16 Maj

Måndag och ny vecka igen =)
Bara 7 veckor kvar till semestern =P
 
Helgen i bilder.
 
Fredagen låg vi på soffan ett bra tag innan vi tog oss för att åka och handla sedan ett besök i muntebo så jag fick springa på bandet =) Vi bjöd med mamma hem på tacos och vin. Det var en trevlig kväll.
 
 
 Lördag, vi vaknade upp och åt frulost sedan klädde vi på oss varmt för att åka ner till stålringen för att träna fotboll. Det kom 20 barn även fast det regnade och var 2,5  grader ute , det var kul =)
 
 
Efter varm dusch och nya kläder så åkte vi ner till muntebo och hälsade på för lilla kusin Bella skulle sova över där så vi hade lite mys med henne. Kvällen avslutades med go mat helstekt fläskfilé med egna klyftpotatisar =)
Sen så klart eurovision.
 
Söndag morgon, åt bara frukost sen så åkte vi till Gävle, blev besök på Jula. Väl hemma åt vi lunch och så skulle barnen på sin miniträning. Jag passade på att ta ett löppass med backintervaller =) Eftermiddagen så lekte barnen med kompisar, vi fixade inför grillningen som vi hade på kvällen och Martin och Rebecka kom upp och grillade mes oss och kikade på hockey =) Trevlig kväll.
 
I dag så är det träning till kvällen, hoppas vädret blir lite bättre =)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0