på internet igår och där stod det att det ver infektion. Doktorn tyckte jag kunde ha Tindra på dagis men enligt internet så smittas det bra... Herregud det blir ett nytt samtal i dag då jag ska ha en annan doktor. Dom lider ju av det här mina älsklingar.

Igår iallafall fick vi gå på kalas då min Pappa fyllde år gott fika. Jacob fyllde också år men ska ha kalas på fredag. Fick också träffa min mormor igår också.

Det hinns inte med mycket här inne inte gud hur det ser ut, ligger efter med allt. barnen har tagit upp så mycket tid nu när de vart sjuka. Blir inte bättre heller av att det var träning igår, match i dag träning onsdag och torsdag sedan match igen i helgen.. oj oj

Härligt väder föresten.

Nu lite frukost ;D


8 Maj

I dag fyller mina kära Mormor Gun 80 år och tyvärr kunde inte jag vara med att fira den. Men jag vet att hon blev glad över pressenten som jag och syster fixade efter lunch i dag. Vi var ju på väg till kalaset jag och Novelia för Tindra fick vara hemma med Per för hon var lite hängig och vela ligga i vagnen med 38 graders feber. Ja på väg dit så skulle vi bara parkera så spyr Novelia i sin stol =/ åh pluttan men det kom inte så mycket som tur var men vi åkte hem igen, lämnade bara pressenten till syster som fick hälsa in. Vi får komma och hälsa på en annan dag.

Tindra blev pigg på eftermiddagen hon vela smaka glass hon har druckit jätte bra hela dagen i dag, hon vela gunga, hoppa studs matta och jag och Per började prata om att köpa pizza till kvällen och det vela hon ha. Vi sa att då blir Tindras mage jätte glad så vela hon också följa med och hämta den. Hon åt pizza och inte nog med det skulle hon ha en korv innan läggdax jo visst hon fick det och åt med gladd humör. Härligt att ha henne tillbaka hennes goa skratt och roliga prat ;D mmmm stolt mamma.

tillbaka till Novelia så fick hon vatten i bilen tillbaka och vi städa ur bilen och tvättade upp stolklädseln. Hon har kräkts upp lite vatten men det är allt hon ´kan ju iallafall äta jämt hon.. Pizza vela hon också ha och har ätit bra. Nu sover dom älskade och Per har åkt och jobbat. Jag sitter och käkar en bulle och dricker ett glas cola. Jag bakade i morse och tur att barnen inte var med och bakade för då kanske det hade blivit smitt bullar
=P jag städade av köket jätte noga innan bakning och tvättade mig väl.. Hoppas det blir friskbullar..

I morgon är det ett samtal till HC för att titta upp barnen inte nog för att de har mått så här så har de ögoninflamation båda två eller pollen?? det är iallafall gula saker i ögonen. Halsen har Tindra klagat på i dag och jag misstänker halsfluss efter att ha pratat lite med grannen då hennes dotter haft samma sympton och det var halsfluss. Känner också av halsen faktiskt och jag börjar tro att allt kommer från när jag hat tränat så dricker vi ju ur samma vattenflaskor och det är några i laget som har legat hemma och vart sjuk (halsen) och när jag vart hemma har Tindra vela samakat vatten av mig (loka) och Noveli brukar ju kunna ta Tindras nappar så en undersökning i morgon vore inte helt fel..

Nu ska jag gå upp och kolla Tv

Tack snälla Tessa för din komentar den värmde verkligen jätte mycket ;D



7 Maj

Ja nu är det kväller för barnen, dom sover sen kl 19. och jag har en stund för mig själv. Denna dag har inte vart så rolig. dagen började med att Tindra hade hög feber och vela absolut inte göra någonting och inte heller äta något. Lite vatten och cola har hon fått i sig i dag. Gårdagen fick hon ju inte behålla något. så 2 dagar utan mat. Hon mår inte bra alls hon var upp på 40 grader vid kl 18 =( och jag bara gråter hela tiden av att se henne så dålig och helt tom i blicken. Lite vätskersättning fick vi tvinga i henne i dag. Vi gjorde en liten tripp till malmjärn och kollade lite men hon vela bara bli buren och dricka lite loka. Vi matade ankorna och det orkade hon iallafall.  Per ringde 1177 i dag för lite rådgivning och dom tyckte att vi skulle försöka ge henne vätskeersättning och allt annat är också bra. Om hon har hög feber i morgon med så blir det ett till samtal.

Älskade hjärtegull måste bli frisk nu. jag bara gåter och gråter för jag känner mig som en värdelös mamma som inte kan få mitt barn att äta mat. Per jobbar natt i dag så jag hoppas att dom sover hela natten nu och vaknar med ett jätte leende på läpparna och mår bra. Tyckte Novelia kändes lite varm nu också =/ Ah bara att hoppas på det bästa.



Tindra och kusin william förra helgen

Novelia hoppar på studsmattan



God kväll!!!


6 Maj

Natten som var kunde vart bättre, våran stackars Tindra har magsjuka =(. Pluttan.. Vaknade vid 3 att hon spydde i sin säng så det var bara att ta och slita ur allt och göra ren henne. Novelia vaknade också  och trodde det var morgon så hon var inte lätt att få att somna om igen. Men ändå känner jag mig rätt pigg. Tindra har inte fått behållt något som hon ätit i dag inte ens sin pigelin glass. Nu får hon ha tom mage ett tag hon har ju sovit i vagnen en stund också så vi får se hur länge det varar. Lite vatten lär man ju försöka ge henne.

igår var ju hon så pigg och glad hela dagen, vi var ju först hos mamma och pappa sen följde dom ju med och kollade på fotboll. Går inge magsjuka på dagis vad jag vet och vi 3 andra mår bra här hemma och har ätit samma saker. Hoppas det går över under dagen. Vi som hade planerat baka bullar här hemma, det första hon sa i morse baka bulle.

I dag blir det att bara vara inne och de det lugnt, ska ladda ner lite mer Astrid lindgren filmer. Per ska ut em-natt så vi blir ensamma.

Hoppas ni har en bättre dag!






5 Maj

Torsdag!

Som vanligt har jag och Novelia nyss lämnat Tindra på dagis och sitter här hemma. Novelia leker och jag leker med datorn. Pappa Per sover fast det borde han inte göra för jag ropa nyss på han och han skrek tillbaka varför är det inget som väcker mig? meen hans mamma bor inte här, lite självförhållning tack. Nog om de.

Var på utvecklingsamtal för tindra igår och det går så himmla bra för henne på  dagis. Fick reda på att hon går på pottan varje gång hon är på dagis, jag blev överlycklig. Hemma sitter hon bara en stund sen tröttnar hon på det när det inte kommer något. Sen är hon ju torr på nätterna och morgon så jag sätter henne alltid på pottan men hon tröttnar ur, om jag inte hunnit sätta på nån blöja så kommer det på golvet.

grym träningsvörk i dag efter gårdagens fys pass ;D härligt..

I kväll får barnen följa med och titta på träningen en stund då jag inte ska träna, vill inte skaffa barnvakt när det ska nattas vid 19.

På lördag är det äntligen seriepremiär.



4 maj

Onsdag!!

Lite bättre väder i dag som tur är, kollade på vädret i går på tv och det visa sig att på fredag ska det bli 20+ och vara varmt hela helgen och sen ska det fortsätta stiga ända till sommaren =P..

I dag ska det som vanligt bli promenad och grann hunden får följa med, sedan ska jag på utvecklingsamtal för Tindra på dagis. Novelia får följa med för Per jobbar. Hon hade fått följt med också om Per inte hade jobbat, men det var inget specielt samtal bara berätta hur det går och så ;D Ikväll fotbollsträning.

Ska gå och ta upp lax nu så den hinner tina upp.

ha en bra dag

3 Maj

Och det är som November ute!!

Lämnat på dagis, så nu är jag och Novelia ensamma hemma, vi tänkte plocka lite med tvätt och sedan bege oss till bvc för vägning och mätning. Vi missade ju vår senaste tid som skulle vart den 20 april hur tänkte jag då? jaja men de gjorde inget sa dom vi var inte dom första som missat.

igår kväll på fotbollsträningen fick jag in en sån där studsbollsbit som ligger på planen rätt in ögat, efter jag duschat så gjorde det olidligt ont och Per försökte få ut den men den satt så långt upp och sen försvann den bakom ögat. aja jag sov gott i natt fick sovmorgon till halv 8 =P När jag vakna så kunde jag bara peta ut den för den satt typ rätt på ögat. sköönt.

tror jag ska göra en brasa nu, herregud det är ju maj ska det vara så kallt då?


2 maj

Måndag!

Här lyssnas det på en kulen natt och massa andra barnlåtar då barnen är på riktigt bra humör. Tråkigt väder ute så vi syssel sätter oss inne innan det är dags för lunch och promenad till öppna förskolan för lek i dag ;D Tänkte jag skulle sotera lite i Tindras och Novelias garderob nu medans det stojjas runt här.

Vi har väldigt många som fyller år denna månad, Mormor 80 år, sen pappa och Jacob fyller. Novelia och moster jennifer har nästa månad. Funderar på om jag ska börja baka i tid som vanligt . Blir lite sämre med tid när jag börjar jobba. Hoppas på fin väder när Novelia fyller 1 år nästa månad så kanske vi kan sitta ute i trädgården och att lekstugan är klar. Känner jag min kära sambo rätt så är den garanterat klar. Jág ska ju måla så fort alla snickerier är klar, den kommer bli så fin. Vi vill ju ha staket också men det kanske får bli till nästa år då vi inte har så mycket semester i år. Vi ska ju till öland och kanske ett besök på kolmården.

Nä från och med i dag ska jag bli bättre på att knäppa kort med våran kamera, det blir mest bara mobil bilder när man bär runt på den.

Hade bäst

1 Maj



Maj å herregud vad det ska gå snabbt!!

Om 28 dagar börjar jag jobba, ska verkligen njuta av sista tiden som mammaledig.

Går dagen så var vi här hemma och grillade med syster med familj vi hade super trevligt och barnen orkade vara vaken till halv 11.. Vi gick bort till kasen och kikade men det var inte alls mycket folk där. Tindra blev lite rädd av några smällare men Novelia sa bara waaawww.

För övrigt i helgen har vi också grillat och grillat och spelat yatzy och umgåts :D Nu får det väntas med grillning tills nästa helg iallafall.

I dag blir det inte många knop




RSS 2.0