12 Augusti

Jaha måndag igen då!!
 
Helgen blåste ju i väg som en stark vind.
 
Vi har inte turen på vår sida nu inte, våran dator startar inte mer, Tindra råka spilla vatten över den, så vi får se om vi får igång på den, Plattan är jätte seg så vetta fan vad det är med den, mobilerna fungerar ju att surfa med men roligare att ha plattan som har större skärn. Sen Bilen i går påväg in till Sandviken, ös regn å åska kom till infarten till Sandviken så Oljelampan börja lysa å sen när man tröck på gasen lät de konstigt så vi fixk stanna på bussplatsen där å innan Per kunde gå ut å kolla under huven tog ett tag för det öös regna. Väntade ett bra tag så gick det att köra sen så vi kom till rusta där å köpte våran grill och stanna vid Ok där för att undersöka bilen å nån kabel hade gått av så Per fixa en ny men ändå gick bilen skit å börja koka, så vi åkte från sandviken ända hem med att stänga av bilen å på igen å köra vi åkte små vägarna. Hem kom vi och har fått lånat mamma och pappas ena bil. =P
 
Helgen så hade vi träning, grillning med grannarna, Barnen har lekt med Filippa, kräftskiva i muntebo, promenader, löpning och i går ikväll titta jag på tv för första gången på skit länge.
 
I dag ny vecka nya utmaningar, träning i kväll bara som är planerat. Baren är på dagis och får börja på sina nya avdelningar=) de var så glada.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0