26 Januari

Måndag!!
Det går ju för fort som vanligt
 
Öser ner snö ute nu, tråkigt nu får det bli ett stopp så kan snön bara ligga kvar nån vecka till innan det ska smältas bort =)
 
Bilder om helgen
 
Hämtade upp dessa gobitar och mormor efter jobbet i fredags och drog till badhallen =)
 
Fortsatte hemma sen med, tacos och mys innan jag begav mig till Sandviken för att spela cup. Som sagt vi hade våran match 23:45 och det gick bra att sitta där och kolla matcher och vi taggade till, spelade hög musik och hade roligt. Vi förlora dock matchen mot Valbo div 1, de var bättre helt enkelt =)
 

Kom hem efter 01, försökte somna tidigt men det gick inte, klockan ringde 07:00 klev upp och åt frukost med familjen innan det var dags igen att åka till sandviken för match. Mötet blev mot huge div 1, vi förlora den med men hade ett bättre spel än första matchen och mer vilja. Sista matchen mot valbo som spelar i våran serie, vi förlora men kunde ha vunnit, det stod lika ett tag men vi gjorde markerings missar och förlora tyvärr. Vi åkte ut.
 
Väl hemma igen runt 13 tiden, hela dagen framför mig. Vi tog oss till affären för inhandling av lördags godis, myste hemma med spel och lite hockey, innan vi åkte till Bäckebo för att fira svärmor som fyllt år. Det bjöds på tacos och tårta. Vi var hemma vid 21 tiden igen och barnen var trötta så vi nattade bara dem och började kika på film. Jag var jätte trött så jag var inte social alls =)
 
Söndag
 
fin väder, var ute länge och åkte i backarna =) innan vi åkte på julgransplundring

I kväll är det fotbollsträning.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0