9 Mars

Måndag igen då!
helgen blåste bort rent ut sagt
 
 
Lördagen började rätt tidigt, vi var morgon pigga och åkte på Jonnas innebandy match vid 09, hem byta om och åkte på Blåbärstoppet. Det var trevligt, barnen hade roligt. De var så duktiga =) Första bilden så föll Tindra på målsnöret så hon får hjälp in i mål haha vi skratta så vi grät men stackars Tindra men hon skratta hon också =) Gud så mycket de fick ansiktsmålning, kolbullar, baka bröd, rida på hästar, gå tips promenad och fick godis påse, korv med bröd, tävlingar som statoil sponsra med, blåbärsoppa, medalj, vattenflaska, nummerlapp. Det blåste dock mycket så tur vi hade klätt på oss.
 
Väl hemma igen så skulle tjejerna cykla. Jag tog en löptur runt hammarsammen och nja det var inte de bästa underlaget, mycket is och blött. Jag föll ju och skadade sidan av låret, jag är så blå å svällt och ont så klart =/ Typiskt. Vi lämnade tjejerna i Torsåker vid 16 tiden, vi åkte hem fixade i ordning oss och gick över till grannarna och hade sååå rolig fest och god mat =)
 
 
5 Kampen, Tjejerna mot killarna
Första grenen: sitta i rad lagvis, den som sitter först har en skål med bomulls bollar 5 st, sista personen sitter med en skål och samlar in dem. En klick vasselin på näsan så ska man skicka igenom dem i laget de som fått över alla sina vinner (tjejerna vann)
 
Andra: Gåter om vilka städer/orter i Sverige är det som tex Uthuset: Boden, (tjejerna vann)
 
tredje : musik frågor jag spelade upp låtar som hör till tv serier filmer och de skulle gissa (killarna vann)
 
Fjärde : Rita och laget ska gissa vad det var, (tjejerna vann)
 
femte  Som bilden, öl/cider pingis. vi utgick från 10 glas per lag och här vann tyvärr killarna och vann hela 5 kampen för de fick ner flest glas. Vi kom överens om dessa regler
 
Våran Novelia som är så vild av sig, gör illa sig jämt, orädd och olycksfågel

Igår vid lunch så ramla hon baklänges från stolen i köket, de är högre än vanliga stolar och hårt klinkers på golvet. Hon fick super ont, tappa luften hade panik i skriket. Bulan växte och blev stor som ett bowlingklot. Lugnade ner henne och Mamma/mormor fick komma upp och kolla. Idag mår hon bra, bulan var nästan borta och sov gott hela natten =) men gud så rädd man blir.
Hade hon spytt och mått dåligt så hade det ju inte vart bra. viåkte på Julias innebandy match och hon hörjade runt hela eftermiddagen, sprang och klättra.
 
Idag så är det första utomhus träningen =)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0