22 September

Måndag!!
 
Så som många redan vet så blåser de is vindar ute =(, i morse när jag gick till jobbet så låg håret åt alla håll var ingen ideé att lägga de till rätta förns man kom fram =). I dag är det jag som har hämtning på dagis, sen ska de hem å lägga in ved i källarn och få se om barnen ska leka med nån kompis. Måndagen kommer avsutas med fotbollsträning. Tjejerna ska vara med moster med familj så länge, för Per har två eftermiddagar att göra nu.
 
Helgen i bilder =)
 
Åkte till stugan i fredags, kom upp så var de så varmt å skönt ute. Vi gjorde ett sista bad, bubbla i 40 grader varmt bad ungefär =) varmt å skönt. Spela kort å klockan blev mycket somnade som en stock sen.
 
Lördag, efter vi gått med hundarna som vanligt på morgonen så var de frukost å löpning =) härlig start på dagen. Efter dusch å fix åkte vi ner till Falun vi brudar å shoppa lite. Tog hela dagen tror ja haha kom upp till stugan igen vid 17 då började vi med tacos. Mys resten av kvällen =)
 
Söndag, vanliga turen med hundarna, började packa ihop lite saker, de spö regnade ute, vi plockande undan möbler å fixade. Åkte hem efter lunch. Väl hemma så vela barnen leka med kompisar så de gick upp till Ida och anton =) Kvällen så var de soffa och tv för hela slanten
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0