14 oktober

Hej hej!

Sitter med en tallrik yougurt och är allmänt nervös. Var på väg på min morgon promenad när Theres ringer och talar om att hon är utanför oss så vi vänte snabbt och gick hem ;D trevligt att träffa dom länge sen man såg william också. Tindra och William lekte på och jag skulle se efter båda ett tag för Theres skulle göra ett ärende och snabbt som vinden så var william på braskaminen och brände hela handen =/ han blev jätte ledsen och jag ringde sjukrådgivningen så de fick komma ner på engång stackars liten jag önskade att jag hade hunnit med med det gjorde jag inte =/ Så denna dag började ju inte bra. Hoppas dom ringer snart.

Tindra sover just nu och vi ska väl åka ner på öppna förskolan så fort hon vaknar så hon får busa av sig ordentligt. Sen ska vi hem och gå på en riktig promenad.

ja det får bli så



Vill åka mera

Kommentarer
Postat av: thyran

Heeej!

Ja kan inte äta ute på fredag, va då ja hade jour tydligen plus att vi har lunchtävling då. Kan vi ta torsdag ??? =) Kram

2009-10-14 @ 15:05:54
URL: http://thyran.blogg.se/
Postat av: Katrin

2009-10-14 @ 16:16:22
URL: http://katrinkjellsson.blogg.se/
Postat av: Katrin

Man får ju börja söka jobb på engång när man tagit examen. Men det finns ju inga garantier. Men jag hoppas verkligen att det finns jobb att få, och inte alltför långt bort :)

2009-10-14 @ 16:17:55
URL: http://katrinkjellsson.blogg.se/
Postat av: thyran

meeen ååå de gick inte i morgon heller för jessica för då skulle dom äta ute kampanjgänget.. Vi får ta de nästa vecka ?? kram

2009-10-14 @ 20:17:48
Postat av: Katrin

Ja dom säger ju så. De är bara att hoppas att de stämmer, men är man inte alltför kräsen så ska de nog gå bra :) Du då, ska du börja jobba snart?

2009-10-14 @ 20:47:02
URL: http://katrinkjellsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0