17 Oktober

Fredag!!
 
så underbart. snart slut på arbetsdagen, då ska jag bara hem byta om lite så åker vi ner och fikar på hansons med Malin å alla barnen =) Tindra och Novelia har bestämt att de ska äta en tårtbit =) vi får väl se vad som finns. De är ju lediga i dag så de längtar tills jag kommer hem. Sedan bär det av ner till torsåker för att lämna barnen där, de ska sova hos farmor å farfar i deras sommarstuga =). De kommer få det så mysigt för de är tyvärr inte ofta de umgås med farmor och farfar.
 
Sedan ska jag bränna av ett löppass, sen dusch å fix så ska vi vidare på middag hos Rosa å Patrik. Vi ska hem dit spela flipperspel och blir bjuden på mat ocg dryck. Vi blir alla som åkte båten sist, ett härligt gäng vi grannarna =) Nu slipper vi buss resan iallafall ;) roligt ska de bli
 
Helgen är annars planerad så att i morgon så åker vi troligtvis till borlänge, vi ska ha pressent till William som fyller år. lite annats mått å gott är ju roligt med. Om det inte blir borlänge sår är det falun eller valbo nått håll åker vi =)  Först hämta barnen sen åka i väg. Sedan är det tjejkväll i storvik som gäller hemma hos Jessica, henens tur nu =) så roligt att ses som vi gör bjuder på mat. Barnen är också med de tycler det är så roligt att ses, vi har ju bara tjejer så de blir en riktig tjejkväll.
 
Bilderna blir så ljusa här på bloggen =/
 
TREVLIG HELG
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0