28 december

hej och hå! Det var visst måndag idag :) har haft noll koll på dagarna nu när man är ledig. Det är så skönt att kunna sova längre och inte stressa upp på morgonen :) 
idag gjorde vi ett besök på sportys efter lunch och lekte loss i några timmar.
 
Julen har varit kanon :) det gick så fort allt, först längtar man så mycket till julafton och all dess förberedelse :) när julafton var slut så kändes det som om julen var över. Konstigt de där men vi är super nöjda med denna jul :)
 
julafton hos mamma och pappa
vi befann oss där vid 14 tiden då fick vi lite fika och så titta vi på Kalles jul så klart :) sen förbereddes all mat , några bada tunna också :) så roligt att umgås hela familjen, bror med familj, storasyster med familj, lilla syster och amandah, mormor och så klart mamma och pappa då :) vi blev många med alla barn. Som det ska vara. Vi sov över och det var mysigt 😊
Juldagen så befann vi oss i malmjärnskogen hos Pers familj. Där fira vi jul med pers syskon med familjer, det blev även julmat och tomte med massa paket där :)
 
 
Annandagen så tog vi det lugnt , åt jullunch hos mamma och pappa . Kollade JVM hockey de är så duktiga :) bästa och finaste barnen <3 årers syskonkort. 
 
Gårdagen så lekte barnen med kompisar och jag höll på hemma, tog en löptur och solning :) länge sedan jag sola. Var på återvinningen och slängde massa skräp, mycket kartonger efter jul :)
 
Bianca, tindra och Bella :)
 
 
I morgon blir det bio med barnen, vi ska se Snobben, kvällen avslutas med fotbolls träning. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0