13 Oktober

Måndag!
Nu har det börja blivit lite mörkare på månarna när vi kliver upp, trodde de var mitt i natten när klockan ringde 06:15 sov så skönt men det var för att jag somna om efter Per gick upp tidigare för att gå ut och jobba fm.
 
Helgen som var gick ju för fort
 
Fredagsmys efter en eftermiddag med shopping =) jag hitta jeans, nya boots, tjejerna fick lite toppar, fingervantar, snoddar å spännen, Novelia nya fodrade stövlar. maten blev hämt pizza =)
Tindra tappa sin ena framtand i fredags kväll. =)  Hon har ju fått upp sina nya tänder längst ner så hon slipper ha sånt glapp =)

Lördag morgon började vi med kalas, tjejerna fick frukost före men jag kan inte äta frukost så tidigt. Vi åkte till storviks gympasal för att gratulera Thilda som blev 3 år =) jätte roligt kalas
 
Sedan fortsätte vi i badhallen, mormor följde med.
 

Efteråt så handla vi med lite ner till mamma och pappa så åt vi middag där och kolla på fångarna på fortet =) nästan hela programet de vela hem och lägga sig vid 21 tiden. Jag somna inte så långt efter jag heller.
 
Söndag, upp och fixa frukost, skjussa tjejerna på sin dans, Novelia var inte sugen denna gång så henne skjussa jag hem igen så sprang jag medans Tindra dansa. Hem igen, gjorde mat. Lax i ugn med massa dill =)
Mamma kom och hämta tjejerna så åkte de och titta på Julias innebandy. Jag fick hem Elin som gör fransarna, hon börja hos grannen i dag sen kom hon vöver och gjorde på mig och amandah. Efter de åkte jag till min mormor där mamma och barnen var så fick vi äppelpaj.
Hemma igen diskuterades det vad vi skulle käka, vi kom fram till pulled pork med massa sallad och tillbehör.  Per hade varit å hjälp pappa och skruva trall.
 
 
I dag händer det inte så mycket, lite fix hemma och en löpning =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0