31 Oktober

Fredag!!
I dag jobbas det bara halv dag, men jag brukar ju sluta tidigt å fredagar än då så det är inte större skillnad =) skönt iallafall. Då var sista oktober här och i morgon är det November, sjukt vad tiden går snabbt. Snart jul =)
 
Planer för dagen och helgen!
Idag så ska det först och främst handlas hem lite inför i kväll, taco mys med familjen och Syster med familj kommer ner till oss. Trevligt. Ska in på bolaget och köpa lite gott vin. Barnen ska gå bus eller godis med Anton och Ida, så ska väl försöka sminka på dom lite läskigt smink =) Novelia var super taggad i morse när hon vakna att i dag är det halloween och man får äta godis å skrämmas. Våran pumpa blev så fin vi gjorde i går den skulle se läskig ut men den såg bara glad ut.
 
Lördag så ska vi åka å bada tänkte vi, få se sen vad som är planerat. Ska iallafall till kyrkogården och tända ljus till Morfar, Farmor å farfar.
 
Detta enkla roliga å goda pyssel brukar vi göra varje år =)
 

 

spök maraänger Bu!

halloween mat cupcake baka dekorera bakverk inspiration maränger spökmaränger

30 - 35 maränger, ugn 100 grader 1,5 timme ca

  • 3 äggvitor
  • 1 krm vinäger
  • 2 dl strösocker
  • 3 - 4 rutor smält blockchoklad

Sätt på ugnen. Vispa äggvitorna hårt till vitt skum. Tillsätt vinägern och sedan sockret lite i taget, vispa hela tiden. Smeten skall vara vit och styv.  Klicka ut små marängspöken på bakplåtspapper eller spritsa ut så det blir toppar, grädda i mitten av ugnen angiven tid, kan gärna stå kvar i ugnen över natten. Smält blockchokladen i mikro eller vattenbad, rita ögon på marängerna med hjälp av smal sticka, tandpetare tex. Förvaras torrt i plåtburk.

Söndag så är det ju dans för barnen, löpning för mig, påfyllniing av fransar ska göras =)

trevlig halloween

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0