1 Januari

Då var 2015 här ;)
så har vi torsdag idag och vi kom hem vid lunch tid idag. Vi åkte upp dit på söndag och stannade där tills idag. Vi har kollat massa hockey, ätit god mat, kikat på Julia som spela match i enviken, umgåtts och bara haft de bra. 
Söndags när vi kom upp på eftermiddagen så var också mamma och pappa med upp soM åkte hem på nyårsafton då de lära ut å jobba natt. 
 
Nyårsafton började vi med att kika film efter frukosten alla då mena jag syster Jessica med familj. De kom upp dagen före nyår. Sedan grilla vi korv, sen gick vi till en pulka backe och åkte Bob. Vi gjorde en snölykta vid stugan och sen förberedde vi maten. Vi åt kyckling med chips. Det är så gott ska ge er receptet. Vi åt även ost å kex. Mätta å så kolla vi så klart på hockey så duktiga juniorer:). BarneN var inte ett dugg trött till kl 12. Vi spela spel å hade trevligt. 
 
Nu är man som sagt hemma igen, en del tvätt å plock. Har hunnit med en löptur med. Snart dags att laga mat och mysa hemma. I morgon är det Valbo som står på schemat och sedan bowling och middag med laget ;) trevligt ska de bli

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0