30 september

Måndag!
 
Sista september nu, i morgon kliver in i oktober. höst på riktigt.
 
Barnen är på dagis och var överlyckliga i morse efter att vart ledig några dagar. Packade med 2 stora påsar, huvtröja, flecetröja, skaljacka, skalbyxor, fingervantar, stövlar, vanliga skor så nu har de lite att välja på efter väder.
 
Helgen har varit bra =)
 
Torsdags mys med storhjärtat för han skulle ju jobba natt helg han
 
 
 
Fredag - Var ledig så sov inte så länge var pigg halv 7 =) men försökte ligga kvar så länge som möjligt men gick upp och gjorde god frukost =) baka scones. Novelia är den som sover längst i familjen.  Vi packade ner massa god fika och tog en promenad till lissjön, Novelia i vagnen och Tindra cykla brevid hon är så duktig blev ju iallafall 4 km fram och tillbaka.
 

Vi skulle vart på tjejkväll i storvik men Elin blev sjuk så vi flyttade det till nästa fredag =) något att se fram emot då. Vi hade tjejkväll hemma, god mat efterätt och kika idol och myste med massa ljus och brasa. Vi besökte ju marknaden men det var inget att hänga i julgranen. Hämta ut Tindras didrikson overall men den fick skickas tillbaka för den var för stor, beställde en mindre strl.
 
 
 
Lördag - åt frulle och sen drog vi iväg för shopping medans pappa sov efter sitt nattskift.
Lördagsgodis höjdpunkten för barnen. Blev pressent till deras kusin anton och till Amandah. Köpte hem massa doftljus och mat bara.
 
 
Kusin anton 2 år =)
 
 
Lördag kväll barnen somna vid 20 och jag inte långt där efter heller =) jaja rolig lördag kväll, per jobbade ju natt annars hade jag väl suttit uppe längre
 
 
Söndag morgon, utvilade och pigga så efter frukost tog vi en promenad/jogg vi skulle se några hästar men inga var ute. Tindra var återigen duktig att cykla några kilometer.
 
 Dusch ocg fix så åkte vi ner på byggdemarknaden i torsåker =)
 

Avslutade denna dag med ännu ett kalas hos Amandah
Älskade ungar vad vore jag utan er?

4,2 mil har dessa ben gått under mån-sön =) ska räkna ihop vad det blir denna vecka. å jag tycker löpning är roligt nu när det går bra..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0