24 April

Onsdag!!
 
Denna vecka flyger fram redan onsdag, det gillas när det blir så.  Vi har vart ute mycket nu dessa dagar, till och me digår när de regna så mycket så stapla vi ved hela familjen ;D. Hungriga blev vi också så vi slog till med lax i ugn som är en favvis på sandgatan... Tog de lugnt i soffan sen så skönt med vilodagar från träning.
 
I dag äre dags igen fyspass står på agendan hoppas det blir riktigt jobbigt =)
 
Vill så himla gärna baka har hittat flera goda recept, men tid??? varrför hinner man inte allt man vill. Som när jag jobbar hemma efter 3 då prioterar jag aktiviteter med barnen som nu är vi ute mycket, börjat kratta, sätta fram blommor, å fixa till landet på baksidan.. Barnens studsmatta har kommit upp och nya gungor har dom fått =))
 
Uppdatering på Novelias nyckelben, hon är precis som vanligt hon gör alla rörelser, hon verkar inte ha ont mer, hon är gul, blå över nyckelbenet och en knöl har hon fått nu så det är snart ihopläkt eller det kanske är ihop lägt vi vet inte det skulle ta 1-2 veckor och det har gått 1 vecka i dag. knölen försvinner inom 1 år. Våran lilla oturs fia brännde också fingrarna iförr går men inget allvarligt hon fick ont men inga blåsor som tur var..
 
Mys bilder från förra året ungefär vid den här tiden ;D gillar inte att tiden går så fort..
 
Fullt med blåsippor bakom vedbon

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0