4 Mars

Måndag igen!
 
Åh så skönt det var med en extra ledig dag på helgen ;D den blev mycket längre. kanon.
 
Helgen har vi gjort så mycket som möjligt.
Lördagen- började med lilla vasaloppet för Tindra kl 11 så det blev stress ner dit och hon åkte å fick medalj, festis, vattenflaska och klistermärke.  Så kom mormor å morfar och titta. Vi käka kolbulle å kolla runt lite sen åkte vi hem Novelia var trött och vela sova middag. Jag, mamma och Tindra åkte till ockelbo marknad, strosa runt, Novelia å Per åkte till muntebo å umgicks med morfar. I ockelbo blev de karusell, munkar, mobilplånbok =). godis och ballonger. Gick ganska snabbt å gå igenom de där. Väl hemma börjades förberedning av middag och lördagsmys. Per åkte å jobba natt. 
 
Söndag så började vi på affären om vad som skulle tas med ut i skogen, blev vid hammarn då vi hade massa gott med oss var ute i flera timmar, barnen var duktiga att gå. Pysslade hemma och avslutade med fotbollsträning. Barnen å Per gick ner några hus för att leka med Filippa å Fabian dom hade haft jätte skojj =)
 
I dag, har väl lite tvätt å sånt roligt, Tindra bestämde att hon skulle åka skidor efter per har hämtat dom på dagis. Så blir att möta upp  dom ute när jag kommer hem i dag =)
 
Tindra vela ha fina jeansen på sig i dag =)
 
 
Jag å novis
 
 
Vid hammarn
 
 
ockelbo
 
 
vasaloppet
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0