1 November

Torsdag!
 
Och vi är inne i November, detta år altså har gått super fort, otäckt nästan.
 
I dag så var jag och Tindra lite osams i morse, hon hade vaknat på fel sida verkligen och vela inte gå själv å stressigt var det att lämna så det var ingen bra morgon, då kommer det dåliga samvetet fram när man sitter på jobbet och vet att hon var sur å tvär å ledssen i morse, men det har säkert gått super bra. Per hämtar och hoppas få höra att allt gått bra i dag =).. Vi ska iallafall hem till mor å far å hälsa på, försöker hitta på lite militär typ till helgens bravader. nån som har nå typ?
 
Har inplanerad löpning å solning med syster sen,  Jag och Tindra skulle vart på en bio någondag men vet inte riktigt när bara, Novelia är för liten att ta med sig hon skulle tröttna efter en liten stund bara.
 
Måste hem å lägga upp bilderna på Tindra som var spöke igår, hon gick bus eller godis med sin kusin Jonna och en kompis till henne =) det hade gått bra. Ni skulle sett Novelias min efter Tindra var färdigsminkad haha stackars. hon sa hej Jonna till Tindra och var helt förvirrad, sen satt vi i soffan och kolla ut på dom när de knacka på hos grannarna ;D
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0