16 Februari

 
 
Måndag!!
vi hade planer att åka upp till hoforsbacken grilla korv, åka Bob och ha en allmän trevlig dag när dagis är stängt. Men istället började feber och hosta komma igår kväll :/ direkt när vi kom hem från kalasen så började vi känna oss hängig. Vi som mådde så bra innan :). Jag hade frossa å tryck över luftrören och huvudvärk. Idag är det bara hosta och lite huvudvärk. Tjejerna har feber och hostar (vabruari) hoppas det går över snabbt.
vi hade en kanon helg :)
Badhus, ta hand om mormor som hade ont i höften så vi lagade mat där i muntebo, tacos, kikade på fångarna på fortet och gick ut med hunden Lova. Morfar jobbade så vi hjälpte mormor/mamma.
Alla hjärtans dag <3 mys frykost, fixade håret, tog en löptur, åkte å handla i Sandviken, hälsade på barnens nya kusin wiggo Sååå liten å söt. Sedan gratta vi farfar på födelsedagen. Hemma igen och kollade på melodifestivalen, per kika hockey. 
 
söndag. Började morgon med en löptur, fixade i ordning, sedan kom Elin och fyllde på fransar :) vidare på kalas nummer 1 Tommy och Stephanie. Sedan iväg på kalas nr 2 systerdotter Julia och Johan. Blev lite korv med bröd hemma sen blev vi dålig. Novelia somna i våran säng. Kl 21 däckade jag.
 
 
Idag bor vi i soffan och kollar film. Cola, chips, choklad och kex :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0