2010-01-01

Gud i skruven då har vi ett nytt år då =) härligt

2009 var ett underbart år och som många redan vet så föddes våran underbara dotter i januari. Det är det bästa som hänt oss och hon tog oss med storm steg gull hjärtat vårat, om några veckor fyller hon redan 1 år och det har verkligen gått så fort ;D Det var ju inte de ända som har hänt under året men klart det bästa som hände.

2010 Vi blir 2 barns föräldrar och på torsdag är det ultraljud igen så vi får se hennes lillebror eller lillasyster ;D Det är iallafall 1 barn i magen =) Jag kommer troligvis vara hemma till augusti 2011 som också är helt sjukt länge. Sen kan jag börja jobba igen och jag saknar verkligen jobbet.

Igår hade vi jätte trevligt här hemma, det sjöngs kareokee och mitt lag vann =) jeej. Maten blev kanon och likaså min sambo blev kanon så han somnade =) Vi lära väcka han när det var dags för 12 salget och alla raketer vi köpt =P Hårt arbetade man den där Per. Blev kväller efter 1 någongång och så fick vi sova till halv 9 i dag. Tindra fick se fyverkerierna för hon vaknade så hon fick hänga med ut sen när vi gick in somnade hon igen, taktik från hennes sida? Kul kväll iallafall.

Idag är vi mest trötta, vi har också spelat något parti yatzy och tagit en promenad. Blir nog inne resten av dagen och kolla på massa bra film som går. =)

Åh Per är ju hemma ända till 11 januari så vi hinner nog hitta på en massa skojj ;D

Nu ska det bytas blöja

hej hej






Kommentarer
Postat av: Anonym

hej!:) har ni funderat ut några namn till Tindras syster/bror? kanske tidigt än,men man kan ju iaf ha några namn på tanke:)

2010-01-01 @ 16:16:11
Postat av: Anonym

Hej! ja vi har en del namn som vi tycker om så får vi se sen vad det blir för något =)

2010-01-02 @ 09:15:31
Postat av: Johanna

Nej men oj! Ska ni oxå ha en till!? :) Va roligt! När har ni bf? Vi väntar på lilla fröken nr 2 som är beräknad att komma den 7 april.

2010-01-02 @ 14:49:53
URL: http://johannaheinola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0