7 April

Tisdag!
Men det känns som måndag, vi tackar för att det är tisdag =)
 
Påsken är över och det gick ju så fort som vanligt, ledig från onsdag eftermiddag tills i dag,
Vi har haft det underbart skönt <3
 
Bilder
 
När vi kom upp på onsdagen så började vi elda direkt, packa in saker och började kolla hockey =)
Morgonen började med löptur i skogen och sedan god frukost på de. Sedan kom syster med familj upp så körde vi grillkväll med dem. några glas vin och bara umgås.
 
Fredag. Började också med en springtur innan alla vaknade =) mamma, pappa, bror maria och bianca kom också upp. vi körde påskägg jakt. Lyckliga barn, syster och jag tog en lång promenad  Det blev lax, pressad potatis och god sallad till middag =) å mammas goda köttbullar.

Lördagen (påskafton), jag och syster tog en promenad, barnen gick ut i skogen på äventyr med maria. Vi hjälpte mamma med maten, kika hockey, var ute och dona, åt all den goda påskmaten, lillsyster och amandah kom upp med så stugan va full och det är ju det som är så mysigt när alla ses.
 
Söndagen efter frukost började vi packa och röra oss hemmåt. Det var härliga dagar i stugan. Väl hemma efter lunch så började vi elda så vi fick upp värmen i huset. Vi fick också hem katten Elsa som var en överaskning för barnen. Vi har hållt de hemligt i några veckor =) De blev överlyckliga <3

Hon är så söt och lite rädd för oss ännu och saknar sin mamma så hon mjauar lite på nätterna.
 
I dag ska det inte göras så mycket, vara hemma och fixa med allt.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0