10 Juni

Måndag!
 
Tillbaka till jobbet igen, efter en låååång ledighet. Var så trött i morse när klockan ringde även fast jag somnade vid 22 igår.  Kollade på en bra film i går The passeges eller hur de stavas.
 
Haft en härlig ledighet ska försöka komma i håg vad vi gjorde.
 
Tisdag, gick hem vid lunch, hämtade tjejerna sen bakade vi lite ka´kor och dyligt, sen åkte jag på match och kom hem sent.
 
Onsdag, fin väder då  badade vi poolen på förmiddagen och sen var det dags för ett besökhos Tandis för Novelia, hon var så duktig och hade så fina tänder =) Efter de åkte vi till högbo med Elin å Thilda och spenderade eftermiddagen där. Novelia snurra å snurra på en gånga där så när vi åkte hem så var de kö å varmt i sandviken å då kom det en spya i baksätet gud så lesen hon blev men det gick bra, var ju inte bara 1 jordgubbe hon hade ätit under dagen haha.. Träning? nä vi var bara 4 stycken så vi passa lite sen hade vi möte ett tag..  
 
Torsdag
Fin väder, gick ut tidigt efter frukost å la oss i solen ;D eller la oss vi fixade på gården och fyllde poolen, mesta dels låg vi vid grannarnas pool. Gjorde en rabarberpaj som vi åt, var ju trots allt nationaldagen =) Grannarna fikade mes oss. Sen grillade vi med grananrna med jätte trevligt ;D
 
Fredag, fint väder ;D frukost intagen på altanen, så mysigt att sitta där, vi åkte sedan ner på bruktet åt på grillen med mamma å pappa sen gick vi runt lite, barnen åkte karuseller, Per passa på att handla medans vi gick runt, Blev en joggingtur med Sandra och Emma, skönt.. Blev grillning sen och vin med syster och familj.
 
Lördag- växlande molnighet, tog oss till ankracet, ej någon vinst med det srverades glass, fiskedam, ostkrokar och festis så barnen fick en hel del ;D Lunch hemma sen åkte vi ner med syster och jonna, Kolla lite på starkaste man och åkte karuseller ;D kika bessemerstjärnorna. Grillning sen när vi kom hem Per fixade lyx middag =))
 
Söndag- regn regn, vi var inne å bakade bullar och myste, sen sprack det upp, kikade in jeepar i böle, hälsade på kusin Bianca som sov över hos mormor å morfar =).
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0