16 Maj

 
Torsdag!!
 
Soligt väder blir nog en kanon dag =) Barnen är på dagis de skulle ha förskolansdag i dag så de får det säkert super trevligt.. Jag efter jobbet tar med mig barnen och åker in och handlar mat och priser till lagfesten vi ska ha på lördag. Har vart så mycket nu med träningar och matcher vilket är bra väldigt bra för träna behöver vi göra så vi orkar spela och få en bra gemenskap =) Per ska få ha hockey kväll hemma i dag och bara vara med sina vänner, för nu har jag vart iväg varje dag nästan och han har fått anpassat sig så mycket efter mig så han är verkligen värd en dag/kväll =) han klagar absolut inte =)
 
Igår fick de följa med på fotbollsträning som som har tjatat att följa med, jag tycker det blir lite sent men klart de ska få följa med om de vill. Dom hade jätte trevligt. När vi kom hem efter 20 så var det bara toabesök å borsta tänder sen somna de på en gång tog inte ens 1 minut. =) Pigga och alerta 7 i morse som tur var.
 
Beställde nya kläder fårn lager 157 så mycket fint. Här har Tindra en Tunika som hon har en kjol över och leggings. Novelia har tunika å leggings =)
 
 
I morgon är det begravning för min morfar, jag är ledig hela dagen och kommer tycka det blir jätte jobbigt den stunden, för det blir verkligen ett farväl, se min mamma säga farväl till sin pappa och mormor säga farväl till sin make blir också jobbigt.. uva men samtidgt är det fint å vackert
 
Knäppte detta kort påväg hem från matchen i tisdags
 
 
Novelia våran klätter apa som är så orädd
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0