22 Oktober

Måndag!
 
Jo men visst är det måndag igen, Per har lämnat på dagis för ett tag sen och jag ska hämta mina skruttar när jag slutar. Blir en tripp till muntebo för att hälsa på och en joggingtur. 
 
Någor helt annat så tror jag mitt knä börjar ge upp, jag gjorde ju illa knäet i somras på en fotbollsmatch och hade skapligt ont då och de sista 3 matcherna men har bitit ihop. I går när jag gjorde knäböj/utfall så knastra det jätte mycket i knä det hördes jätte bra, =/ men inte särskilt ont. Jag får ont när jag springer fort eller vrider knä på ett speciellt sätt.  Hur som så är ddet tråkigt och kanske skulle kollat upp det.
 
Ringde också vårspecialisterna i dag och hörde om det är bra eller dåligt för våran Novelia att besöka badhus. Med tanke på att hon hade en hel del urinvägsinfektioner i vår/sommras. men fíck svar att det ska vara helt ok att bada då det oftast är varmt i en badhall och att klor renar och ska inte tränga sig in i urinvägarna. Så vi ska väl besöka ett badhus här nån dag =) Jag har dragit ut på att åka å bada men nu är jag säker på att hon kan bada ;D
Dom älskar att bada dom små liven.
 
Har kikat lite på en serie som heter alcatraz, men kollade några avsnitt sen tyckte jag inte om serien nå mer det är för mycket blod och våld och otäckheter så Per får kolla själv. Nu är han klar med 1 säsong.
 
 
Jag gillar mer sånna här serier =) high school
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0