18 Maj

Onsdag!

Fullt upp i dag med att rensa i mina rabatter och till och med grusgången fick sig en fin putsning. Klippt gräset och städat lite på gården. Per har lagt gov i lekstugan så nu kan vi gå där. Har nyss gått runt hammardammen med ssyster och barnen, det var skönt med tanke på hur stel jag är i dag efter gårdagens hårda match. Nu snart ska vi väl laga ihop någon middag åt mig och barnen. Per har utfyllnadsnatt så han har åkt och jobbat.

I morse ringde domn från dagis och talade om att de gått en björn utanför där på gården altså vid 7 tiden. Men jag var inte rädd så jag gick med dom till dagis och lämnade Tindra. En bil stannade och fråga om dom inte fått tag på mig och talat om björnen haha. Kollade in i skogen flera gånger men de åkte bilar hela tiden och folk cycklade så det var lugnt. Vid hämtning berätta dom att björnen hade kommit tillbaka vid 10 tiden igen. Dom hade ringt en jägare som kom och skjöt björnen för han var så smal och hade inte klarat sig länge själv i skogen. Dom sköt han altså i skogen.  Fick också höra av grannen att dom sett den björnen uppe bakom deras hus (brevid vårat) i går.. =P Skulle vilja se en björn med egna ögon. Förutom Orsa björnpark som vi var på någon sommar sen.

Novelia har fått dagis plats på smältarbo I Robertsholm härligt ;D Båda tjejerna på samma. Inskolning i slutet av Augusti tror jag.

Middag ska lagas och min högra hand Tindra hjälper gärna till ;D


Kommentarer
Postat av: Anna Lindh

Men åh! Vi vill också ha dagisbesked, känns som evigheter innan man får veta!

Grattis till smältarboplatsen i alla fall!

2011-05-18 @ 20:12:59
Postat av: Anonym

Hej igen :)



Vi har sagt att vi vill ha från Augusti men tänkte kanske skjuta på det till september men det vet ju inte de :) Jag får försöka ha lite tålamod men man vill ju veta s snabbt som möjligt!

2011-05-19 @ 08:20:57
Postat av: Anna Lindh

Ringde Aila, vi fick också smältarbo! YES!

2011-05-19 @ 08:32:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0