16 December

Måndag!!
 
Haft en super trevlig helg, och snart är det Jul =) Älskar dessa dagar, fixa och dona innan julen kommer. Vi ska handla de sista klapparna nu i veckan, ta in en gran, baka lite mer julgodis, jobba så klart och va på dagis. Fredag är det halvdag och den ledig till 2 januari ska bli såå skönt och behövligt.
 
I dag står det hämtning på dagis och träning till kvällen på schemat. Lillsyster kommer upp och sitter barnvakt medans. Per jobbar em han.
 
Blev väldigt nöjd med håret i går när Diana kom hem till oss och fixade håret =) jag klöpp å färgade bruna slingor. Mamma klöpp å slingam syster klippte, Monica på jobbet med. Elin å hennes mamma klippte sig och färga =) mycket folk hela dagen och trevligt. Perfekt att få hem en frisör så där en söndag.
Kvällen avslutades med tacos och en löptur sedan snabba cach 2.
 
Fredagen så stressa jag till dagis och sedan ner med barnen till muntebo sedan vidare mot värna hallen för innebandy cup =) vi kom till finalen och spelade finalen men när det var 3 min kvar så kom nästa gäng som skulle ha planen som stod å skrek att vi skulle kliva av nu, jaja vi får spela om finalen någon dag 3-2 stod det då. Hämtade barn så var middagen klar när vi kom hem, kika på julkalenderna och myste i soffan resten av kvällen.
 
 
Lördag, lite sovmorgon, Per gick ut fm helg , åt snabb frukost sedan åkte vi ner till h hallen för att kika på kusin Julia som spela dm, tyvärr förlust första. Sedan hem och fixa oss för kalas, åkte till torsåker för att fira Therese, sedan vidare för julbord med familjen =) gott och barnen var super duktiga, de fick mycket beröm, Novelia åt allt röbetssallad, sill, köttbullar, äppelmos, bröd, julskinka, kex och mozartkulor =) Tindra var sämre hon åt bröd me smör och kex och efterätt =). Mätta och trötta, avsluta källen i soffan och tidig kväller.
 
 
 

Försökte knäppa julkort också men de gick till slut =)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0