10 September

Gud så trött jag är i dag det har inte blivit mycket sömn för våran del på 2 nätter här. Det är Tindra som sover så dåligt, hon vill inte sova i sin säng och när hon kommer in till oss så ligger hon inte still och rör sig hela tiden och säger aj i bland ??? =( undrar om hon har växt värk eller något liknande. Hoppas det vänder snart. I dag ska vi sova nere i muntebo för i dag har vi inget kök att vara i och vi kan ju inte gå runt på reglar =P Det kommer bli så bra och fint när det är klart. Per jobbar på för fullt så vi kan vara hemma igen.

Blir lunch här hemma och promenad sen åker vi ner till muntebo med massa packning för 1 natt haha. Ni vet 2 små barn behöver massa saker. Blöjor, välling, extra kläder, tvillingvagn. med mera.

Inte så rolig helg men roligare sen när det är klart och ha fint hemma ;D

Nya klinkers i hall, nya lamaminatgolv kök och vardagsrumm så det blir lika golv + golvärme, bättre golvvärme, panel i kök och hall, öppna upp hål i väggen till vardagsrummet, svart platta under braskamin ja undrar om jag fick med allt men detta kommer inte vara klart på en helg men golven kommer bli klar sen kommer resten ta den tid det tar, för små barn tar den mesta tiden och ska ha den mesta tiden ;D

Ikväll blir det en springtur.


Kommentarer
Postat av: thyran

åååå va kul :) Ja vill se bilder sen ! Å ja vill se bilde rpå sovrummet för den delen med ;p Trevlig helg!

2010-09-10 @ 11:45:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0