16 Oktober
Onsdag!
Nyss tagit en pw, skönt väder =) I dag så ska det tas en spring tur på över 1 vecka sen och får se hur det går hoppas på bra annars blir jag ledssen om jag tappat massa kondition som jag byggt upp. Inga mer planer i dag mer än att per ska fortsätta hjälpa pappa med garageporten. Gud så gott det blev med pulled pork i går hos mamma och pappa =) Till detta så blev det pitabröd, avokadoröra, clowslaw, sallad och tomat salsa =) gött gött.
Vill ni göra detta så kolla här
- Sätt ugnen på 125°C.
- Krydda köttet runt om med salt och peppar. Lägg det i en gryta med lock som tål ugnsvärme.
- Skala och skär löken i klyftor. Skala vitlöksklyftorna. Lägg lök och vitlök runt om köttet i grytan. Häll på barbecuesåsen så det täcker kött och lök. Sätt på locket, låt köttet stå i nedre delen av ugnen 4–5 timmar, tills det är riktigt mört.
- Dra isär köttet direkt i grytan med en gaffel så det faller isär och blandas med såsen.
- Dela bröden och låt var och en fylla sitt bröd med kött och tillbehör.
Bild från i går
Kommentarer
Trackback