30 Januari

Onsdag!!!
 
Slask ute å de är ju inte kul, men helt ok att det är varmare ute så det går inte ihop riktigt för slask blire. Barnen tycker det är kul å göra snögubbar å sånt så galonvantar å galonställ åkte fram i går och så blir det i dag å när jag kommer hem. till kvällen blir det fotbollsträning.
 
Kikades på bygglov å en film med samma skådis som var med i Flight men nä det var ingen film för mig jag gjorde Per sällskap nästan hela filmen iallafall =)
 
Tindra blev iallafall glad för hennes pressenter i går och hon satt å pyssla i flera timmar i går ;D mormor å morfar kom upp å sa grattis, sen fick hon samtal av gammel mormor å farmor å farfar med. nu äre slut på kalasandet, blir i mars nästa gång hemma hos oss. Men fler ska firas nu i februari närmare ebstämt 3 stycken sen fortsätter det så till sommaren ;D kul med kalasand.. å få massa go fika.
 
Här gör hon pressent påsar då hon klipper å limmar å klistrar å målar ;D var allt från rosetter, piprensare, ögon olika färger på pappern, snören å pärlor, glitter pennor, små paljetter å massa mer..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0