22 oktober

Onsdag!
 
Snart lunch, ut på lite promenad och sen äta matlåda, det är kyckling sallad som ligger där i i dag =) Resten av familjen åkte till biltema och införskaffa lite saker till källaren. Vi har lagt klinkers där, Per har också lackat om våran vedpanna nere i svart metall så den blev fin ser inte ut som en vedpanna. Sedan har vi ett rum
 som våran frys står och massa hyllor, där ska vi lägga klinkers så det blir fint å mer lättstädat där med, Kanske flyttar in tvättmaskin, torktumlaren där och gör mysigt med lite draperier å hyllor. I de andra rummet har vi haft bastu, badkar,där är nu  alla julgrejjor, kartonger å skit helt enkelt, Ska göras om till ett allrum, Per vill sitta och kolla på hckey där nere och jag vill ha ett biljardbord =) få se hur de blir får plats med båda delarna för det är ett stort rum.
 
Min baconsås med spagetti
 
 

Baconsås
4 paket bacon
1 burk creme fresch
2 dl grädde
2 dl riven ost
1 msk tomatpure
peppar, paprikakrydda
 
Börja med att steka på bacon bitar, sedan häll i creme fresh och grädden, pudra över riven ost, krydda på låt de småkoka lite. servera med spagetti till =)
 
Dagen till ära, ska testas en ny slinga att springa få se hur lång den blir =) i går var de kallt å regningt men tog mig igenom 5 km iallafall =)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0