20 Juni

Återstår bara 2 dagar tills Novelia fyller och midsommarafton ;D

Jobba på som bara den i dag sedan fara in till valbo/gävle för pressent köp till lill donnan. Per hämtar tjejerna på dagis som är där sin sista dag i dag så har de sommarlov. Sen hämtar dom mig. Blir stressigt för jag har samling kl 18 för hemma match, i dag luktar det vinst ;D taggad!!

Novelia har fått en dum hosta nu precis när hon är klar med antibiotikan, kanske skulle haft nån hostmedecin åt henne så hon slipper hosta så mycket på nätterna. I natt var det jobbigt och det gav inte med sig heller. 

I morse var de så söta de vela ha sina hello kitty kjolar i dag på dagis och båda skulle ha pippilotter =) mina hjärtat så underbara.

Kanske ska uppdatera hur de är till sättet nu när de är 3,5 år och 2 år, kul att kunna gå tillbaka sen och läsa om det. Skriver ju mycket i deras böcker med.  Vi börjar med Tindra som är så himla snäll, lyssnar på vad man säger dock inte alltid men hon lyssnar bra. Gör allt på toan nu mer tidigare var det pottan som bara gällde som man fick släpa med sig. Talet är jätte bra nu, hon babblar och babblar och ska visa hela tiden titta mig mamma, pappa vad jag kan. Hon klär på sig helt själv. Behöver lite hjälp med jackan i bland. Hon vill tala om vad som är rätt och fel vad man får och inte får säga, hon ska visa att hon är bättre än lillasyster. Hon tycker om att klä upp sig och stå framför spegeln ;D
Novelia hon lyssnar också bra ofta, hon brukar sitta på pottan i bland men vi ska öva mycket nu i sommar. Sover jätte bra och länge hon är våran 7 sovare hon. Pratar jätte mycket och tydliga bokstäver, sjunger mycket och tycker om att showa. Kan vara lite sur på syster i bland och luvas.  Är väldigt blyg för många som hon inte känner eller träffar sällan till och med så blyg så hon blundar. Vill oftast vara i famnen och bli buren när hon är i sällskap med de som hon inte känner riktigt.. =)
               
<3 härligt väder med ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0