14 September

Måndag!!
 
Dagen går riktigt fort lär jag säga, snart lunch sen står det inte på förns man är hemma. Bara stress på måndagar, hinner lagom hem och fixa i ordning barnen så de är ombytta för sin fotbollsträning, packa med något att äta till dom och mina egna fotbollskläder.  (hoppas det går bra idag)
 
Helgen har spenderats väl
 
Badhuset
 
 
Ikea , köpis, rusta, ica maxi och Öob, kändes som vi var överallt. Per jobbade em/n så vi löste allt själv så vi slipper åka och köpa allt de där nu i veckan, Köpte skrivbord 2 stycken, saker till skrivborden, pennor färg, ljus, och lite smått krims krams. Väl hemma igen kl 18 så åkte vi ner och umgicks med mamma/mormor och blev bjuden på mat =) Hon var också änka då pappa/morfar jobbade. Vi kikade på tv och åt gott till.
 
 

En riktig hålla på inne dag i går, jag tok rensade ur barnens rum, det blev en sopsäck med bara massa bös och skit som inte använts. det blev rent och fint och alla lådor, förvaring är nu sorterat och alla saker har sin plats. Det blir perfekt nu när de snart ska flytta in i sina nya rum =)
 
En del av vårat kök =)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0