11 December

Söndag!!

Började med lite sovmorgon, det är så skönt.. frukost och sen plocka lite sen gårdagens middag med grannarna ;D jätte god mat och trevligt hade vi..  Gjort ett till försök att knäppa julkort på flickorna se nedan hur det kan gå!!

per fyllde ju år i går så vi gick ner och gjorde ordning frukost åt honom så smög vi upp och sjöng ja må du leva, och så fick han papket =) ett hjärta det står världens bästa pappa och parfym, deo och en lotion.  förtsatte dagen med bullbak och sen bara städ och promenad så tjejerna fick sova lite innan gästerna kom men de sov bara 20 min,´så de var jätte griniga hela dagen lång, Novelia tog en stödvila vid 4 tiden så hon blev pigg och snäll sen.. Tindra fortsatte väl göra bus och var elak. Dom gjorde kväller strax innan 21 i går. I dag är det stor skillnad på dom de bråkar inge alls än så länge..

I dag så ska vi strax äta lunch sedan ut på en långpromenad så de sover ordentligt sen bär dét av på kalas i Torsåker då faster Therese har kalas.. Efter de utomhus lek sen göra sånt där roligt som tvätta och städa.. Löptur på kvällen och kanske en solning om det hinns med.




haha älskade ungar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0