13 Augusti

Måndag igen!
 
Sitter på jobbet och kikar ut påå regnet, usch vilken tråkig dag. Mycket att göra på jobbet så de kommer väl springa iväg. Per lämnade tjejerna på dagis i morse och det giick jätte bra på deras nya avdelningar =) Tindra till björnbo å Novelia till Ugglebo, stora tjejerna då. Ska hämta hem dem sen får vi se vad vi hittar på =) Kan ju alltid hoppas på solsken. Till kvällen blir det fotboll om Per kommer hem i bra tid, tänker inte skaffa barnvakt är ju så sen träning på måndagar. 
 
I går så  tog jag och barnen en tripp till valbo ;D handlades jeans å lite tröjor ;D nöjd med köp. Per fick sig en ny keps. käka lite donken å ett besök på rusta så lådor till lekrummet och en filt till soffan. Barnen var super duktiga sen hämta vi hem Per i p-hyttan som nästan fixat klar veden =) Tog en promenad med syster innan handbolls finalen började. Gud vilken match vi stog och hoppa å sprang i luften haha. kvällen avslutades med några bitar toblerone och filmen battleship, den var helt ok ;D
 
 
Inspiration
 
Barnens rum ska göras om innom sin tid ;D De ska få större rum då de får vårat sovrum som vi delar på 2 och då ryker en walk in closet så får dom varsina stora sovrum ;D Vi tar över deras rum som vi öppnar upp till lekrumet så får vi ett skapligt sovrum med..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0