29 September

Måndag!!
 
Ja vanliga måndagen och ny vecka, snart är vi inne i oktober månad, höst mörker, tända ljus fina färger ute. 
 
Helgen i bilder
 
Besökte marknaden,i fredags som inte var något att hänga i julgranen precis, men som sagt tur att vi har en marknad iallafall =) Köpte lite godis och strosade lite. Väl hemma var de taco fredag som gällde.
 
Lördag, morgon löpning, göra iording och sedan åkte vi ner till torsåker, per började lasta i veden i en stor conteiner som vi fick hem i går. Jag och barnen åkte på lite shopping, hitta pressenter till pojkarna Anton och Justin som fyllde år och Amandah =) Väl tillbaka i Torsåker så hämta vi upp Per som var klar och åkte hemmåt. Packade bara badväskan och drog till badhuset så vi fick bada några timmar =) Hemma precis till middagen så vi åt faktiskt tacos denna kväll med =) med lite andra tillbehör. bara mys resten av kvällen.
Söndag började även denna morgon med löpning, hemma övningar. dona o poade hemma innan vi åkte på första kalaset hos Anton å Justin. Hem igen å kolla in lastbilen som kom hem med våran ved, Vidare på kalas hos amandah. Åh stod fika bröd ut i öronen på oss. skönt att komma hem sen och tok ösa på med ved körningen. svettiga och trött gjorde vi kväller sen. lagade kyckling, pommes å bea.
 
 
 

I dag ska det fortsättas med veden, per är ledig och barnen är hemma så de håller nog på för fullt där hemma. Hoppas vi blir klar i dag =)
Inga mer planer.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0