8 Oktober

Yes har nyss kommit hem från Sandviken då jag och älsklingen vart och bowllat, rätt fint ställe och tyvärr så var det inte jag som vann =( men strikar fick jag och det är viktigt. Vi åt fin middag på mc donals haha men vi var sugen på det nu vill man inte ha det på ett bra tag. barnen lämnade vi i P-hyttan hos farmor och farfar dom skulle få bubbla i bubbelbad och äta tacos ;D mys.. kvällen kommer fortsätta hemma och bara ta det lugnt kolla på film och förhoppningsvis kunna sova länge i morgon =)

Gårdagen var jätte trevlig kul att så många kunde komma och god mat blev det och rolig spel kväll. Höll på strax efter 00 sen blev jag lite på vippen haha gud jag dricker så sällan så jag känner av så lätt tur att det var fler som blev det men gud så roligt jag har ont i mungiporna nu för jag skratta så mycket.
Blev fler kryddor nu åt kryddhyllan. Måste skryta att jag tror jag gjorde världens godaste pajer.

Kyckling paj

2 stora kycklingfilér
1 burk creme fresch
1 pkt riven ost¨
5 msk sweet chili sås
2 dl smakrik ost (prästost)
1 pkt feta ost

Pajdeg
Gör jag i kastrull, smälter 200 g margarin, häller i vetemjöl och rör om så det blir kladdigt och tillsätter lite bakpulver gör detta på känn. Häller i det i en pajform det ska vara kladdigt inte tort.

Gör så här
Stek kycklingen i små bitar, jag kryddar med alpnärings paprikakrydda och svartpeppar och havsörtsalt.
Häll lver kyckligen på degen. Smula över feta osten Blanda creme fresch och sweet chilisås och smakrika osten plus alpnärings vitlökskrydda. Häll över kycklingen. Skiva tomater och sist pudra över riven ost, In i ugnen på 200 grader i så där 15-30 min.. Gott gott med sallad och en kall sås på creme fresch vitlökskrydda och sweet chilisås.

Taco pajen så stekte jag bara köttfärsh med taco krydda. gjorde samma sörja med creme freschen.

prova enkel god kvällsmat.


Kommentarer
Postat av: Elin

Ja men visst är han!! :)

Å va sugen ja vart på lite vin då när ja läste att ni festat till ;p

2011-10-09 @ 11:49:17
URL: http://thyran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0