16 Oktober

Onsdag!
 
Nyss tagit en pw, skönt väder =) I dag så ska det tas en spring tur på över 1 vecka sen och får se hur det går hoppas på bra annars blir jag ledssen om jag tappat massa kondition som jag byggt upp.  Inga mer planer i dag mer än att per  ska fortsätta hjälpa pappa med garageporten. Gud så gott det blev med pulled pork i går hos mamma och pappa =) Till detta så blev det pitabröd, avokadoröra, clowslaw, sallad och tomat salsa =) gött gött.
 
Vill ni göra detta så kolla här
 
  • Sätt ugnen på 125°C.
  • Krydda köttet runt om med salt och peppar. Lägg det i en gryta med lock som tål ugnsvärme.
  • Skala och skär löken i klyftor. Skala vitlöksklyftorna. Lägg lök och vitlök runt om köttet i grytan. Häll på barbecuesåsen så det täcker kött och lök. Sätt på locket, låt köttet stå i nedre delen av ugnen 4–5 timmar, tills det är riktigt mört.
  • Dra isär köttet direkt i grytan med en gaffel så det faller isär och blandas med såsen.
  • Dela bröden och låt var och en fylla sitt bröd med kött och tillbehör.
 
Bild från i går
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0