16 September

Måndag!
 
Helgen rusade förbi bara för att det var fullt upp hela helgen,
 
Torsdag eftermiddag besökte vi badhuset och det var första besöket sen de öppna igen efter semestern, det var uppskattat. fler besök lär de bli, nu hinner vi inte i helgen så det blir någon dag i veckan här.
 
Fredags åkte vi till storvik för lek å gofika hos elin å Thilda. väl efter de var det bara hem och förbereda taco mys Per kom lagomt hem från utfyllnads jobb.
 
Lördag sovmorgon till 8, började med en löptur och en sen frukost, sen så slängde vi ihop en kladdkaka för Jennie, alva och Thilde kom på besök =) barnen lekte sig super trött. Vi tog en cykeltur till time senare för inköp av lördagsgodis, Novelia somnade bakom mig i cykelsitsen. =).  Grillad kyckling med taco tillbehör till middag och dans och tok framför teven. Blev en brasa också så man vart så där lagomt trött och mosig.
 
söndag sov till 8 igen, frukost och packa väskan för att dra på fotbollsmatch =) sista matchen för i år och vi vann med 2-1 väldigt viktigt =) vi låg under med 1-0 och v var så nära hela tiden men fattades det lilla extra sen så =) Väldigt trött efteråt vi skulle se smurfarna 2 men ett tekninskt fel även denna helg så det blev ingen. tråkigt tyckte barnen. jag hade ingen större lust att åka till gävle själv med tjejerna för Per jobba eftermiddag, Hoppas vi kan se den snart =) vi hyrde iallafall en film och käka popcorn.
 
Badhuset, Novelia åker kana =)
 
Fika hos elin =)
 
Fika hemma hos oss tror det var gott =)
 
Jag, jennie, thilde och tindra =)
en sovandes Novelia =)
 
mys lördag
 
Baka kärleksmums i går efter matchen för att fira segern. var så hungrig ju då matchen spelades precis över lunch och kommer hem s¨fanns ingen mat klar så äter jag hellere sånt här =) rekomenderas inte haha. Mamma o pappa kom också på besök så de fick smaka =)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0