20 Januari

Måndag!!
 
Återigen en bra helg =)
cupen gick väl sådär, vi fölorade alla 3 men vi var där och gjorde det vi kunde, jag kan bara svara från mig själv att  det var svår spelad, hade inte mycket boll blev mer att försvara och stå i vägen för motstånadrna. Hade någon chans men ingen boll satt, kanske fick på nått bra pass men inget mer. Motståndarna hade mest boll och ja det slkiljer sig i divitionerna, vi vann ju mot årsunda i onsdags med 10-1. =)
 
I dag så kanske vi åker lite skritskor på isen här i robertsholm som jocke är så duktig att fixa =). Hinner inte mer än att laga mat sen och läggdags, sen ska jag på fotbollsträning om jag får någon barnvakt. visar sig, per ska ut eftermiddag.
 
Helgen i bilder
 
Fredags match mot valbo (inte denna bild) , åkte in efter vi ätit middag med familje, hann poppa popcorna åt dem och gjorde mysigt uppe framför tven för dem, Gjorde kväller efter 19 dom =)  kom hem vid 23 tiden tror ja och försökte somna tidigt men drack en celsius så sent så somnade sent =)
 

Lördagen, började med att ställa klockan på 08, lämnade barnen hos syster vid halv 10 så åkte jag och spela en match. Kom hem igen vid 13 så åkte vi och badade =) så jag fick lite tid med barnen =) Syster och jonna följde också med.  åkte sedan in igen efter middagen, å middagen som jag gjorde blev super god, potatis skiver i massa kryddor och smör i ugnen i 20 min med skal på. Kyckling file med bacon runt och en rosepeppar sås =) mums. Spelade min match.  Åkte sedan till torsåker på tjejkväll hos carro (carros mammas hus) för hon bor ju annars i örebro. Så mysigt och trevligt att hon tog tag i detta och styde upp en tjejkväll =) var så kul att träffa alla och se alla. åkte hem sen efter tolv slaget, var såå trött då
 

I går så blev det en lång mysig go frukost och, sedan gjorde vi oss klara för att Tindra skulle på Emil och johannes badkalas =), Jag och novelia åkte på julfest med Malin och ida.
 
 

en bra helg
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0