8 Juni

Då så var helgen förbi och tillbaka till veckan!
 
Fredags hann jag inte uppdatera bloggen något och det glömdes bort =) men iallafall så blev det fin väder på fredagen så jag hämtade barnen på dagis så låg vi ute ett tag i solen =)  Sedan blev det att packa saker och åkte till torsåker, var kvar där en stund innan det var dags att ¨åka hem och fixa i ordning sig. Vi plockade upp emma och hennes Pär och gjorde sällskap till malin. Jag och per skjussade dom på pakethållarnen och det var inte lätt =) en utmaning. Vi hade iaf super trevligt en riktig kanon kväll. Var dock kallt att cykla hem 02:30 på natten =)
 
 
Lördagen, vaknade rätt tidigt och mådde bra =) Vi åkte och hämtade hem tjejerna i torsåker, de sov hos sin faster och kusiner. Väl hemma igen så regnade ju det, men vi packade upp och gjorde lite lunch. Vi åkte till time för att medverka i årets ankrace som alla andra år =) mycket trevligt. Sedan besökte vi marknaden och karusellerna. Barnen fick åka några så vi blev kvar ett tag, var hemma vid 18 tiden. Styrde upp en god kycklingrätt, massa godis, chips och dricka. Myste och somnade rätt tidigt.
 
så här såg Tindra ut =)
 

Söndag
 
Började med en morgon jogg runt hammarn, fixade i ordning hemma innan Elin kom och gjorde fransar. efter de åt vi lite lunch och sedan var det dags för Novelia att gå på kalas hos liv som bor ett hus i mellan. Jag och Tindra åkte och handlade och så fick hon köpa glass från time. Det blev ett härligt åskoväder så vi hamnade på altenen och myste där och titta och lyssna på åskan.
 
 
Efter vi hämtat Novelia på kalas vara vi bara hemma, de lekte ute en sväng innan kvällsmaten skule ätas. Det bleb hemmagjorda köttbullar, sås och potatis. Efter de gick vi ut igen och var ute. Knäppte lite fina bilder rpå våran katt elsa. Sedan var det nattning av barn och jag började kika på pretty women, Per jobbade eftermiddag.så han kollade klart på filmen med mig när han kom hem.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0