23 Maj

Måndag!
 
Så klart kom det fina vädret när man är tillbaka på jobbet igen efter helgens ledighet.
 
Ska hinna med en del i dag, direkt efter jobb blir det utv samtal för Novelia  på dagis och det är hennes sista nu för hon börjar ju snart i skolan. usch det går så snabbt allt. Sedan fotbollsträning.  Barnen ska på sin miniträning avslutning så de skulle få grillat i dag =)  Tur de har
 
Helgen i bilder
 
Fredagen var först nere i muntebo och hälsade på lite, sedan var vi hemma och höll på, Det blev en cykel tur för barnen och en springtur för mig. hela 7,8 km och jag är så imponerad av barnen som orkade så bra, det vart en liten pause när de gick uppför backarna. Novelia tappade kedjan på sin nya cykel och blev super duper ledsen och jag fixade inte att sätta dit den igen den hade fastnat så vi ringde pappa Per så kom han och fixade =) så vi kom hem igen och sp klart började de regna de sista 10 minuterna så vi blev lite blöta. Vi ät hambrugare och srips till kvällen och kikade på lets dance finalen.
 
 

Sen somnade Novelia gott på mig =)
 
 
Lördag!
 
Började morgonen med en promenad, efter frukost åkte vi till långshyttan och handlade mat och så, kul att gå i andra butiker =) Hämtade upp mormor Gun och åkte ner till muntebo för att fika lite och umgås,  Hemma igen Tog jag en jogging tur med Novelia och hennes kompis, de doppade fötterna i tolven och gungade medans jag gjorde styrke övningar.
 
 
Söndag!
 
Åkte ganska direkt till rebecka och gjorde fransar. Hemma igen så skickade vi iväg novelia på kalas honskulle till Sandviken till en gymnastik sal och vara på kalas där, de hoppade och gjorde volter ner i ett stort hav av skumm gummi bitar, hon fick åka med en annan tjej som också skulle dit. Jag och tindra tog en glass på Time.
 
 
 
Hemma igen beställde vi  lite kläder från nätet som de tänkte ha på skolavslutningen. Klippte gräset och tog bort massa ogräs. Masa gjort på gården blev det.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0